Sign In

Sign In

HUNTERS GAME – Events & Skydebaner Mindre Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK606,00

Roholmsvej 4C, 2620 Albertslund, Storkøbenhavn

SKYD DIT ARRANGEMENT I GANG – HELT BOGSTAVELIGT!

I Hunters Game brænder vi for at give en uforglemmelig oplevelse, uanset om du skal sætte fut i dit salgsmøde, skyde en kick-off i gang, lave team-building, kundearrangement eller personalefest. Vi er Danmarks vildeste oplevelsescenter, hvor vi ud over mødelokaler har indendørs skydebaner, hvor dine gæster kan skyde med ægte rifler, pistoler og ammunition til et stort filmlærred med “levende dyr”. I kan også skyde med compoundbuer til skiver og 3D mål i vores store buehal.

I lokaler, som leder tankerne hen på en afrikansk safari lodge, har vi et smagfuldt indrettet loungeområde med bar, sofagruppe, mødeborde, dart-spil og bordfodbold, og på første sal er indrettet ugenert lounge/lille mødelokale med sofagruppe og tilstødende mødelokale for op til 60 personer. Hertil har vi et stort lokale på 250 m² med mobil scene og audioanlæg, hvor der er plads til op til 149 personer, og et lukket gårdanlæg som kan anvendes til udendørsarrangementer og aktiviteter.

Vi tilbyder mødepakker, der dækker alle behov, og har du særlige ønsker, så klarer vi også det med et smil.

Vi har til huse i udkanten af København (Albertslund) med gode tilkørselsmuligheder fra motorvej, tæt på S-tog og gratis parkering.

HUNTERS GAME SKYDECENTER – SKUDSIKKER SUCCES!

Kapacitet

I lokaler, som leder tankerne hen på en afrikansk safari lodge, har vi et smagfuldt indrettet loungeområde med plads til op til 60 spisende personer. Lokalet har bar, sofagruppe, mødeborde, dart-spil og bordfodbold, men er fleksibelt indrettet, så det kan tilpasse mange behov. På første sal er indrettet mindre mødelokale med velegnet til mindre grupper 4- 36 personer, samt et tilstødende større mødelokale velegnet til 12-90 personer. Endvidere har vi et stort lokale/hal på 250 m2 med mobil scene og audioanlæg med plads til op til 149 personer, samt et lukket gårdanlæg, som kan anvendes til udendørsarrangementer og aktiviteter.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 606
DKK
×

Information

Deltagere 149
Spisepladser 140
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2
Gruppelokaler 2

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 149
Max. pers. ved skoleborde 148
Max. pers. i U-bord 136
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 112
Max. pers. ved stående reception 149