Sign In

Sign In

Hotel Svanen Billund Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK425,00

Nordmarksvej 8, 7190 Billund, Jylland

Bliv varmt modtaget og forkælet…!

Det føles næsten som at være hjemme, når du indtager vores fantastiske, hyggelige lounge med pejsen, magelige sofaer og dertil fortrinlige belysning.

Loungen kan lige så vel benyttes til at møde venner eller forretningsforbindelser eller til at tage en pause fra det hele helt for dig selv. Slap af med en bog fra vores store udvalg på boghylderne eller se dagens nyheder på den store 60” fladskærm, med en drink fra vores velassorteret  bar.

Vores udendørs lounge er unik med dens trædæk, parasoller og behagelige design, der har så indbydende en charme, at du risikerer at få lyst til at opholde dig her hele dagen. På varme, solskinsrige morgener kan du tage din morgenmad med herud eller slappe af med en forfriskende drink oven på en travl dag. I de kolde og mørke vintermåneder kan du slappe af under varmelampernes og stearinlysenes skær.

Vores mål er at give vores gæster en sublim oplevelse uanset om man er på et flere-dages ophold eller kun er på gennemrejse. Man vil møde et atmosfærefyldt hotel med en personlig betjening i stilfulde omgivelser som gør at man har lyst til at vende tilbage.

Kapacitet

Hotel Svanen blev indviet i 1987 med 24 værelser. Herefter blev det i 2003 udvidet med 28 værelser samt restaurant. Den seneste udvidelse er netop overstået i slutningen af 2008 med yderligere 51 værelser, udendørs lounge, reception, vinkælder, nyt køkken, bar og arrangement/ konference faciliteter. Samlet kapacitet er idag 380 sengepladser, konferencer op til 200 kursister, 3 mødelokaler, 3 grupperum og spisning op til 280 gæster.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 425
DKK 1410
×

Information

Deltagere 280
Værelser 102
Spisepladser 280
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 3
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 200
Max. pers. ved skoleborde 100
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 200
Max. pers. ved stående reception 280