Sign In

Sign In

Kullagårdens Wärdshus Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK536,00

Italienska vägen 211, 263 77 Mölle, Sverige

Da Kullagårdens Wärdshus kun ligger 35 km fra Helsingborg og 35 km fra Ängelholm Lufthavn, kommer i efter ca. 40 minutters kørsel til den smukke og rolige bøgeskov, der er Kullabergs naturreservat. Skoven, golfbanen, bjergene og havet giver mange valgmuligheder til forskellige aktiviteter og udflugter. Vi samarbejder med både Kullabergsguiderne, der arrangerer klatring og paddle safari såvel som en lokal vingård, som du kan lave en dejlig cykeltur til.

Mødelokalerne varierer i størrelse, det største mødelokale rummer op til 40 personer og de mindre rum 8 personer. Kroen har også mange komfortable siddegrupper i lobbyen og i det såkaldte klubrum, der fungerer godt til gruppesamtaler.

Mødelokalerne er udstyret med fladskærm, tavle, projektor, gratis trådløs internetadgang, penne og papir. Frugt og danksvand/isvand er altid i mødelokalerne.

Konferenceværelserne kan lejes både en hel dag og en halv dag.

Vi serverer en morgenbuffet fra kl. 7.00 til 10.00 hver dag. Restauranten er åben fra kl. 9.00 til 22.00. Køkkenet lukker kl. 21.00. Frokost serveres fra kl. 11.30-14.00. Det er muligt at udvide konferencepakken med en forretningsfrokost som består af 2 retters frokost. Vores café og bistro er åben hele dagen fra kl. 9.00 til 22.00. Spisestuen åbner kl. 18.00 – 22.00.

Indtjekning er fra 15.00, medmindre andet er aftalt og udtjekning kl. 11.00. Vi har et aflåst lokale til bagage.

Kapacitet

Kullagårdens Wärdshus har et stort lokale med plads til 40 personer i biografopstilling og 20 personer i ubordsopstilling. Vi har et grupperum med plads till 8 personer omkring et bord. Begge lokaler har en fladskærm med projektor og whitebord. Vi har også et mindre grupperum med plads til 8 personer. Hotellet har et antal rum i lobbyen og i det såkaldte klubrum, der også kan bookes til gruppemøder eller til en større begivenhed med stående gæster.

Kullagårdens Wärdshus har to restauranter, en i hotellets spisestue og en i bistro. De tager op til 100 mennesker sammen. Hver restaurant har plads til 50 personer.

Hotellet har 29 senge fordelt på 13 dobbeltværelser og 3 enkeltværelser. Ekstra senge kan tilføjes til 4 af dobbeltværelserne.

Mødelokalerne er rolige og smukke, hvilket skaber gode muligheder for et kreativt og stimulerende konferencemiljø.

Kullagårdens Wärdshus har en lys og smuk spisestue med store vinduer og en fantastisk udsigt over havet og golfbanen. Det rige miljø skaber en behagelig og harmonisk atmosfære.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 536.92
DKK 1457.35
×

Information

Deltagere 80
Værelser 16
Spisepladser 100
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 1
Gruppelokaler 2
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 40
Max. pers. i auditorium 40
Max. pers. ved skoleborde 20
Max. pers. i U-bord 20
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 36
Max. pers. ved stående reception 80