Sign In

Sign In

Hotel Tylösand Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Spa- og wellnesssteder Priser fra DKK545,00

Tylöhusvägen 28, 302 73 Halmstad, Øresundsregionen

Hotel Tylösand har siden 1995 været ejet af Per Gessle og Björn Nordstrand, som har skabt et af vestkystens mest unikke oplevelsescentre, hvor moderne hotelophold går hånd i hånd med en række innovative restauranter af høj kvalitet, et brancheførende spa, prisbelønnet konferencekompleks, Sveriges største kunstgalleri med fokus på moderne fotokunst og et pulserende underholdningsliv. Og med den vidtstrakte Tylösandstrand lige udenfor.

Med omkring 30 konferencelokaler i forskellige størrelser, en stor kongreshal, 20.000 kvadratmeter udstillingsplads, alt tænkeligt teknisk udstyr samt lys og lyd har vi kapacitet til alle typer møder. Her er lokaler til kongresser og topmøder, seminarer og workshops, konferencer og kick-offs. Og til de mest fortrolige samtaler anbefaler vi den syv kilometer lange strand.

Hotel Tylösand er kendt for sit gode køkken, og vores kokke og innovative madkreatører Henrik Andersson og Andreas Nicklasson skaber menuer med delikatesser fra nøje udvalgte lokale råvarer. Hotellet har flere restauranter, festlokaler, natklub og barer. 

Kapacitet

Hotel Tylösand har 32 konferencelokaler i forskellige størrelse og en storslået kongressal med plads til 750 gæster som kan nyde en betagende havudsigt. Kongressalen er udstyret med den seneste teknologi. Her findes touchscreen styret system med 4 trådløse lydsystemer, minidisk, DVD, VHS, CD, 2 faste projektorer med dobbelt filmlærred, mørklægning, digital overhead med filmfunktion og bredbåndstilslutning.

Artister, kunstnere, filmskabere og fotografer har givet navn til Hotel Tylösands design lokaler. Gessle, Fredriksson, Roxette og Corbijn er kendte navne, hvis værker udsmykker mødelokalerne, og stimulere kreativiteten med personlig atomsfære af vores kunstnere. Lokalerne har den seneste digitale teknik, projektor, alternativ 60 tommer plasma-tv, DVD, lydanlæg og trådløst internet styres nemt via et touchpanel.

Udover vores konferencelokaler findes der messe og udstillingsområde på over 1000 m².

Hotellfakta

Antal værelser 230
Antal senge 521
Konferencelokaler 30
Hvoraf grupprum 10
Max antal i største lokale 700
Skolebordsopstilling 350

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 545.58
DKK 1613.26
×

Information

Deltagere 1000
Værelser 230
Spisepladser 1500
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 20
Gruppelokaler 10
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 700
Max. pers. i auditorium 700
Max. pers. ved skoleborde 350
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 365
Max. pers. ved stående reception 1000