Sign In

Sign In

Hotel Opus Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK775,00

Egebjergvej 1 , 8700 Horsens

Din konference skal være en helt særlig oplevelse
Når du ankommer til vores 5-stjernede konferencecenter, bliver du modtaget med et smil af din personlige konferencetjener. Under hele konferencen er han eller hun din dedikerede garant for, at dit program forløber præcis, som du ønsker det.

Vi byder dine konference- eller mødedeltagere velkommen med visuel forkælelse i vores designhotel tegnet af toparkitekten Kim Utzon, der har inviteret naturen indenfor med en søjleskov af træ.

Når du har sat dig til rette i vores højloftede, fleksible konferencesale og mødelokaler, kan du være helt tryg ved, at de inspirerende rammer sammen med vores altid opmærksomme personale understøtter de resultater, der er målet med din konference – og du glæder dig over, at vi også uden for konferencelokalerne kræser for dig med udstrakt service, værelser med smagfuldt interiør og restaurantens smagsoplevelser, der forkæler dine sanser.

Din konferences succes er vores passion.

Kapacitet

Skandinavisk arkitektur og passion i højsæde
På Hotel OPUS er der højt til loftet og masser af lys, du får en storslået, skandinavisk arkitektur og smagfuld indretning. Fra lobbyen er der udgang til haven og den dejlige, store terrasse, som bruges flittigt i sommerhalvåret. Ilden i pejsen fuldender den intime atmosfære.

Hotel OPUS er et 5-stjernede konferencecenter, vi rummer fra 2 til 450 personer. Vi har en kongressal med højt til loftet og god plads til en hel række mindre, lyse, fleksible konference- og mødelokaler. Vi har 11 grupperom på 19 m² og 16 m²og en kongressal kan deles op til tre lokaler a 140 m².

Hotel OPUS har 132 værelser, hvor af to er handicapvenlige. Alle værelser er ikke-ryger værelser med bad, toilet, telefon, fladskærms-TV, kaffe-/tesæt, hårtørrer, strygejern og -bræt. Der er altan på alle vestvendte værelser.

 

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 775
DKK 2295
×

Information

Deltagere 430
Værelser 132
Spisepladser 240
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 18
Gruppelokaler 11

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 430
Max. pers. i auditorium 430
Max. pers. ved skoleborde 255
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 198
Max. pers. ved stående reception 430

Miljømærkninger