Sign In

Sign In

Konventum Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK870,00

Erling Jensens Vej 1, 3000 Helsingør, Nordsjælland

Konferencer blandt dansk design, kunst og arkitektur i verdensklasse

Konventum er Nordsjællands største konferencecenter beliggende ud til Øresund i en smuk, grøn park med masser af outdoor-faciliteter. Vi tilbyder desuden fem smukke auditorier, 57 mødelokaler, kreative mødefaciliteter (bl.a. et udendørs møderum i skoven) og har plads til 470 spisende gæster i vores hyggelige restaurant.

Vi tilbyder gratis ubegrænset parkering hele året.

Teambuilding & facilitering

På Konventum går vi op i, at I får det maksimale ud af jeres konference. Det kræver at I planlægger jeres konferenceprogram med aktiviteter, der både inddrager og aktivterer deltagerne i det faglige indhold, enten i konferencerummet eller ude i naturen. Hvis I mangler inspiration, står vores konsulenter klar med instruktioner til, hvordan I kan få endnu mere ud af jeres teambuilding eller facilitering i forhold til den målsætning, I har med jeres konference.

Outdoor aktiviteter

Ud over vores unikke konferencefaciliteter, har Konventum en 300.000 kvm park med både skovfitness, cykel- og løberute, petanque-, volley-, og fodboldbaner samt en par 3 9-huls golfbane, som ofte bruges i forbindelse med team building. Vi ligger blot 300m fra Øresund, så hvorfor ikke også inddrage havet til enten en frisk morgen-svømmetur eller kajakture?

Arkitektur og design

Konventum blev bygget i 1969 og er fredet af Kulturstyrelsen som et unikt symbol på dansk arkitektur og design. Således er alle vores møbler også tegnet af nogle af Danmarks største møbelarkitekter, både fra dengang og nu, bl.a. Børge Mogensen, Finn Juhl, Kasper Salto, Verner Panton og Hans Wegner.

Danmarks største private kunstsamling

Konventum råder også over Danmarks største private kunstsamling med over 1.200 værker af nogle af de største danske kunstnere, bl.a. Lin Utzon, Katrine Ærtebjerg, Per Kirkeby, Asger Jorn, Kristian Hornsleth, Egill Jacobsen, Carl-Henning Pedersen, Kurt Trampedach, Bjørn Nørgaard, Hans Scherfig, Robert Jacobsen, Wilhelm Freddie, Henning Damgaard-Sørensen, Per Arnoldi og mange flere. Kunsten hænger frit tilgængeligt i hele huset til inspiration og fornøjelse for alle vores gæster.

Kapacitet

Kapacitet (pers.)

30 plenumlokaler – 35 grupperum – 5 auditorier

Størst antal personer i U-bord: 50 personer – Størst antal personer i bio-placering: 250 personer – Størst antal personer i ved skoleborde: 230 personer – Størst antal personer i auditorium: 250 personer – Størst antal personer til spisning: 470 personer

Auditorier & konferencesale

Jorns Auditorie: 250 personer – Damgårdsalen: 230 personerKonferencesal – Øresundssalen: 80 personerForedragssal – Atriumsalen: 40 personer

Alle auditorier er udstyret med AV-udstyr: LCD projektor, 1gb trådløst Internet opkobling i hele huset.

Hotelværelser

Enkeltværelser: 125

Dobbeltværelser: 112

Suite: 2

Lejligheder: 3

Røgfri værelser: 259

Handicapværelser: 2

Antal senge i alt: 370

Undervisningslokaler:

LCD-projektorFlipoverKablet og trådløst InternetTelefonBærbar pcGratis wifi

Grupperum:Der findes 35 grupperum, (breakout rooms) som kan rumme fra 8-10 personer.I alle grupperum finde pc med internetadgang, flipover.Herudover er der mulighed for small-talk og gruppedannelser i de mange små nicher, som er placeret de smukkeste steder i hele huset.

Andre lokaler:

IT-undervisningslokale med 15 arbejdspladser samt underviser pc.Internet-café med 16 arbejdspladser – åben 24 timer i døgnet.Bibliotek/Informationscenter – hvor bibliotekar står klar med råd og vejledning i dagtimerne.Kursuslederkontor – arrangørkontor

Værelser:De fleste værelser er placeret i seks selvstændige huse rundt om hovedbygningen.I hovedbygning er yderligere placeret 22 deluxe-dobbeltværelser.Mellem husene findes mange små hyggelige gårdhavemiljøer.Alle værelser har eget bad, toilet, hårtørrer, telefon, radio, tv samt gratis wifi.

Restauranten:Restauranten har plads til maksimum 270 gæster i samme lokale.Derudover har vi flere separate spiselokaler af variende størrelse, så vi i alt kan huse op til 470 spisende gæster.

Det kulinariske:Konventums køkken er kendt for de lækre hjemmelavede specialiteter, lokale delikatesser og gode råvarer. Alt sammen tilberedt efter meget høj standard. Om I er til pølser på grillen under åben himmel, 3-retters gourmetmiddag, overdådige buffet eller spændende tapasretter – så har vi helt sikkert også noget, som kan få din mund til at løbe i vand.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 870
DKK 2260
×

Information

Deltagere 250
Værelser 259
Spisepladser 470
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 30
Gruppelokaler 35
Auditorier 5
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 250
Max. pers. i auditorium 250
Max. pers. ved skoleborde 230
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 72
Max. pers. ved stående reception 150

Miljømærkninger