Sign In

Sign In

Scandic Opus Horsens Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK775,00

Egebjergvej 1 , 8700 Horsens

Et stenkast fra Horsens by nær naturreservatet Nørrestrand ligger Scandic OPUS Horsens.
Et moderne hotel i skandinavisk design midt mellem by og land. Scandic OPUS Horsens er et hotel, hvor afslapning og oplevelser trives under samme tag. Et sted, hvor du kan puste ud efter en lang dag på farten, efter nye indtryk i FÆNGSLET eller at have afsluttet et vigtigt møde. Men Scandic OPUS Horsens danner også rammerne for gode konferenceoplevelser, sanselige indtryk i wellnessområdet og muligheden for at på opdagelse i den nærliggende natur.
Scandic OPUS Horsens er sådan et sted, hvor du bliver mødt med et venligt “godmorgen”, friskbrygget kaffe og et stort smil, hver eneste dag. Et sted, hvor du ved, du kan sove uden forstyrrelser og hvor du kan være heldig, at se et rådyr fra dit vindue, inden du smutter over i restauranten for at få lidt at spise.
På Scandic OPUS Horsens er der højt til loftet og plads til alle. Der er bløde senge til trætte familier, udsigt over Nørrestrand og kold rosé til kæresteparret på weekendtur og
ikke mindst mødefaciliteter i alle størrelser.
Scandic OPUS Horsens er tegnet af Kim Utzon, og hotellets arkitektur kan opleves allerede ved check ind, hvor det 12 meter høje loftsrum og de store glaspartier med udsigt over
Nørrestrand i lobbyen giver en fornemmelse af masser af plads og højt til loftet, som netop kendetegner hotellet.

Kapacitet

På Scandic OPUS Horsens skaber vi gode møder i hyggelige rammer. Uanset om I skal holde et lille møde eller en stor konference med flere hundrede deltagere, skræddersyer vi den helt rigtige oplevelse til jer.

 

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 775
DKK 2295
×

Information

Deltagere 432
Værelser 132
Spisepladser 240
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 18
Gruppelokaler 11

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 432
Max. pers. i auditorium 432
Max. pers. ved skoleborde 255
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 264
Max. pers. ved stående reception 432

Miljømærkninger