Sign In

Sign In

Kobæk Strand Hotel & Konference Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK495,00

Kobækvej 85, 4230 Skælskør, Sjælland og øer

Møder og konferencer i 1. række og kun 75 minutter fra Storkøbenhavn

SE VORES INSPIRERENDE VIDEO LIGE HER!

SKØN OG URIMELIG SMUK BELIGGENHED

Kobæk Strand Hotel & Konference er placeret på en 43.000 kvm. stor strandgrund med egen handicap venlig badebro. Vi har en unik og urimelig smuk udsigt ud over Storebælt.  Her er rigelig adgang til frisk luft, en urimelig smuk udsigt og plads til udvikling og fordybelse, der sikrer dit arrangement succes. 

VÆRTSKAB, SERVICE OG ERFARING 

Vi har over 40 års erfaring som konferencecenter og hotel og vi mestrer kunsten. Vi ved, hvad der skal til for at gøre dit konference eller møde til en succes.

Vi får ros af vores kunder igen og igen for den gode atmosfære og de engagerede, fleksible og hjælpsomme medarbejdere, der professionelt sørger for, at netop jeres arrangement forløber, som det skal.

“Jeres imødekommenhed er helt i top, fleksibilitet ligeledes. Kobæk Strand er gennemsyret af en holdning om, at der i princippet stort set ikke er noget, der ikke kan løses eller lade sig gøre. I kombination med fleksibiliteten, giver det kursusarrangøren stor tryghed under afviklingen.” – Karsten Robertsen

HØJ KAPACITET – MED PLADS TIL ALLE.

Vores kapacitet er høj og fleksibel. Vi har i alt 21 fantastiske konferencelokaler med en urimelig smuk udsigt til Storebælt. Vi kan hjælpe dig, uanset om du har 5 eller 255 deltagere til dit møde eller konference. Samt vores 123 værelser giver mulighed for op til 190 personer til overnatning samme sted.

TEAMBUILDING, AKTIVITETER & INSPIRATION 

Vi tilbyder over 45 utroligt gode teambuilding aktiviteter, som alt sammen foregår på vores naturskønne område eller direkte til havs. Vi tilbyder blandt andet:

GUMMIBÅDRÆS: Test jeres samarbejdsevner, hvor i både skal pumpe båden op, løbe gennem sandet og padle under fælleskommando.

KAJAKPOLO: På sit-on-top-kajakker spilles en turnering hold mod hold – hvor alt kan ske til havs.

BROBYGNING: holdet skal på tid arbejde sig gennem et felt med øer, som kun må betrædes af et angivet antal personer. Der bruges planker som broer. Nøgleord, strategi, koordination og sam-arbejde.

OVERSVØMMELSE: En bordtennisbold ligger på bunden af et større rør, hvori der er nogle huller. Holdet skal fylde vand i røret, indtil bordtennisbolden kan pustes ud over kanten. Nøgleord: planlægning, samarbejde, koordination.

TRÆKLATRING: holdet skal på tid hente og løse flest mulige opgaver fra toppen af et træ. Nøgle-ord: samarbejde, kommunikation, planlægning.

VINORIENTERINGSLØB: En anderledes pause i mødet. Vi har udviklet et underholdende lille orienteringsløb, hvor man på hver post skal besvare spørgsmål om vin, mad eller måske fagligt relevante spørgsmål. Holdene kan vælge mellem lette eller svære spørgsmål, så alle deltagere kan være med. Mulighed for blindsmagning. 

KOKKESKOLE: For hold på 20 personer eller derunder, kan vi tilbyde en uforglemmelig dag, hvor I med hjælp og støtte fra vores kokke sammen laver en lækker grillmiddag. Vi har forberedt det meste af “det grove”, mens I laver “det sjove” og måske får et godt glas vin undervejs. 

Vi ligger på en 43.000 m² stor strandgrund ved Storebælt omgivet af strand, mose og skov med et rigt dyre- og fugleliv. Vandet er rent (Blå Flag strand) og dejligt. Det er oplagt at bruge stranden til aktiviteter, hygge, pause (vi pakker gerne kurve), gåtur m.m. Receptionen har kort med løberuter langs stranden.

Kapacitet

FORANDRING OG MULIGHEDER PÅ KOBÆK STRAND 

Vi har 123 værelser  med plads 190 personer til overnatning.  Vi har 21 konferencelokaler, der er opdelt i tre sammenhængende sektioner. Ti af vores konferencelokaler kan struktureres efter dine behov til størrelse og indretning. Vi har plads til møder og konferencer på op til 255 deltagere.

Alle konferencelokaler er udstyret med:

– 50/50 Mbit fiberforbindelse

– Trådløst netværk over alt

– LCD projektorer

– Flipover og tavler

– PC

Vores tre største konferencelokaler er derudover udstyret med trådløst mikrofonanlæg. Der er mulighed for trådløse mikrofonanlæg i vores mindre konferencelokaler.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 495
DKK 1595
×

Information

Deltagere 255
Værelser 123
Spisepladser 255
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 14
Auditorier 1
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 255
Max. pers. i auditorium 255
Max. pers. ved skoleborde 210
Max. pers. i U-bord 58
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 160
Max. pers. ved stående reception 255

Miljømærkninger