Sign In

Sign In

Hotel Kong Arthur Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK895,00

Nørre Søgade 11, 1370 København K, Storkøbenhavn

Specialister i mindre møder Møder, kurser og konferencer – på Hotel Kong Arthur har vi plads til det hele. Hotel Kong Arthurs konferencecenter tilbyder mange forskellige møderum, og i konferencegårdhaven har vi pavilloner til gruppemøder. Alle mødelokaler har AV-udstyr og WiFi.

Konferencecenter i centrum af København Konferencecentret ligger i en moderniseret staldbygning tæt på Nørreport i en stille grøn gårdhave med 50 parkeringspladser lige uden for døren.

Mødepakker Vores mødepakker er ’all inclusive’, og kan naturligvis udvides til 24 timer og kombineres med overnatning og middag. Frokosten serveres på italienske la Rocca, og i løbet af dagen sørger vi godt for dig med små og store forfriskninger – mange laver vi selv helt fra bunden, for at sikre gode og økologiske råvarer hele vejen igennem.

Kapacitet

Kursusstedet har 214 værelser
Enkeltværelser: 52
Dobbeltværelser: 68

214 værelser heraf 18 suiter.
Alle værelser har TV, skrivebord, telefon, wifi, safebox, minibar, strygejern og hårtørrer. Alle suiter og juniorsuiter har spabad på værelset.

I Hotel Kong Arthurs gamle staldbygning – blot få skridt over gården, har vi indrettet vores egen lille konferenceverden. Alle konferencelokalerne er individuelt indrettet og udstyret med moderne AV-udstyr og air-conditioning. Alle lokaler har dagslys.

Vores konference manager hjælper dig med at planlægge dit møde, kursus eller konference. I konferencecentret møder du konfererenceværtinden, der er arrangementets praktiske ‘back-up’ – din garanti for en vellykket konference.

Lokaleoversigt
• Konferencelokaler, op til 70 personer
• 8 grupperrum
• 2 pavilloner

Frokost og middag
Frokost og middag serveres på italienske, La Rocca. Måltiderne sammensættes efter sæsonens udbud af friske råvarer og gerne efter jeres ønsker.

Ønsker I at variere middagen i løbet af jeres konference, kan middagen alternativt nydes på japanske Sticks’n’Sushi eller på tapas-restauranten, Pintxos. Begge restauranter ligger i forbindelse med konferencecentret.

Max. 100 gæster kan spise i samme lokale.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 895
DKK
×

Information

Deltagere 70
Værelser 214
Spisepladser 120
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 4
Gruppelokaler 8
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 70
Max. pers. ved skoleborde 60
Max. pers. i U-bord 29

Miljømærkninger