Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Hotel Riviera Strand

Rivieravägen 33, 269 39 Båstad, Øresundsregionen (Se kort)

Smukt beliggende med strålende udsigt over havet og med naturen uden for døren kan vi tilbyde mødeomgivelser, som inspirerer. Her mødes du altid af personlig varme i et hotel, som er bygget til at leve i.
Vi tilbyder vores konferencegæster et førsteklasses ophold med mulighed for variation. Måske planlægger du dele af et møde udendørs, hvor der er en masse inspiration at hente. Vi har en kreativ gruppe af konferencekoordinatorer på hotellet, som hjælper jer med at sammensætte møder efter jeres ønsker. Under konferencen tager vi os af detaljerne, mens du fokuserer på at få inspiration til fremtiden.
Hotellet har 9 mødelokaler i forskellige størrelse og desuden et stort udeareal, som I kan udnytte. Restauranten kan tilpasses til større møder med op til 200 deltagere. Vores VIP-lounge passer perfekt til ledelse- og bestyrelsesmøder.

Hotel Riviera Strand er en del af Scandinavian Resort.

3 hoteller hædret

07-12-2018 05:00

"The Luxury Travel Guide" har udnævnt Gullmarsstrand Hotell Konferens til "Bedste Havhotel i Sverige". Hotellet ligger som de to øvrige præmierede, svenske hoteller direkte ved vandet.

Alle tre hoteller har meget stort fokus på opgraderinger hvert eneste år. Det gælder både lokaler, forplejning og et konstant fokus på udvikling og innovative tiltag.

Se mere om Hotel Skansen i Båstad

Se mere om Hotel Riviera Strand

Se mere om Gullmarsstrand Hotell Konferens

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16