Sign In

Sign In

KolleKolle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK837,00

Frederiksborgvej 105, 3500 Værløse, Nordsjælland

Vi skaber rum til dialog!

Når mennesker skal mødes er det vigtigt at der skabes et rum til dialog, et rum hvor der er ro og tryghed til at kunne koncentrere sig om indholdet i mødet – det rum skaber vi.

KolleKolle har en skøn beliggenhed omkranset af skov og marker, vi har professionelle og velholdte faciliteter, mad tilberedt af gode råvarer og af høj kvalitet, men vigtigst af alt, så har vi et kompetent Team, som er imødekommende, hjælpsomme og serviceminded.

Service er meget svær at sætte en pris på, men du har måske prøvet at være et sted hvor servicen ikke fungerede. Du ved derfor også hvor stor en betydning god service har for at du kan koncentrere dig om indholdet i dit møde og ikke logistikken! Vi får rigtig mange positive kommentarer på vores høje service niveau og måler konstant niveauet heraf og det kan du læse meget mere om på vores hjemmeside under gæstetilfredshed og du kan også se hvad andre synes om at være på KolleKolle under – Det siger vores gæster

KolleKolle konferencefaciliteter har 5 stjerner og for at sikre at vi lever op til de kvalitetskrav det medfører, så bliver vi årligt kontrolleret af Horesta, som er ansvarlig for stjernekvalifikationen i Danmark. Ydermere betyder vores medlemskab af Danske Konferencecentre, at vi skal leve op til yderligere krav for at være medlem. 

Kapacitet

Enkeltværelser: 2
Dobbeltværelser: 73
Suiter: 2
Antal senge: 156

Antal plenumlokaler: 8
Antal grupperum: 14
Størst antal personer i u-bord: 39
Størst antal personer i bio-placering: 200
Størst antal personer ved skoleborde: 125

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 837
DKK 2222
×

Information

Deltagere 200
Værelser 77
Spisepladser 200
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 8
Gruppelokaler 14
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 200
Max. pers. ved skoleborde 125
Max. pers. i U-bord 39
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 96

Miljømærkninger