Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Kystvejens Konferencecenter

Kystvej 26, 8500 Grenaa, Østjylland (Se kort)

Velkommen til Kystvejens Konferencecenter – et inspirerende hideaway på spidsen af Djursland, hvor skræddersyede møder, kurser og konferencer er i højsædet. I ly af skov og strand er her fred til fordybelse og fremdrift, og med hele 160 værelser er her rig mulighed for at holde samling på tropperne, når dagen går på hæld.

Vi både stiler efter, udpeger og værner om alt, hvad der kan bidrage til at maksimere jeres samlede udbytte, og vi har god erfaring med at lade naturen spille en aktiv rolle ved alle former for events. Den er med til at skabe fornyet energi og give skæve tanker luft under vingerne – Og I finder noget af Danmarks allersmukkeste natur lige udenfor Kystvejens Konferencecenter.

Det betyder bl.a., at I sammen kan nyde en aftentur efter en skøn middag. At I sammen kan vende dagens udbytte over et godt glas vin, mens mørket sænker sig. Og at I sammen kan se solen stile op fra havet morgenen efter. Afsondret fra storbyens puls er her ro til at være tilstede og føde nye tanker – sammen.

Uforglemmelige konferenceoplevelser er vores mission. Lad os fuldende den – Sammen.

 
Overnatning på Kystvejens Hotel og Konferencecenter      

Med 160 smagfuldt indrettede værelser har vi plads til overnatning af både større grupper og enkeltpersoner, som ønsker en anderledes hoteloplevelse. Du kan glæde dig til et ophold i værelser, der er lyse og smagfuldt indrettet med original kunst og arkitekttegnede møbler.

Alle værelser har:
Gratis trådløst internet
Gratis filmkanal
Mørklægningsgardiner
Telefon

32" fladskærm med internationale kanaler
Stort arbejdsbord

Overnattende gæster er naturligvis velkomne til at benytte vores pausestation i foyeren som byder på kaffe/te, frugt, saft og snacks.

En overnatning på Kystvejens Hotel og Konferencecenter inkluderer en stor, lækker morgenbuffet i vores restaurant - og vi står altid til rådighed, hvis du har individuelle ønsker eller behov.

Morgenmad serveres alle ugens dage fra kl. 6.00 - 9.30.

Der er gratis parkering lige ved døren, og der er mulighed for check-in 24 timer i døgnet alle ugens 7 dage.

Dit værelse er til disposition fra kl. 14 på ankomstdagen til kl. 10 på afrejsedagen.                                                                                                                                      

 • Mødelokaler:
  9
 • Gruppelokaler:
  25
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  800
 • Max kapacitet (bio):
  330
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  128
 • Max. personer i U-bord:
  70
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  108
 • Max. personer ved stående reception:
  350
 • Spisepladser:
  400
 • Værelser:
  160
 • Sengepladser i alt:
  330

Lyse & luftige lokaler

Kystvejens Konferencecenter råder over 1 VIP-lokale, 9 mødesale, 25 grupperum og 160 værelser, som alle emmer af vores store kærlighed til dansk design og kunst.

Lokalerne, som er fordelt over 13.000 kvadratmeter, bindes sammen af smukt udsmykkede gange og hyggekroge. Dertil kommer den højloftede foyer, som med sine farverige uldstole hylder retrostilen og indbyder til uformel snak i pauserne.

Samtlige lokaler indeholder naturligvis moderne AV-udstyr og trådløst high-speed-internet. VIP-lokalet indeholder desuden videokonferenceudstyr – som også kan bestilles til de øvrige lokaler.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Kontakt os for uforpligtende tilbud - hvor vi sammen tilpasser efter jeres behov og budget.

Midt i landet – tæt ved vandet

Kystvejens Konferencecenter er placeret lige i midten af Danmark – på næsen af naturskønne Djursland. Uanset om jeres konferencedeltagere kommer fra nord, syd, øst eller vest er landets geografiske centrum et oplagt sted at samle tropperne.

Tidligere og tilbagevendende konferencedeltagere kalder det en force, at vi samtidig ligger afskærmet fra storbyens puls. Frem for at splitte op og spise på forskellige restauranter efter en veloverstået dag, bliver folk i højere grad sammen i vores atmosfærefyldte rammer. Vores beliggenhed virker med andre ord som en motor for ekstra networking og socialt samvær.

Vi ved, at hvert minut er dyrebart, og vi sørger derfor gerne for let og billig transport i vores luksuriøst indrettede VIP-bus. Med mulighed for at tilslutte PC- og AV-udstyr fungerer den perfekt som et rullende konferencerum, der kan kickstarte dagen.

Afstande fra Grenaa:
Grenaa – Aarhus: 45 min.
Grenaa – Randers: 40 min.
Grenaa – Ebeltoft: 30 min.
Grenaa – Aarhus Lufthavn: 20 min.

Afstande fra Kystvejens Konferencecenter:
til Grenaa Centrum, Grenaa Station og Grenaa Havn: 5 min.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Nyt ansigt hos Kystevejens Konferencecenter

15-08-2018 12:00

1. marts 2018 blev 30 spritnye værelser indviet. Alle indrettet i en retrostil, som bygger bro mellem Friis og Moltkes oprindelige arkitektur og en moderne, luksuriøs indretning. Placeringen i Grenaa giver mulighed for at inddrage mange aspekter af naturen.

Her er basis for teambuilding, pauseaktiviteter og udendørs aktiviteter af alle slags. Eksempler er morgenbadning med udendørs sauna, bålplads med madoplevelser, diverse spil i parken, i skoven eller ved stranden. Kilde:Pressemeddelelse.

Se mere om Kystevejens Konferencecenter

Kystvejens Konferencecenter fylder 50

30-10-2017 13:00

"Kystvejens Konferencecenter ligger fantastisk placeret på Djursland i hjertet af områdets smukke natur og tæt på både skov og strand. Konferencecentret ligger 15 minutters kørsel fra Aarhus lufthavn, så internationale gæster let kan komme til stedet. Udover at kunne tilbyde vores mødegæster alt i moderne teknisk konferenceudstyr og personlig assistance undervejs i deres møde, har vi også fantastiske rammer ude som inde med rum og plads til ro og fordybelse undervejs i mødeopholdet hos os. Det kan være udenfor ved vores hyggelige bålplads eller inden døre i vores komfortable og afslappende loungeområder, siger direktør Laila Qvist.

"For at imødekomme nutidens mødegæsts krav og ønsker, arbejder vi konstant på at forbedre og udvikle vores konferenceprodukter. Vi har stor fokus på gæsteservice, økologi og bæredygtighed, og i dag er 25 % af de råvarer, som vi anvender i køkkenet økologiske. Vi er også Re-Food certificerede, dvs. at vi gør en aktiv indsats for at mindske spildet i hele værdikæden. Forplejningen og måltiderne under et mødeophold er nogle af højdepunkterne for mødegæsterne, så udover at tænke i bæredygtighed, sørger vores køkken altid for, at maden er veltilberedt, smager fortrinligt og indeholder masser af sunde alternativer, hvilket vi ved, vores mødegæster sætter utrolig stor pris på," siger Laila Qvist.

Se mere om Kystvejens Konferencecenter

Ny salgschef på Kystvejens Konferencecenter

27-10-2015 11:22

Ny salgschef på Kystvejens Konferencecenter

Masser af B2B erfaring fra både Hotel Vejlefjord og Montra-kæden.

Alec Graversgård er ny salgschef på Kystevejens Konferencecenter i Grenå og kommer med en mangeårig baggrund inden for hotel- og restaurationsbranchen.

Han har senest været ansat på Hotel Vejlefjord som sælger og tidligere i Montra kæden i receptionen med fokus på salg. Alec er 38 år og er bosat i Randers med sin familie.

”Vi er utrolig glade for at få Alec med på holdet af dygtige og engagerede medarbejdere på Kystvejens Konferencecenter. Med hans store og unikke viden om produkter til kursus- og konferencebranchen vil han være med til at fastholde og videreudvikle det gode samarbejde med de mange eksisterende kunder og samtidig skabe nye relationer bl.a. ved at imødekomme vores kunders behov med indlevelse og forståelse for de krav, der stilles til kursus- og konferencefaciliteter. Alec har stor fokus på, at alle kursus- og konferencegæster får en oplevelse af, at vi er til for at sikre det perfekte arrangement,” siger direktør Laila Qvist.

Læs mere om Kystvejens Konferencecenter

Inspiration og sjove overraskelser

23-09-2015 11:18

Inspiration og sjove overraskelser

Kystvejens Konferencecenter i Grenå inviterer til et ”uforglemmeligt arrangement" med fokus på, hvordan man skaber bedre møder og events.

Laila Qvist, direktør på Kystvejens Konferencecenter i Grenå, er en aktiv kvinde, der har en mission om at få så mange mødeplanlæggere som muligt til at indse, at Grenå og ”hendes” konferencecenter er Danmarks bedste.

Hun inviterer derfor mødeplanlæggere indenfor på Kystvejens Konferencecenter den 1. oktober kl. 13.00 -19.00 til et arrangement, hvor personalet sammen med samarbejdspartneren ”Your Team” vil vise, hvordan man på Kystvejens Konferencecenter kan sikre de bedste rammer for at skabe sammenhold, øget energi, bedre kommunikation og en masse grin. ”Det vil vi gerne vise og mødeplanlæggerne skal være en del af oplevelsen, så de ved, hvad deres kolleger kan forvente", siger Laila Qvist.

Der bydes på rundvisning, tapas og overraskelser – og Laila garanterer "en hyggelig, hjertelig og humoristisk eftermiddag”.

Kystvejens Konferencecenter hører faktisk til et af de rigtigt lækre steder med moderne mødefaciliteter, spændende kunst for mange millioner kroner, et helt særligt VIP-lokale og en beliggenhed næsten direkte på stranden.

Tilmeldingsfrist senest den 24. september 2015.

Læs mere og tilmeld dig

Læs om Kystvejens Konferencecenter

Hotel og safaripark i samarbejde

09-09-2014 12:12

Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenaa har indgået et nyt samarbejde med Ree Park Safari Zone og Carsten Brandt fra Carsten Brandt Personaleudvikling.

Samarbejdet skal styrke hotellets muligheder for at tilbyde skræddersyede totalløsninger indenfor organisationsudvikling.

Konceptet Safari Zone Teambuilding handler om kompetenceudvikling hos ledere og medarbejdere. Omdrejningspunktet er de uformelle, menneskelige, sociale og samarbejdsmæssige kompetencer.

Carsten Brandt har mere end 20 års erfaring i teambuilding i branchen, ligesom han er formand for brancheforeningen for teambuilding og ledertræning.

>>Læs mere om Kystvejens Hotel og Konferencecenter

Ny salgschef på Kystvejens Hotel og Konferencecenter

21-08-2014 10:13

Kystvejens Hotel og Konferencecenter i Grenaa styrker sin organisation med ansættelse af Lotte Oldrup Rasmussen, der skal fungere som salgschef. Hun har en mangeårig baggrund indenfor hotel og restaurationsbranchen og har gennem flere år arbejdet med B2B-salg til private og offentlige virksomheder.

 

Lotte Oldrup Rasmussen har en god viden om produkter til kursus- og konferencebranchen. ”Vi er utrolig glade for at få Lotte med på holdet af dygtige og engagerede medarbejdere på Kystvejens Hotel og Konferencecenter, som brænder for at sælge et godt koncept. Lotte skal være med til at fastholde og videreudvikle de mange eksisterende kunders gode samarbejde, og skabe nye relationer – bl.a. ved at imødekomme vores kunders behov med en forståelse for de krav, der stilles til kursus- og konferencefaciliteter. Hun har en solid forståelse for høj service, kvalitet og fleksibilitet,” siger direktør Laila Qvist.

 

>>Læs mere om Kystvejens Hotel og Konferencecenter

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30