Sign In

Sign In

Kysthusene / Gilleleje Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK760,00

Tinkerup Strandvej 8a, 3250 Gilleleje, Nordsjælland

FAGLIGHED, FORDYBELSE OG FRISK HAVLUFT I GILLELEJE
Midt i den rå kystnatur – og knap en time fra hovedstaden – inviterer Kysthusene Gilleleje inden for i rustikke, lyse lokaler med al tænkelig teknik og moderne AV. Vælg mellem elleve lokaler – fra 18m2 – 200m2. Vil I overnatte, har vi både værelser og huse for op til 184gæster.

Naturen er trukket ind i rummene, hvor materialer som træ, sten og glas danner rammer om dagsmøder, konference, teambuilding og middage. Her er ro til fordybelse og store tanker. Grin og samvær.

STATE-OF-THE-ART AV
Kysthusenes lokaler er udstyret med al tænkelig teknik og state-of-the-art AV, som I kan bruge uden beregning, når I holder et arrangement her. Vores gratis wifi er tilgængeligt i alle mødelokaler, i fællesområderne samt i vores værelser og huse.

HOTELVÆRELSER OG HUSE
Strækker arrangementet sig over flere dage, eller vil I holde firmafest, tilbyder vi også overnatning i 12 hotelværelser og 40 feriehuse med to soveværelser – de fleste med eget toilet og bad – samt stue, spisekøkken og møbleret terrasse.

AKTIVITETER UDE OG INDE
Uanset, om I vil koble hjernen fra eller tænke stort, er der et væld af aktivitetsmuligheder både inde og ude. Styrk samværet med et slag billard, en turnering i bordtennis eller -fodbold i hyggelige lokaler.

Eller træd udenfor og fyld lungerne med frisk havluft og lad øjne og hjerne få et hvil. Slentr ad Gilbjergstien, der fører langs kysten ind til den charmerende fiskerby Gilleleje. Tag en dukkert fra klitterne på stranden, eller saml kollegerne til beachvolley, fodbold eller en runde minigolf på vores moderne bane, der ligger omkranset af træterrasser.

FRA GILLELEJE HAVN OG DE LOKALE LANDMÆND
Med stor passion for gastronomi, lokale råvarer af høj kvalitet og det gode værtskab trakterer vores kokke med lækre menuer året rundt, når I bliver budt til bords i en af vores restauranter, fx på Kystgaarden, der ligger i første række til vandet.

Vi henter fisk på Gilleleje Havn og kød og grønt hos de lokale landmænd, og det kan smages! Alt tilberedes fra bunden så hver ret får sit særpræg og en intens smag. Ikke mindst servering med grøntsager, der får et ordentligt skud umami – for vi har skruet op for det grønne og ned for kødet på et menukort, der også byder på mange retter med fisk.

TRANSPORT
I bil finder I Kysthusene efter blot én times kørsel fra København – og parkeringen er gratis så længe, I har lyst! Lokalbanen stopper ved Gilleleje station, hvorfra man kan tage en tur med bus 360R direkte til stoppestedet ved Kysthusenes hovedindgang eller du kan vælge en hyggelig gåtur på 2,1 kilometer.

TEAMBUILDING
Positiv energi garanterer et udbytterigt event med masser af overskud.
Vores kompetente samarbejdspartnere vil, i samråd med jer, designe jeres specifikke arrangement inde såvel som ude i vores smukke naturrige omgivelser. De tilbyder en bred vifte af muligheder for underholdning, rekreativt samvær og team-events; læs mere herunder.

Brain Game
Indendørs konkurrence med teamwork og personlighed. Mærk motivationen brede sig, når De 9 Intelligenser bringes i spil. Her gælder det om at finde styrke i jeres forskelligheder: Hvem er logisk, visuel, naturalistisk, sproglig, filosofisk, musisk, kropslig, inter- og intrapersonel?
– i samarbejde med Coastzone.dk

Spot On
Udendørs pointjagt med naturen som spilleplade i små teams skal I jagte point og løse opgaver i området. Oversigtskortet på jeres tablet giver fuldt overblik over de mange opgaver, og det er op til jer at vælge rute og fokus. Ideel som mødebreak eller afslutning med fysisk bevægelse, frisk luft og måske opgaver, der fremhæver mødebudskaberne?
– i samarbejde med Coastzone.dk

Guidet mountainbiketur
Kom i skoven med kolleger og få en fed oplevelse med fart over feltet, spændende udfordringer og sjovt samvær. Alle bliver løftet op på et niveau så de kan være med og der laves niveau inddeling efter behov.
– i samarbejde med MTBtours.dk

Team Box – Ude/inde
Den mobile udgave af et ”escape room”, hvor det gælder om at løse en række opgaver for at ”slippe ud”. Her konkurrerer I, i teams af 3-4 personer, mod de andre om at komme først IND og I udfordres undervejs i samarbejde og problemløsning. Alle Teams har samme oplevelser i boksen, som ofte lægger op til debat bagefter i de brief med kollegerne, hvordan I hver især løste de enkelte udfordringer.
– i samarbejde med Teambattle.dk

Yoga – ”Vågn op med yoga”/”Slap af med yoga”
En kortvarig session med yoga og mindfulness i yogastudiet Ananda House. Alle kan være med og øvelserne tilpasses den enkelte. Start morgenen med en forfriskende yogasession eller afslut dagen med enkle strækøvelser. I godt vejr inviteres I udenfor.
– i samarbejde med Anandahouse.dk

Oplæg -”Ti stille!”
En støjfri vej til resultater, trivsel og mental sundhed. Et spændende oplæg om støj – indre og ydre – og om hvordan et par minutters stilhed hver dag, kan reboote alle batterierne. Oplægget tager udgangspunkt i den seneste forskning på området og veksler mellem teori og øvelse.
– i samarbejde med Anandahouse.dk

Sanketure
Guidet sanketur med introduktion til vild mad på en gåtur mens I finder vild mad og smager på urterne. I vil bl.a. lære identifikation/forvekslings muligheder og brugen i madlavning. Der er mulighed for at udvide med quiz, konkurrence eller snapsesmagning.
– i samarbejde med Sanketure.dk

Ølsmagning
Bryggeren fra det lokale mikrobryggeri Det Våde Får kommer og fortæller om bryggeriet og forklarer ideen bag de smagte øl. Som udgangspunkt indeholder den smagning af seks forskellige øl fra deres efterhånden ret store sortiment. Præferencer ift. alkohol/alkoholfri imødekommes naturligvis.
– i samarbejde med detvådefår.dk

VELKOMMEN TIL KYSTHUSENE!

Kapacitet

KONFERENCER OG MØDER
Vores rummelige faciliteter gør, at vi kan være vært for op til 150 konferencegæster, i eget lokale. Yderligere råder vi over seks andre plenum- og mødelokaler, alle af forskellig størrelse, med mange muligheder for opstilling af borde og stole.

OVERNATNING
Til overnattende mødedeltagere byder vi velkommen i et af 39 arkitekttegnede, fritliggende huse eller 12 hotelværelser. De komfortable huse – hvoraf de fleste er udstyret med to badeværelser – består af to soveværelser, stue med brændeovn og et fuldt funktionelt køkken. Desuden TV og WiFi i samtlige huse og hotelværelser.

Faciliteter

Video

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 760
DKK 2015
×

Information

Deltagere 250
Værelser 90
Spisepladser 250
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 250
Max. pers. ved skoleborde 120
Max. pers. i U-bord 60
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 120
Max. pers. ved stående reception 250

Miljømærkninger