Sign In

Hotel SP34 Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK825,00

Sankt Peders Stræde 34, 1453 København K, Storkøbenhavn

4+ stjernet boutique hotel midt i København med privat biograf 

Hotel SP34 er Københavns bedste boutique hotel beliggende i Latinerkvarteret lige ved Rådhuspladsen. Hotel SP34 har 118 værelser, 3 restauranter, en cool lobbybar, hyggelig tagterrasse, parkering og Københavns hyggeligste 2-etagers konferencecenter bestående af syv mødelokaler og privat biograf. I de største mødelokaler er der plads til op til 80 pers., men vi har også mødelokaler beregnet til de små, intime møder helt ned til 2 personer.

Vores private biograf er indrettet med 24 lækre retro biografsæder og byder ind til det utraditionelle møde eller event. Når du booker vores konference, er vores mødepakker altid all inclusive; Morgen- eller formiddagsservering, frokost på en af husets 3 restauranter, eftermiddagsservering og kaffe/the/vand/sodavand ad libitum. 

Ved køb af heldagsmødepakken, som indeholder de ovenstående servering, inviterer Brøchner Hotels til Wine Hour i hotellets hyggelige lobby fra 17:00-18:00 på et hvilket som helst Brøchner Hotel. Her kan mødedeltagerne nyde et glas rødvin eller to af vores signatur vine – på huset selvfølgelig!

Hent vores konference-mappe her

Kapacitet

Alle værelser har enten udsigt over hyggelige Sankt Peders Stræde og Københavns Latinerkvarter eller udsigt til vores dejligt fredelige indre københavner-gård, der er omgivet af områdets beboelseskvarter.

Hotellet har 3 restauranter, der serverer såvel morgen-, middags- som aftensmad, en fredelig tagterrasse, et dejligt lounge-område, fitnessrum, privat biograf og så er der naturligvis gratis high speed Wi-Fi overalt på hotellet.

Hotellet har 118 værelser og suiter, møde og konferencefaciliteter helt ned til 2 personer og op til max 80 personer og 24 pladser i den eksklusive biograf.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 825
DKK
×

Information

Deltagere 80
Værelser 118
Spisepladser 140
Handikapvenlig No
Mødelokaler 3
Gruppelokaler 5

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 80
Max. pers. ved skoleborde 40
Max. pers. i U-bord 32
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 55
Max. pers. ved stående reception 80

Miljømærkninger