Sign In

Sign In

Kysthusene / Gilleleje Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK725,00

Tinkerup Strandvej 8a, 3250 Gilleleje, Nordsjælland

KYSTHUSENE
Beliggende på toppen af Nordsjælland og med blot 300 meter til havet, har Kysthusene hjemme i vores arkitekttegnede centerbygning, hvor vi råder over 39 fritliggende huse og 12 hotelværelser.
Hos Kysthusene er den professionelle gæst i centrum og vi ser det som vores fornemmeste opgave at sætte rammen for, at I kan få det optimale udbytte af jeres konference. Yderligere er det vores mission, at levere den totaloplevelse som vores engagerede personale og smukke omgivelser muliggør.

KONFERENCE OG MØDER
Vi har plads til 150 deltagere i vores lyse og velindrettede konferencelokaler, som alle har direkte adgang til den fantastiske natur, der omgiver centret. Selve konferencecentret består af en stor, velfordelt hovedbygning med plenumlokaler, grupperum, restaurant, pejsestue, samt inden- og udendørs opvarmede swimmingpools med sauna.
Kysthusene gennemgik i 2021 en teknologisk oprustning og stiller således alle moderne IT- og AV-faciliteter til rådighed. Vi imødekommer alle tænkelige behov for møder og konferencer – fra det fysiske møde, til en kombination med virtuelle deltagere: hybride møder.

KYSTGAARDEN
I vinteren 2022 er vores mest eksklusive konferencelokale blevet renoveret og vi er klar til at byde velkommen i Kystgaarden, som ligger trukket helt frem mod kysten og har Danmarks måske flotteste havudsigt. Her er plads til op til 60 konferencedeltagere og det er svært at komme på en mere inspirerende beliggenhed at holde jeres event, da I kan høre bølgeskvulp og havets brusen, ved blot at åbne et vindue

FIRMAFESTER
Kysthusenes restaurant er leveringsdygtig i lækre festmenuer både i og udenfor huset, og til inspiration kan vort selskabskort rekvireres ved enten direkte kontakt til os, eller på vores hjemmeside: Kysthusene.dk. Vores kompetente kok har fokus på bæredygtighed og lader sig inspirere af årstidens råvarer.

FACILITETER
Udendørs findes der på Kysthusenes store område ikke kun opvarmet udendørs pool, men også ny minigolfbane med 12 huller, boldbaner til både fodbold og volleyball. Alt sammen i et smukt kuperet terræn, der indbyder til udendørsaktiviteter og er et godt udgangspunkt for både vandre- og cykelture. Af indendørs faciliteter kan blandt andet nævnes indendørs opvarmet pool, sauna, CrossFit og yogastudie som en del af vores team-events og spillerum med bl.a. billard, bordtennis og bordfodbold.

TEAM-EVENTS & AKTIVITETER
Team-events er for jer, der ønsker at give kollegerne en sjov og anderledes oplevelse. Positiv energi garanterer et udbytterigt event med masser af overskud.
Vores kompetente samarbejdspartnere vil, i samråd med jer, specialdesigne jeres specifikke arrangement inde såvel som ude i vores smukke naturrige omgivelser.
Vi tilbyder en bred vifte af muligheder for underholdning, rekreativt samvær og team-events; læs mere herunder.

 • Minigolf
  Kysthusenes egen 12-hullers bane fra 2020, hvor I kan udfordre kollegerne og vinderen passende kan byde på et glas på terrassen.

 

 • Power break
  Med en Power Break hos Nordkystens CrossFit får I verdens bedste energi-boost, hvor alle kan være med. I vil blive taget gennem en let opvarmning af hele kroppen og blive instrueret i basale øvelser med vægte og egen kropsvægt. Sammen vil I gennemføre en træning som med garanti vil give alle sved på panden og et smil på læben. Afsluttes med udstrækning og afspænding.

 

 • Yoga – ”Vågn op med yoga”/”Slap af med yoga”
  En kortvarig session med yoga og mindfulness i yogastudiet Ananda House. Alle kan være med og øvelserne tilpasses den enkelte. Start morgenen med en forfriskende yogasession eller afslut dagen med enkle strækøvelser. I godt vejr inviteres I udenfor.

 

 • Oplæg -”Ti stille!”
  En støjfri vej til resultater, trivsel og mental sundhed. Et spændende oplæg om støj – indre og ydre – og om hvordan et par minutters stilhed hver dag, kan reboote alle batterierne.
  Oplægget tager udgangspunkt i den seneste forskning på området og veksler mellem teori og øvelse.

 

 • Ølsmagning
  Bryggeren fra det lokale mikrobryggeri Det Våde Får, kommer og fortæller om bryggeriet samt forklarer ideen bag de smagte øl. Som udgangspunkt indeholder den smagning af seks forskellige øl fra deres efterhånden ret store sortiment. Præferencer ift. alkohol/alkoholfri imødekommes naturligvis.

 

 • Team Battle – Ude/inde
  Den mobile udgave af et ”escape room”, hvor det gælder om at løse en række opgaver for at ”slippe ud”. Her konkurrerer I, i teams af 3-4 personer, mod de andre om at komme først IND og I udfordres undervejs i samarbejde og problemløsning. Alle Teams har samme oplevelser i boksen, som ofte lægger op til debat bagefter i de brief med kollegaerne, hvordan I hver især løste de enkelte udfordringer.

Disse er blot nogle af mange mulige events hos Kysthusene og vi sammensætter gerne det helt rigtige til og med jer.

TRANSPORT
I bil finder I Kysthusene efter blot én times kørsel fra København. Lokalbanen stopper ved Gilleleje station, hvorfra man kan tage bussen direkte til stoppestedet ved Kysthusenes matrikel. I tillæg assisterer vi gerne ved leje af cykler hos den lokale cykeludlejning.

Kapacitet

KONFERENCER OG MØDER
Vores rummelige faciliteter gør, at vi kan være vært for op til 150 konferencegæster, i eget lokale. Yderligere råder vi over seks andre plenum- og mødelokaler, alle af forskellig størrelse, med mange muligheder for opstilling af borde og stole.

OVERNATNING
Til overnattende mødedeltagere byder vi velkommen i et af 39 arkitekttegnede, fritliggende huse eller 12 hotelværelser. De komfortable huse – hvoraf de fleste er udstyret med to badeværelser – består af to soveværelser, stue med brændeovn og et fuldt funktionelt køkken. Desuden TV og WiFi i samtlige huse og hotelværelser.

Faciliteter

Video

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 725
DKK 1920
×

Information

Deltagere 250
Værelser 90
Spisepladser 250
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 250
Max. pers. ved skoleborde 120
Max. pers. i U-bord 60
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 120
Max. pers. ved stående reception 250

Miljømærkninger