Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Langelinie Pavillonen

Langelinie 10, 2100 København Ø, Storkøbenhavn (Se kort)
5,0

Event- og mødefaciliteter på højeste niveau

Vi tilbyder virksomheder og internationale mødearrangører full-service event- og mødefaciliteter på et enestående niveau.

Med snart 20 års erfaring fra møde- og eventbranchen, kan vi med 100% ”in house” produktioner tilbyde vores kunder beværtning på det bedste niveau. Ambitionen er faciliteter, der sprænger rammerne for kvalitet, innovation, arkitektur og beværtning.

Nyt hold – nye muligheder

Arkitekturen og indretningen er historisk. Maden er moderne, sund og af international klasse. Mulighederne for skabelsen af unikke selskaber og arrangementer er uendelige, og vi kan med vores organisation og erfaring bistå alle forespørgsler med rådgivning, idéudvikling, produktion og afvikling.

Lokaler  i alt:                 9
Antal plenumlokaler:      5
Auditorier:                     1
Grupperum:                   8
Udstillingsmulighed på 1000 m²

 • Mødelokaler:
  5
 • Gruppelokaler:
  3
 • Auditorier:
  1
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  1000
 • Max kapacitet (bio):
  850
 • Max. personer i auditorium:
  850
 • Max. personer ved skoleborde:
  400
 • Max. personer i U-bord:
  80
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  500
 • Max. personer ved stående reception:
  850
 • Spisepladser:
  850
 • Værelser:
  0
 • Sengepladser i alt:
  0

Afstand til nærmeste lufthavn (11 km)
Afstand til nærmeste station (0,8 km)
Afstand til nærmeste busstoppested (0,5 km)
Afstand til Storebæltsbroen (115 km)
Afstand til Øresundsbroen (12 km)

Parkering
Europark & Københavns Kommune

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Langelinie Pavillonen.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

Intet svar tilgængelig
Service v. reservation
Intet svar tilgængelig
Aftale overholdelse
Intet svar tilgængelig
Receptions service
Intet svar tilgængelig
Teknisk kvalitet
Intet svar tilgængelig
Service niveau (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Maden (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
Intet svar tilgængelig
Rengøring (faglokaler)
Intet svar tilgængelig
Generel vedligeholdelse
J.S.
08-05-2017
5,0

 

Årets første MødeMekka kom forrygende fra start

02-02-2016 11:06

”Det var overdådigt! Hvor er der mange muligheder, og hvor er der stor forskel på stederne,” siger mødeplanlægger Britt Carlsson, Poa Pharma Skandinavien, som var på sit første MødeMekka nogensinde.

”Man mærker virkelig, hvem der har hjertet med. Og hvor har det dog stor betydning” siger hun. ”Jeg er ude efter et sted med lidt ekstra til oplevelser for vores udenlandske mødedeltagere. Radisson Blu og Hotel Griffen på Bornholm overraskede mig med rigtig mange gode ideer til ekstra aktiviteter. Hotellerne i Jylland var mindre aktive over for mig, de tænkte måske, at vi alligevel ikke ville komme derovre, når gæsterne kommer flyvende fra udlandet. Jeg fik talt med 8 forskellige steder. Det gav et godt flow med et kvarter hvert sted, og tiden blev overholdt med en lille klokke. De fleste gav smagsprøver fra området. Det er en sød ide, og det er med til at sige noget om stederne. Mange mødeplanlæggere kom ligesom jeg alene, så jeg fik talt med mange. Man summer jo rundt hele tiden, og ved middagen sad vi ved runde borde, så man kan tale med alle. Det hele var så fornemt, og underholdingen var god med champagnesabling, musik og en imponerende tankelæser.

Jeg startede dagen med et foredrag om at bruge Konference.dk til booking. Det giver god mening. Alt bliver så let, og det hele springer op på skærmen, men det er rart bagefter at gå ind og kigge folk i øjnene. Skovshoved Hotel inviterede mig til gratis morgenmad, så vi senere kan tale mere om tingene. Alle er så imødekommende. Jeg troede, der var sat alt for mange timer af, men tiden fløj af sted.”

Herunder et lille udvalg af billeder fra årets første MødeMekka:

Mødebord

Se billede i stor størrelse

Mødebord

Se billede i stor størrelse

MødeMekka - speedmøder

Se billede i stor størrelse

Champagnesabling

Se billede i stor størrelse

Mentalisten Mikkel Gundersen

Se billede i stor størrelse

Jazzsangerinde synger Monica Zetterlund

Se billede i stor størrelse

Tør du få dine tanker læst?

26-01-2016 12:18

Den 28. januar åbnes dørene for årets første MødeMekka. To timers speedmøder, hvor du blandt mange andre kan møde Champagnesabling.dk, Danish Music Agency, Hotel SP34, Pharmakon Konferencecenter, Rainmaking Loft og Playbuilding.

Efter de faglige speedmøder af hver et kvarters varighed, bydes der til middag, hvor Mikkel Gundersen med en kombination af intuition, hypnose og en god portion humor læser dine tanker og leverer et show, du sent vil glemme. Bemærk datoen! Skynd dig, hvis du ønsker at tilmelde dig.

Mikkel er mentalist og bruger mennesket og hjernen som rekvisit. Han påvirker og planter tanker i publikums hjerner og aflæser dem derefter i deltagernes ansigtsudtryk. Måske inspireres du til sådan et event ved et af jeres egne arrangementer.

Der vil være musikalsk underholdning af den dansk/svenske jazz-sangerinde Cathrine Legardh, og som faglige kolleger byder vi det nye år velkommen med et glas champagne og får demonstreret, hvordan champagnesabling foregår.

Læs mere om næste MødeMekka

Playbuilding på MødeMekka

19-01-2016 12:10

MødeMekka på Langelinie Pavillonen den 28. januar kan nu byde velkommen til flere nye udstillere. Blandt andre, kan du møde eksperterne fra co-working firmaet Rainmaking Loft, som er stedet, hvor entreprenører mødes med ligesindede og innovative business relationer.

Blandt nye udstillere finder du også Gerlev Legepark ved Slagelse, som tilbyder playbuilding i alverdens afskygninger. Særlige arrangementer for business-segmentet. Stedet lover fællesleg, konkurrencer, koncentration, strategi, råstyrke og frem for alt masser af latter!

Andre nye deltagere ved mødebordene er Copenhagen Admiral Hotel og Hotel Koldingfjord, som du ligeledes kan træffe ved et personligt speed-meeting. Hvert møde varer cirka 15 minutter, og du vælger selv, hvem og hvor mange udstillere du vil besøge. Der er som altid møde- og konferencesteder samt udbydere af events fra hele landet.

Dagen afsluttes med en lækker middag, hvor mentalisten Mikkel Gundersen med en kombination af intuition, hypnose og humor leverer et fantastisk show. Efterfølgende vil jazzsangerinden Cathrine Legardh underholde med en lille intim koncert.

Læs om MødeMekka den 28. januar

Ses vi til næste MødeMekka?

12-01-2016 12:09

Kursuslex byder velkommen til det nye år med et MødeMekka i nytårets tegn. Vi mødes denne gang på den komplet ny renoverede Langelinie Pavillonen, som vil være svær at genkende, hvis du ikke har været der for nylig. Allerede i receptionen vil du mødes med luksus og helt sikkert begejstres, når du ser de nye, fornemme lokaler med udsigt til vandet og havnen

I de næste timer kan du møde repræsentanter fra en lang række mødesteder ved små, korte 15 minutters speed-meetings.

Det kan være klogt at bestille tid hos de mest populære steder på forhånd, men du kan også lade dig friste og slå dig impulsivt ned ved ledige borde på selve dagen.

I anledning af nytåret skal nu naturligvis nyde et glas champagne med dine mødeplanlægger-kolleger. Vi åbner flaskerne på spektakulær vis med professionel champagnesabling .

Dagen afsluttes med en lækker middag, hvor mentalisten Mikkel Gundersen i en kombination af intuition, hypnose og humor leverer et fantastisk show. Efterfølgende vil jazzsangerinden Cathrine Legardh underholde med en lille intim koncert.

Læs mere og tilmeld dig

Over 100 mødeplanlæggere til netværk & MødeMekka i Tivoli

03-12-2015 12:13

MødeMekka den 26. november i Tivoli var præget af et stort antal yderst veloplagte deltagere, masser af nye aftaler med udstillerne og et hav af luksuspræmier til de fremmødte mødeplanlæggere. Tilfredsheden var synlig for alle parter, og der var lækre smagsoplevelser i den smukke Rotunden hos Nimb.

Radiovært og foredragsholder Mads Vangsø sørgede for de helt store grin med sin gakkede kvindequiz, som afslørede de mange fremmødte kvinders viden om sig selv. Hvem ved for eksempel, hvor mange procent kvinder, der har smidt en sko efter deres mand? (35% er det rigtige svar). Alle gæster gik hjem med en lille æske julechokolader, dekoreret specielt til lejligheden hos Choko Choko Yeah.

Næste MødeMekka finder sted på Langelinje Pavillonen den 28. januar 2016.

Få et tip om MødeMekka 28. januar

Læs om MødeMekka

Nyt liv til Langelinie Pavillonen

23-06-2015 13:20

Nyt liv til Langelinie Pavillonen

Målet er at etablere Københavns mest innovative og bæredygtige møde- og eventsted, hvor kvalitet går hånd i hånd med konkurrencedygtige priser.

For københavnere har Langelinie Pavillonen altid været et kendt og elsket sted, om end kvaliteten har været svingende.

Nu er der igen tegn på top-kvalitet og store oplevelser, for 1. juni overtog en ny ejerkreds stedet. I spidsen står Rasmus Pors og partneren Jens Jurnert, som skal stå for den daglige drift af stedet. Som et af de første tiltag åbner de meget snart en sommercafe i pavillonen. Udover de 2 består den nye ejerkreds af James Carl Barnard, Jeppe Schramm, Allan Hansen, Michael Hänschell og Theis Rosenkvist. Aktører fra restaurations- og eventbranchen, der har mere end 20 års erfaring med at drive oplevelsesbaserede selskaber, catering og events.

Den historiske Langelinie Pavillon vil få en ansigtsløftning fra inderst til yderst, hvor både facaden, foyerområdet og indretningen bliver totalrenoveret. Ambitionsniveauet er højt hos de 2 nye ejere. Målet for Langelinie Pavillonen er at etablere Københavns mest innovative og bæredygtige event- og mødested, hvor kvalitet går hånd i hånd med konkurrencedygtige priser.

"Vores ambition er at give Langelinie Pavillonen tilbage til københavnerne. Vi ønsker, at Langelinie Pavillonen skal lægge sig i et krydsfelt mellem medborgerhus, konferencecenter og Michelin-restaurant. For her har vi rammerne, beliggenheden og udsigten til at være et oplagt sted at samles til møder og konferencer, men også til familiehøjtider eller bare et koldt glas hvidvin på terrassen. Langelinie Pavillonen skal kunne det hele,” siger Rasmus Pors.

Pavillonen er den tredje på stedet. Pavillon nummer to blev sprængt i luften under krigen. Arkitekterne Eva og Niels Koppel vandt arkitektkonkurrencen om den nye pavillon, der åbnede i 1954. Poul Henningsens verdensberømte lampe ”Koglen” blev i øvrigt tegnet til Langelinie Pavillonen – og hænger der selvfølgelig stadig.

Læs mere om Langelinie Pavillonen

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

70 22 11 73

Mandag - fredag, kl. 9-16