Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

HUSET Middelfart

Hindsgavl Allé 2, 5500 Middelfart, Fyn (Se kort)

I HUSET Middelfart har vi rum til dig, der skal holde møder, kurser, konferencer, events eller selskaber i smukke omgivelser - lige midt i Danmark.

Du kan skabe rum for dit møde og dit ophold af lutter gode oplevelser hos os. Og vi glæder os til at tage imod dig og gøre dine idéer til virkelighed.

IT-udstyr og service ad libitum
Vi tilbyder  AV og IT-faciliteter samt teknikkerservice 24/7, som en del af prisen. Hertil et fantastisk køkken og 70 komfortable værelser. Vores imødekommende og kompetente personale sørger for, at I hele tiden har, hvad I behøver, så kurset, mødet eller konferencen bliver vellykket.

Mere end 50 års erfaring i kurser og konferencer
Vi har været her siden 1968, hvor vi blev bygge præcis til dette formål. Derfor ved vi, hvad der skal være ved et vellykket arrangement. Vi lægger altid vægt på, at du får den bedste oplevelse og føler dig i trygge hænder, når du vælger at holde kurser, møder og konferencer hos os.

Hos os finder du også Danmarks største bolig- og byggeudstilling. Ialt 28.000 m² inspiration til boligen, og der er naturligvis gratis adgang. Vores nærmeste nabo er Hindsgavl Dyrehave og Lillebælt ligger i gå afstand fra HUSET.

RING TIL BOOKING PÅ 70 12 36 00 eller mail til post@huset-middelfart.dk 
HUSET Middelfart er medlem af Foreningen Danske Konferencecentre.

Kursusstedet har 70 værelser.
Enkeltværelser: 54 m/bad
Dobbeltværelser: 14 m/bad
Suiter: 2

70 gæster kan indkvarteres på eget værelse, men i alt kan 87 overnatte. Vi booker gerne eventuelle ekstraværelser på nærliggende hoteller.

Alle 70 værelser fremstår lyse og venlige og er smagfuldt indrettede med TV og gratis trådløst netværk.

Konferencesale og kursuslokaler
Lokalerne er velproportionerede og fuldt udstyret med IT/AV-udstyr. Vi hat naturligvis teknikerservice 24/7

1 konferencesal på 10 x 25 m
1 konferencesal på 13 x 14 m med talerstol og panel til 10
2 kursuslokaler på 10 x 12 m
1 kursuslokale  på 10 x 13 m
2 kursuslokaler på 8,5 x 12 m
2 kursuslokaler på 5 x 11 m

12 gruppelokaler, som alle har projector, whiteboard-tavler, flipover og lærred.

Max. 184 gæster kan spise i samme lokale.
Restauranten har panoramaudsigt til den store terrasse og smuk udsigt over Hindsgavl Dyrepark. Der er plads til 184 gæster i selve restauranten, men huset kan sagten rumme flere spisende gæster samtidigt.

Køkken med Elite-Smiley og det økologiske spisemærke i bronze
Køkkenet har en høj standard og køkkenchefen foretager bevidste valg i forhold til prioriteringer om at vælge det lokaltproducerede, det økologiske - og det som generelt begrænser madspil og aftryk på miljøet. De kan naturligvis opfylde alle ønsker med hensyn til diæt- og specialkost.

 • Mødelokaler:
  9
 • Gruppelokaler:
  12
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  600
 • Max kapacitet (bio):
  320
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  150
 • Max. personer i U-bord:
  38
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  120
 • Max. personer ved stående reception:
  200
 • Spisepladser:
  185
 • Værelser:
  70
 • Sengepladser i alt:
  89

HUSET er indrettet, så vi kan modtage kørestolsbrugere på internatkurser uden hjælper. Kursusstedet er godkendt af Foreningen God Adgang. Desuden har vi en Hjertestarter i huset.

14 værelser er indrettet specielt til kørestolsbrugere, og det er muligt for kørestolsbrugere at komme omkring på hele centret.

2 kursuslokaler er forsynet med teleslynge.

250 gratis P-pladser, og 2 P-pladser for handicappede ved hovedindgangen.
 

Følgende faciliteter findes på stedet eller i området:

 • Billard
 • Pool
 • Bridgewalking 10 minutters gang væk
 • Dyrehave 500 m
 • Strand indenfor 15 minuttersgang
 • Sejllads på Lillebælt indenfor 2 km
 • Golfbane indenfor 5 km
 • Tennis indenfor 2 km
 • Boldbane indenfor 1 km
 • Bowling 2 km
 • Go-kart 20 km

Der er også rige muligheder for at hygge sig f.eks i baren, vores hyggelige kælderbar eller slappe af i caféen med aviser, tidsskrifter og fri adgang til en PC med internetforbindelse. Hele kursuscenteret har naturligvis trådløs internetforbindelse, så man kan sidde i både opholdsområder og på værelser for at checke mails, arbejde eller indhente relevandte informationer.
Desuden er der gratis adgang Danmarks største permanente byggevareudstilling. Ialt 28.000 m² ind- og udendørs udstilling.

Udendørs:
Der er 2 terasser og gårdhave til afslapning og gruppearbejde på varme forårs- og sommerdage, og vi har petanque-bane samt cykler til fri disposition.

Løbstier overalt i skovområderne omkring os og vejen ned til Lillebælt/Fænøsund inviterer til både løbe- og gåture.
Her er rige muligheder for udendørsaktiviteter, hvad enten det drejer sig om en kort gåtur, orienteringsløb, teambuilding, en sejltur på Fænøsund og Lillebælt eller Bridgewalking på den gamle lillebæltsbro.

Vi hjælper altid gerne med forslag og assistance til andre specielle oplevelser.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Ja
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Dagmøde 512 d.kr. pr. person inkl. moms

Morgenbrød med kaffe/te ad libitum

Frisk frugt hele dagenFrokostbuffet m. 1 vand og kaffe/teEftermiddagskage1 basislokale/+ evt. grupperum efter aftaleAV-standard udstyrMøde inkl. overnatning/enkeltværelse DDK 1.484 hverdage incl. moms

Møde inkl. overnatning/dobbeltværelse DDK 1.284 pr. person inkl. moms

Morgenbrød med kaffe/te ad libitum

Frisk frugt under hele opholdet. Frokostbuffet med 1 vand og kaffe/te. Eftermiddags kage med kaffe/te. 1 basislokale/+ evt. grupperum efter aftale
AV-standard udstyr (kan variere, men min. Overhead og tavler)Middag med 2 retter inkl. 1 øl/vand og kaffe/te. Overnatning i enkelt-dobbeltværelse. Morgenbuffet

Tog:
2 km til Middelfart Station, hvor alle IC3-tog standser mindst en gang i timen i begge retninger.
Taxa fra stationen til HUSET koster ca. kr. 45,-.

Bil:
Frakørsel fra motorvej E20, ca 3 km fra HUSET.

Lufthavn:
Billund 62 km.

Parkering:
250 gratis P-pladser på HUSETs grund.

Nærmeste naboer:
Dyreparken Middelfart Dyrehave
Danmarks største permanente bygge- og boligudstilling

Afstande til aktuelle byer:
Middelfart: 2 km
Fredericia: 10 km
Kolding: 20 km
Vejle: 22 km
Odense: 45 km
Århus: 80 km

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med HUSET Middelfart.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,6
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
5,0
Teknisk kvalitet
5,0
Service niveau (faglokaler)
5,0
Maden (restaurant)
5,0
Service niveau (restaurant)
5,0
Værelsesrengøring
5,0
Rengøring (faglokaler)
5,0
Generel vedligeholdelse
M.M.
06-02-2019
4,9

Teknikken virker - og der er omgående support ved spørgsmål

L.K.
27-02-2018
5,0

 

T.A.
27-11-2017
4,9

 

B.T.
27-09-2017
4,9

 

J.J.
03-09-2017
4,9

 

Mindre messer bliver mere populære

14-06-2017 05:00

Konferenceområdet hos HUSET Middelfart udvides med et nyt, stort lokale med højt til loftet og et nyt loungeområde. Det sker for at imødekomme det stigende antal forespørgsler på mindre messeområder. Samtidig udvider HUSET med plads til 80 ekstra gæster i restauranten.

Det nye messeområde er samlet set 600 m². "Tidligere fik vi henvendelser fra foreninger og virksomheder, som ønskede at stable store, vidtfavnende messer på benene, I dag er mange af disse brudt ned i langt mindre og mere specialiserede messer af 2-3 dages varighed," siger kundechef ved HUSET Middelfart, Trine Duus.

HUSET Middelfart oplever desuden, at messekunderne ofte booker flere rum i stedet for ét stort. "I foråret havde vi blandt andet besøg af Legekæden, som havde inviteret deres mange forskellige leverandører til at komme og vise næste års sortiment frem for indkøberne. De valgte bl.a. at leje en masse mindre lokaler, så de enkelte leverandører ikke kunne kigge hinanden over skuldrene," siger Trine Duus.

De mange landsdækkende kædebutikker har ligeledes medført en øget efterspørgsel på centralt beliggende lokaler, der egner sig til workshops og produktfremvisninger. "Vi har tidligere holdt vores Leverandørdag andre steder, men har haft brug for at finde et sted med bedre plads til det antal leverandører, vi har med. Her har vi fået nogle rigtig gode lokaler, som ligger tæt sammen, så det er nemt for vores butikker at komme rundt og besøge de forskellige leverandører," siger direktør for Panasonic Center, Jens Krogh.

De nye messelokaler ligger i forlængelse af hinanden, og både rumopbygningen og indretning kan stort set tilpasses arrangørens ønsker og behov.

Læs mere om HUSET Middelfart

HUSET har fået license to thrill

18-04-2017 13:00

Det oser af aktivitet og læring i HUSET Middelfart, som kan afvikle alle typer møder, kurser og konferencer for op til 320 deltagere. HUSETs konferencecenter er specialister i at skabe optimale rammer for møder, såvel store som små. 22 forskellige konferencelokaler og møderum er skabt til arbejde, læring, dialog og udvikling. Alle lokaler rummer moderne IT-udstyr og trådløst internet, så mødegæsterne kan arbejde effektivt. Konferencelokalet "Jørn Utzon" rummer op til 184 personer og har et stort podie. De øvrige store og mellemstore plenumlokaler har godt lysindfald og egen dør ud til gårdhaven til små, spontane pauser. Savner man overblik eller inspiration til at skabe det helt rigtige møde, kursus eller konference, tilbyder HUSET Middelfart mødeservice, som med professionel og personlig behandling hjælper mødegæsterne og gerne deler ud af erfaring fra afvikling af tusindvis af arrangementer. Mødeservice kan hjælpe med alt fra navneskilte og budgetter til indretning af lokalerne, så gæsterne kan koncentrere sig om alt det sjove.

Læs mere om HUSET

HUSET Middelfart investerer 7 mio. i udvidelser

08-11-2016 13:20

HUSET Middelfarts konferencecenter mangler plads. Derfor investerer centeret nu over 7 millioner kroner i et projekt, som både forbedrer og forstørrer konferencefaciliteterne. En del af HUSETs byggeudstilling inddrages til et stort konferencelokale med plads til 80 personer, og der etableres et nyt loungeområde. Derudover udvides HUSETs Restaurant med tilsvarende 80 pladser samt åbent køkken. Det hele forventes klar til møder i foråret 2017.

"Vi er i fuld gang med at flytte udstillingsstande. HUSETS udstillere har taget rigtig godt imod beskeden om at skulle flytte, da de flytter til et meget mere attraktivt område i HUSETs byggeudstilling. Så vi slår to fluer med et smæk! Vi går i gang med opbygningen af konferencelokalet og loungen den 20. december, og der skal arbejdes for højtryk henover julen samt uge 7 og 8, så vi ikke generer vores gæster. Vi forventer, at aly står færdigt omkring 1. maj 2017. Udvidelsen af restauranten sker dog først i sommerperioden," siger kundechef Vibeke Dieme

Læs mere om HUSET

HUSET Middelfart lærer dig at bruge Instagram og Pinterest

17-08-2016 10:14

Endnu en gang inviterer HUSET Middelfart til inspirationsdag. Faktisk til hele to af slagsen. Den 1. september fra kl. 10.00 – 15.00 bliver du klogere på de sociale medier Instagram og Pinterest og får gode hjælpeværktøjer med hjem.

Arrangementer er gratis for deltids- og heltids-mødeplanlæggere og laves i samarbejde med HUSET Middelfarts samarbejdspartner STORMVIND. I løbet af dagen vil der blandt andet sættes fokus på forskellen på de to medier, og hvordan de hver især bruges bedst.

Hjælpeværktøjer: I arbejdet med de sociale medier er der et øget behov for nemt og hurtigt at arbejde med grafik og billeder. Underviseren åbner værktøjskassen til nogle af sine favoritter.

Næste kundearrangement afholdes torsdag den 17. november, hvor det handler om at optimere markedsføringen via Youtube. Sæt kryds i kalenderen allerede nu.

Læs mere om HUSET Middelfart

Tilmelding til inspirationsdagen

Økologisk Bronzemærke til HUSET Middelfart

09-08-2016 13:06

HUSET Middelfart er blevet tildelt det økologiske spisemærke i bronze. Den attraktive, økologiske udmærkelse harmonerer fint med HUSET’s fokus på bæredygtighed, energioptimering og udvikling.

”Med bronzemærket har vi nu papir på at gøre en ekstra indsats for naturen og miljøet ved at bruge økologiske varer, som er produceret med minimal anvendelse af sprøjtemidler og tilsætningsstoffer. Vores køkken vægter bæredygtighed og sundhed. Vi har længe haft fokus på madspild, og vi er allerede certificerede med Refoodmærket. Vi bruger blandt andet en juicer, så vi kan servere friskpressede vitaminbomber til vores gæster samtidig med, at vi får anvendt vores grøntsags- og frugtrester,” siger Michael Hansen, souschef i køkkenet.

Køkken og restaurantchef, Kim Sabroe Reckweg, oplyser, at efteråret vil byde på dyrekød fra Hindsgavl Dyrepark og frugt fra den lokale Harndrup Skov Frugtplantage. ”Vi bruger sågar friske ramsløg til vores ramsløgpesto fra skoven ganske få meter fra køkkenet” siger han.

Læs mere om HUSET

Kom ud af HUSET og træn på Hindsgavl halvøen

17-05-2016 13:12

Når gæsterne har stillet kufferten fra sig, tjekket badeværelset og udsigten, falder øjnene måske på en lille invitation, som er lagt frem på skrivebordet hos HUSET i Middelfart. Her opfordres man til at møde op i receptionen næsten morgen klokken 07.00, hvor en såkaldt Gitte fra samarbejdspartneren ’Outdoor Training’ byder på morgentur gennem skoven og ved stranden i det smukke Hindsgavl naturområde. Ruten gennemføres i let løb, og undervejs gøres der brug af de redskaber, som naturen byder på. ”Hvis du bare kan løbe 600 til 800 meter, kan du sagtens deltage!” lover HUSET. ”Målet er at komme godt i gang med dagen - med fokus på kondition, styrke, koordination og balance i det fri. Turen tager 45 minutter, den er gratis og HUSET er sikre på, at man ikke vil fortryde det!

”Jeg var selv ude at løbe turen i morges, ” siger Maria Vallø Strauss, marketingkoordinator hos HUSET. ”Alle må være med, også borgere her fra byen. Men vi laver også lukkede ture, hvis vores mødedeltagere helst vil træne i en gruppe for sig selv.” Den gratis naturfitness er foreløbig fastlagt til at finde sted én gang om ugen.

Læs mere om HUSET

Byggecentrum bliver til HUSET

02-04-2014 00:13

Danmarks største kombinerede mødecenter og byggeudstilling skifter navn. Før hed det Byggecentrum, men fremover er navnet HUSET.

 

HUSET er et usædvanligt mødecenter med tilhørende 28.000 m² byggeudstilling og med Hindsgavl Dyrepark som nærmeste nabo. Det nye navn omfatter rum til inspiration, dialog og læring og "rum" til  hyggelig og uhøjtidelig stemning.

Resten af Byggecentrum er uforandret
Det er stadig Byggecentrum, der ejer HUSET, og det er kun Byggecentrums afdeling i Middelfart med byggeudstilling, mødecenter, restaurant og hotel, der skifter navn. Resten af Byggecentrum drives uforandret videre fra hovedkontoret i Herlev.

 

>>Læs mere om HUSET

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16