Sign In

Sign In

Kragerup Gods Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Slotte og herregårde Priser fra DKK745,00

Kragerupgårdsvej 33, 4291 Ruds-Vedby, Sjælland og øer

Det CO2 neutrale Kragerup Gods
 – Konferencer og oplevelser du ikke vil hjem fra

Kragerup Gods er CO2 neutral og værner om miljøet. Derfor vil vi gerne være med til at nedsætte vores samlede Co2-udslip. Er I 40 eller flere gæster, betaler vi hele busudgiften. 

På Kragerup Gods får du en 4-stjernet konferenceoplevelse – hvad enten du er indenfor i de smukke historiske omgivelser, eller du er udenfor og benytter naturen som læringsrum. Vi har 9 konference- og mødelokaler, med plads op til 350 personer. I skoven har vi skovhytten med plads op til 120 personer. Her kan der holdes konferencer med plads til store tanker.

Vi tilbyder en 4 stjernet konferenceoplevelse med moderne AV- og IT-udstyr, og har desuden implementeret en inhouse hybridløsning til 20 personer i alle vores konferencelokaler. Hydridløsningen indeholder et kamera med 4K-optik og et super bredt synsfelt på 120°. Herved undgår I at sidde tæt sammen foran en bærbar og samtidig sikrer vi, at alle der sidder til mødet (internt og eksternt) ses klart og tydeligt. Vi har en ekstra mikrofon med lydstyring og bedre rækkevidde, der sikrer, at alle bliver hørt. Ønskes en løsning fra 20-100 personer har vi lavet en aftale med vores leverandør om et større professionelt setup.

Skovens eventafdeling tilbyder optimering af jeres konference ved at skræddersy teambuilding programmer, som forankrer teorierne fra konferencelokalet via øvelser i naturen. Vi tilbyder mange forskellige øvelser alle med fokus på samarbejde og kommunikation. Sammensæt dit eget program med jeres ønskede fokusområder.

Kragerup har sin egen aktivitetspark med mange forskellige aktiviteter. Prøv bl.a. klatreparken Go High som består af i alt 8 baner med forskellige sværhedsgrader. Her kan I udfordrer jer selv i højderne. Vores 18-hullers fodboldgolfbane er en populær afslutning på dagen eller som afbræk fra møderne.

Vi tilbyder 57 værelser, som smukt er indrettet i hovedbygningen og i de gamle avlsbygninger.

Vi glæder os til at byde jer velkommen til Kragerup Gods konferencecenter, hvor alt er muligt og kun fantasien sætter grænser.

Kapacitet

Vores 9 moderne, istandsatte konferencelokaler, er udstyret med moderne Av-udstyr og i hele huset er der adgang til trådløst internet. Endvidere tilbydes “naturens klasselokale”, som er et udendørs mødelokale. Huset byder desuden på 4 grupperum samt flere opholdsstuer.

Alle vores værelser er indrettet i tråd med de historiske rammer og er alle beliggende i de originale bygninger; Herskabsstalden, det gamle mejeri, Fodermesterens hus og naturligvis selve Hovedbygningen.

Oplev Hvælvingekælderen fra 1610, de smukke gamle stuer, spisestuer, som indbyder til en oplevelse ud over det sædvanlige. På Kragerup Gods er der ild i pejsen om vinteren og en lun sommeraften nydes naturligvis på vores terasser i parken, hvor vi gerne serverer måltider og kaffe. Måske møder I også vores hvide dame en sen nattetime!

Firmafest
Kragerup Gods er også et oplagt valg til jeres kommende firmafest eller eventdag. Vi tilbyder lokaler fra 25 – 300 personer.

I vores fantastiske Kviestald kan vi afvikle fester for op til 300 personer. De vil få en rustik og anderledes oplevelse i autentiske rammer. Mindre selskaber kan vi tilbyde i Vognporten eller i Kornmagasinet. Ønsker man mere herskabelige rammer er Spisestuen med efterfølgende kaffe i Havestuen oplagt.

Firmafesten kan også holdes i vores store Skovhytte. Her kan man efter en dag med spændende og udfordrende aktiviteter få helstegt pattegris.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 745
DKK 2145
×

Information

Deltagere 300
Værelser 57
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 3
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 300
Max. pers. ved skoleborde 180
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 150
Max. pers. ved stående reception 300

Miljømærkninger