Sign In

Sign In

Jørgensens Hotel Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK545,00

Søndergade 17, 8700 Horsens, Midtjylland

NYD STEMNINGEN PÅ JØRGENSENS HOTEL
Med plads til 500 personer og alle mødelokaler med dagslys, nyeste teknik samt 59 værelser tilbyder vi de perfekte rammer for jeres næste møde og konference.
Efter to års gennemgribende restaurering fungerer Jørgensens Hotel i dag som både hotel, mødested, festramme og ikke mindst restaurant for både lokale og tilrejsende.

MØDE & KONFERENCE
Hos os finder du ideelle lokaler til alle former for møder, konferencer og events. Vi ligger centralt placeret midt i Horsens, med egne parkeringspladser, men samtidig nem at komme til med offentlig transport. Vi har plads til 500 personer og alle mødelokaler er udstyret med blok, kuglepen, whiteboard, den nyeste teknik og naturligvis hurtigt internet. Vores 59 værelser er bekvemt udstyret og tilbydes i flere kategorier.

Nyd aftenen i den hvælvede kælder med lyse teglgulve. I Eydes får du serveret alt det bedste fra det dansk-franske køkken, tilberedt fra bunden med gode lokale råvarer og hjertet på rette sted.
Før og efter middagen kan vinbaren blive jeres uformelle og hyggelige mødested, hvor de smukke saloner er pyntet med håndmalet loftsmalerier.

Jørgensens hotel er et unikt hotel indrettet i en smuk bygning med historie og karakter, der emmer af en klar holdning til stil, kvalitet og har referencer til kontekst, lokalområde og historie.

Kapacitet

Vi tilbyder faciliteter op til 500 personer. Alle udstyret med blok, kuglepen, whiteboard, den nyeste teknik og naturligvis trådløst net. De 59 værelser er bekvemt udstyret og tilbydes i flere kategorier.

LOKALE KAPACITET:
Store Sal 540 pers.
Kongesalen 150 pers.
Jørgensensalen 75 pers.
Kavalérsalen 50 pers.
Ewalds stue 22 pers.
Biblioteket 20 pers.
Vinbutikken 16 pers.

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 545
DKK 1685
×

Information

Værelser 59
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 6

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 500
Max. pers. ved skoleborde 96
Max. pers. i U-bord 44
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 86
Max. pers. ved stående reception 300