Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, 1453 København K, Storkøbenhavn (Se kort)

4+ stjernet boutique hotel midt i København med privat biograf Hotel SP34 er Københavns bedste boutique hotel beliggende i Latinerkvarteret lige ved Rådhuspladsen. Hotel SP34 har 118 værelser, 3 restauranter, en cool lobbybar, hyggelig tagterrasse, parkering og Københavns hyggeligste 2-etagers konferencecenter bestående af syv mødelokaler og privat biograf. I de største mødelokaler er der plads til op til 80 pers., men vi har også mødelokaler beregnet til de små, intime møder helt ned til 2 personer. Vores private biograf er indrettet med 24 lækre retro biografsæder og byder ind til det utraditionelle møde eller event. Når du booker vores konference, er vores mødepakker altid all inclusive; Morgen- eller formiddagsservering, frokost på en af husets 3 restauranter, eftermiddagsservering og kaffe/the/vand/sodavand ad libitum. Ved køb af heldagsmødepakken, som indeholder de ovenstående servering, inviterer Brøchner Hotels til Wine Hour i hotellets hyggelige lobby fra 17:00-18:00 på et hvilket som helst Brøchner Hotel. Her kan mødedeltagerne nyde et glas rødvin eller to af vores signatur vine - på huset selvfølgelig!

Hent vores konference-mappe her

Alle værelser har enten udsigt over hyggelige Sankt Peders Stræde og Københavns Latinerkvarter eller udsigt til vores dejligt fredelige indre køøbenhavner-gård, der er omgivet af områdets beboelseskvarter.

Hotellet har 3 restauranter, der serverer såvel morgen-, middags- som aftensmad, en fredelig tagterrasse, et dejligt lounge-område, fitnessrum, privat biograf og så er der naturligvis gratis high speed Wi-Fi overalt på hotellet.

Hotellet har 118 værelser og suiter, møde og konferencefaciliteter helt ned til 2 personer og op til max 80 personer og 24 pladser i den ekslusive biograf.

 • Mødelokaler:
  3
 • Gruppelokaler:
  5
 • Auditorier:
  0
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  147
 • Max kapacitet (bio):
  80
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  40
 • Max. personer i U-bord:
  32
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  55
 • Max. personer ved stående reception:
  80
 • Spisepladser:
  140
 • Værelser:
  118
 • Sengepladser i alt:
  Ikke Angivet

FAKTA:

118 værelser

Økologisk morgenbuffet

Lounge bar og café

Wine Hour mellem 17 og 18

Tre a la carte restauranter

Gratis High-Speed WiFi

Tagterrasse

Konferencefaciliteter inkl. privat biograf

Fitness faciliteter

Valet parking

Nabo til Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Nej
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

SINGLE STANDARD
Værelset har arbejdsplads, fri wifi og 40" full HD flat screen. Der er mulighed for at lave kaffe og the på værelset, og på badeværelset finder du lækre produkter fra REN Clean Skincare.

 

Sengens størrelse er 100 x 200.

 

24 timers room service.

Størrelse: Fra 9-12 m

 

DOBBELT ECONOMY

Værelset har arbejdsplads, fri wifi og 40" full HD flat screen. Der er mulighed for at lave kaffe og the på værelset, og på badeværelset finder du lækre produkter fra REN Clean Skincare.

 

Dette værelse kan bruges som dobbeltværelse (især hvis man kender hinanden), da sengene er relativt brede - 140/160 x 200.

 

24 timers room service.

Størrelse: Fra 12-18 m2

 

DOBBELT STANDARD

Indretningen afspejler SP34's ønske om afslappet luksus og et nøje udvalg af produkter og møbler til den kvalitetsbevidste gæst. Værelset har arbejdsplads, fri wifi og 40" full HD flat screen.

 

Der er mulighed for at lave kaffe og the på værelset, og på badeværelset finder du lækre produkter fra REN Clean Skincare.

 

24 timers room service.

Størrelse: Fra 18-24 m2. 

 

DOBBELT SUPERIOR

Ekstra rummeligt, hyggeligt, lækkert. Med rigeligt plads og perfekte rammer til både afslapning eller arbejde. Værelset har arbejdsplads, fri wifi og 40" full HD flat screen.

 

Der er mulighed for at lave kaffe og the på værelset, og på badeværelset finder du lækre produkter fra REN Clean Skincare.

 

24 timers room service.

Størrelse: Fra 18-24 m2.

 

SUITE

Velkommen til stille og overbevisende luksus med respekt for selv den mindste detalje.

Den rummelige suite er holdt i varme, grå nuancer og udstyret med 40" full HD flat screen.

Brug suiten som ren forkælelse under dit ophold i byen, plads til hele familien eller brug den til at holde møde.

 

Der er mulighed for at lave kaffe/the, fri minibar (øl og softdrinks m.m.), arbejdsplads, gratis High-Speed Wi-Fi, lune badekåber og et stort og lyst badeværelse med lækre produkter fra REN Clean Skincare.

 

24 timers room service.

Størrelse: Fra 40-50 m2.

 

 

A LOFT SUITE 

Øverst oppe, med egen tagterrasse og i det rolige baghus.

50 m2 i 2 etager, med soveværelset helt oppe under loftet og helt stille selvom du er midt i København. Et perfekt sted for dig som ønsker god plads under din ferie, på dine forretningsrejser, eller har brug for et sted at bo i længere tid.

 

Loft suiten er holdt i lyse nuancer med mørke bjælker og er udstyret med 40" full HD flat screen på begge etager. Brug Loft suiten som ren forkælelse under dit ophold i byen, plads til hele familien eller brug den til at holde et møde.

 

Der er mulighed for at lave kaffe/the, der er fri minibar, som fyldes op dagligt (øl, vin, champagne og softdrinks m.m.), arbejdsplads, gratis High-Speed Wi-Fi, lune badekåber og et stort lyst badeværelser med luksuriøse store produkter fra REN Clean Skincare.

 

24 timers room service.

Størrelse: 50 m2 

 

PENTHOUSE

Øverst oppe, med balkon og udsigt over København.

Velkommen til stille og overbevisende luksus med respekt for selv den mindste detalje - muligvis byens bedste sted at nyde et godt glas vin.

 

Et perfekt sted for dig som ønsker god plads under din ferie, på dine forretningsrejser, eller har brug for et sted at bo i længere tid. Den rummelige suite er holdt i lyse nuancer og udstyret med 40" full HD flat screen. Brug Penthouse suiten som ren forkælelse under dit ophold i byen, plads til hele familien eller brug den til at holde møde.

 

Der er mulighed for at lave kaffe/the, fri minibar, som vi fylder op dagligt (øl, vin, champagne og softdrinks m.m.), stor balkon, arbejdsplads, gratis High-Speed Wi-Fi, lune badekåber, badekar og et stort og lyst badeværelse med skylight vinduer. På badeværelset finder du luksuriøse store produkter fra REN Clean Skincare.

 

24 timers room service.

Størrelse: Fra 40-50 m2

 • Sengepladser i alt:
  Ikke Angivet
 • Enkeltværelser:
  20
 • Dobbeltværelser:
  84
 • Flersengsværelser:
  24
 • Suiter:
  14
 • Lejligheder/hytter:
  Ikke Angivet
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  0
 • Handikapegnede værelser:
  Ikke Angivet

GÅAFSTAND

Fra Københavns Hovedbanegård til Hotel SP34 ca. 10 min.

Fra Nørreport Station til Hotel SP34 ca. 6 min.

Fra Vesterport Station til Hotel SP34 ca. 2 min.

Afstand til Bella Centeret

Metro: Fra Nørreport Station (Metro) til Bella Center Station (Metro) ca. 13 min.

 

 
 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Hotel SP34.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,7
Service v. reservation
4,2
Aftale overholdelse
4,7
Receptions service
4,2
Teknisk kvalitet
4,2
Service niveau (faglokaler)
4,5
Maden (restaurant)
3,9
Service niveau (restaurant)
4,2
Værelsesrengøring
4,2
Rengøring (faglokaler)
4,7
Generel vedligeholdelse
I.F.
01-04-2019
3,7

 

B.A.
27-11-2017
3,8

 

C.N.
22-11-2016
4,4

God service, super central beliggenhed, god ro og en følelse af eksklusivitet. Dejligt med et gals vin om eftermiddagen- det var en god måde at lande dagen på.

H.M.
19-09-2016
5,0

 

3 danske hoteller blandt verdens top 100

06-08-2018 05:00

På Monocles liste findes også de 2 københavnerhoteller, Nobis Hotel og SP34. SP34 er placeret i Latinerkvarteret. Her mener direktør Karim Nielsen, at konkurrencen blandt hotellerne i København ikke blot handler om at være lavest på prisen. "Vi har oplevet, hvordan Noma har revolutioneret gastronomien og sat Danmark på verdenskortet. Vi forsøger netop i disse år at gøre det samme inden for hotelovernatninger: At skabe noget unikt, der er værd at rejse langt efter. Konkurrencen er så hård, at du simpelthen er nødt til at have noget særligt at byde på, og det fremmer udviklingen og det innovative," siger han. Bag Monocle står samme udgiver som magasinet Wallpaper. Kilde: Estate Media.

Se mere om Hotel SP34

Se mere om Nobis Hotel

Se mere om Hotel Sanders

Nye folk hos Brøchner Hotels

03-08-2018 05:00

Hotel Ottilia åbner med 156 værelser,3 restauranter, plads til 200 i konferencelokalerne og stor tagterrasse. SP34 har 118 værelser, heraf 13 suiter,. Herudver findes en minibiograf, 3 restauranter og anselig samling af portvine med 50 forskellige slags.

I juni måned åbnede hotelkædens første 5-stjernede hotel i form af Hotel Herman K, som er indrettet i en tidligere transformatorstation i Københavns centrum. Kæden fortsætter med at ekspandere og åbner i 2019 et nyt hostelkoncept i det gamle hovedbibliotek i Aarhus. Alle kædens hoteller er såkaldte boutique hoteller med en særlig stemning og indretning. Kilde: pressemeddelelse.

Se mere om Hotel SP34

Se mere om Hotel Ottilia

Dette hotel er alene i Gazelle-toppen

15-12-2017 12:00

Ved Børsens Gazelle-finale for nylig blev det afsløret, at Brøchner Hotels’ Hotel SP34 var det eneste hotel, der på landsbasis lå i top 20 over virksomheder med størst vækst, og i Hovedstaden blev Hotel SP34 kåret med en 6. plads.

Hotellet er blevet kåret som Gazelle-virksomhed, fordi hotellet har haft kontinuerlig positiv vækst hvert år i løbet af fire regnskabsår samt fordoblet bruttoresultatet i perioden.

"Da vi åbnede Hotel SP34 for 4 år siden, var det vores klare målsætning at bringe et innovativ boutique hotel til København, der skulle sætte København på verdenskortet. Vores mission er lykkedes, og vi vil på alle vores hoteller blive ved med at skabe nye tiltag og koncepter, der udfordrer status quo inden for design og gæsteoplevelser," siger administrerende direktør hos Brøchner Hotels, Karim Nielsen,

Læs mere om Brøchner Hotels

Brøchner Hotels åbner nyt luksushotel

06-12-2016 13:12

Hotelkæde Brøchner Hotels åbner et nyt boutiquehotel i international klasse i Københavns nye bykvarter, Carlsberg Byen i 2019. Det nye hotel bliver bykvarters første. Hotellet får adresse i to af Københavns flotteste industribygninger, Maltmagasinet og den historiske og fredede Lagerkælder 3 med de ikoniske guldskiver på facaden, der alle bevares, når bygningerne nu nøjsomt forvandles til et luksushotel med 156 værelser.

Det nye hotel får navnet Hotel Ottilia opkaldt efter brygger Carl Jacobsens kone og bliver kædens hidtil største boutiquehotel. Hotellet får bl.a. to barer, en restaurant med tagterrasse, der byder på en spektakulær udsigt udover København og faciliteter til 200 møde- og konferencegæster.

”Vi driver anderledes hoteller med omtanke, hvor den unikke oplevelse er i centrum, og i vores øjne er Carlsberg Byen et af de mest unikke områder i København. Vi tror på, at det på sigt vil udvikle sig til at blive et selvstændigt bykvarter, der fremover vil trække endnu flere besøgende til, og vi ser frem til at være en del af den udvikling,” siger Karim Nielsen, Adm. Direktør for Brøchner Hotels. Han ser desuden de historiske rammer som en stor fordel for hotellet.

”Vi er meget bevidste om, at vi bliver en del af et stykke dansk industrihistorie, når vi rykker ind i Carlsberg Byen, og det har vi tænkt at bruge aktivt. Derfor er det vores plan at trække bygningernes historie ind i udformningen af hotellet, så kornsiloer, maltlagre og maskiner indgår i indretningen og bliver en del af fortællingen om hotellet”.

Brøchner Hotels driver i dag i alt 4 boutique hoteller i København med sammenlagt 367 værelser fordelt på Hotel SP34, Hotel Astoria, Hotel Danmark og Avenue Hotel Copenhagen. Desuden åbner kæden et femstjernet hotel på Bremerholm i København i 2018

Læs mere om Brøchner Hotels

Brøchner Hotels serverer ny hjemmebryg på sine 4 hoteller

16-06-2016 12:16

Brøchner Organic Lager hedder hotelkæden Brøchner Hotels egen hjemmebryg. Den blev serveret til housewarming af det nyeste skud på stammen af kædens nu 4 boutique hoteller i København. Øllen serveres både som flaske og på fad i hotellets specielle Brøchner glas.

Hotelkæden Brøchner Hotels overtog for nylig Avenue Hotel på Frederiksberg. ”Avenue Hotel er et af de første mindre hoteller i København, hvor man satsede på at tilbyde gæsterne en anderledes og mere intim hoteloplevelse med fokus på design og personlighed. Et sats der har haft stor succes, hvilket hotellets mange dedikerede fans og gode anmeldelser understreger. Derfor behøver vi ikke umiddelbart at genopfinde og renovere hotellet for at tilpasse det til resten af vores hoteller,” siger adm. direktør Karim Nielsen, Brøchner Hotels.

Avenue Hotel har i dag 68 værelser, men Brøchner Hotels har planer om på sigt at tilføje yderligere 12 ekstra værelser samt at arbejde mod en ekstra stjerne, så det bliver et 4+ stjernet hotel i stil med kædens Hotel SP34. Brøchner Hotels driver de tre boutique hoteller Hotel Astoria, Hotel Danmark og Hotel SP34. Med tilføjelsen af Avenue Hotel kommer kæden op på 367 hotelværelser i København.

Læs mere om Brøchner Hotels

Læs mere om Avenue Hotel

Brøchner Hotels får guld i økologi

28-10-2014 12:20

Brøchner Hotels får guld i økologi

Hotelkæden Brøchner Hotels i København har fået det økologiske spisemærke i guld.

På de 3 Brøchner-hoteller i København er morgenmaden for fremtiden økologisk – med statsgaranti.

Hotelkæden har som en af få i Danmark netop fået det økologiske spisemærke i guld af Fødevarestyrelsen og dermed ret til at markedsføre sit køkken som økologisk.

Spisemærket er en vejledning for gæster på bl.a. hoteller og restauranter og findes i en guld, sølv og bronzeversion til spisesteder, der bruger mindst 30 procent økologiske råvarer i køkkenet

”Da over 90 procent af vores morgenmad er økologisk, har vi fået det fornemste mærke, Guldmærket. Mange hoteller reklamerer med økologi på morgenmordet. Men ofte gælder det kun enkelte varer som juice eller brød. Vi tilbyder økologi i alle kategorier. Kaffe, te, brød, smør, skinke, bacon, rullepølse og så videre,” siger adm. direktør Karim Nielsen, Brøchner Hotels.

Ikke dyrere for gæsterne
Råvarerne til økologisk morgenmad er 25-30 pct. dyrere end ikke-økologiske produkter. Men prisen for gæsterne hos Brøchner Hotels er den samme som før.

”Vi betragter økologien som en investering, der på sigt vil vise sig at være en konkurrencefordel for os,” siger Karim Nielsen.

De 3 hoteller i Brøchner Hotels, der har fået Guldmærket, er Hotel SP34, Hotel Danmark og Hotel Astoria.


Læs mere om Hotel SP34

Læs mere om Brøchner Hotels

Boutiquehotel klar med mødelokaler

02-09-2014 12:14

Det nye boutiquehotel SP34 åbnede i det københavnske latinerkvarter i maj, og nu er hotellet også klar med sine nye mødefaciliteter, som omfatter 7 mødelokaler over 2 etager.

Det største af de nye lokaler kan rumme op til 80 personer, men SP34 satser især på de mindre møder med 15-40 deltagere – både med og uden overnatning.

”Selv om vi først nu kan vise konferencefaciliteterne frem, har vi allerede en del bookinger – heriblandt fra staten, da vi er kommet med i statsaftalen,” siger Karim Nielsen, adm. direktør i Brøchner Hotels, som SP34 er en del af.

Foruden mødelokalerne er SP34’s nye biograf med plads til 25 personer også klar. Biografen kan bl.a. bruges til præsentationer, filmforevisninger og events.
 

>>Læs mere om SP34

>>Mød SP34 på Mødemekka 4. september
 

Skuespillere, tv-stjerner og andre kendisser

27-05-2014 10:11

Hotel Fox bliver til SP 34 og 4 stjerner

08-10-2013 00:01

Fra hippie-hotel til eksklusivt Boutique Hotel

17-09-2013 00:13

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30