Sign In

Sign In

Hotel Skansen, Båstad Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK546,00

Kyrkogatan 2, 269 33 Båstad, Øresundsregionen

Hotel Skansen i Båstad ligger smukt ved havnen og stranden. hotellet og området kan bedst beskrives som et resort og har 172 værelser, 330 senge, alle med brusebad, tv, internetopkobling og minibar. Vi har 26 fleksible konferencelokaler, hvor der er adgang til det sidste nye inden for teknik. I vores nye SPA-afdeling og unikke Kallbadhus tilbyder vi herlig afslapning for alle sanser.
Vi er stolte over vores prisbelønnede køkken – og den gode mad nydes med fuld havudsigt i Restaurang Sand eller festlokale. På hotellet findes fleksible lokaler og en unik kongres/festsal med fuld havudsigt og tilhørende terrasser. Her er mange muligheder for alle typer af arrangementer og ligeledes workshops, udstillinger og messer i Galleriet på 1000 m².

Hotellet samarbejder med aktivtetsfirmaerne “Spirit Event” og “Stora Blå” der tilbyder spændende og udfordrende aktiviteter i alt fra fartfyldte havoplevelser til rolige vandreture med medbragt mad.

Hotel Skansen er en del af Scandinavianresort.se

Svenska Möten

Skånske Möten

Kapacitet

Samlet antal undervisnings-/mødelokaler: 26
Størst antal personer i bio-placering: 300

Hotel Skansen har 26 konferencelokaler, mange af lokalerne er fleksible med skydevægge, hvilket betyder, at antallet af lokaler kan variere alt efter, hvor store grupper vi har. Standardudstyr i lokalerne er projektor, lærred, trådløst internet whiteboard, flipover, blok og penne samt mineralvand og frugt. Al øvrig teknik kan lejes efter konferencegæsternes behov.

280-300 gæster kan spise samlet i Restaurant Sand

Op til 400 kan gæster kan spise i Galleriet

På Hotel Skansen har vi et prisbelønnet køkken og en skøn restaurant med vidunderlig udsigt over Kattegat. med plads til 280 personer. Desuden har vi udendørs servering samt mange muligheder for festarrangementer i vores festsal, galleri eller atriumgård.

Lokalerne kan arrangeres efter kundens ønsker.
Kursusstedet har 173 værelser.
Enkeltværelser: 14 mb.
Dobbeltværelser: 159
Suite(r): 2
Røgfri værelse(r): 173
Antal senge i alt: 330

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 546.31
DKK 1742.32
×

Information

Deltagere 500
Værelser 172
Spisepladser 280
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 26
Gruppelokaler 14

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 450
Max. pers. ved skoleborde 300
Max. pers. i U-bord 30
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 200
Max. pers. ved stående reception 500

Miljømærkninger