Sign In

Sign In

Marienlyst Strandhotel Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Spa- og wellnesssteder Priser fra DKK895,00

Nordre Strandvej 2, 3000 Helsingør, Nordsjælland

Møder & konferencer på Strandhotellet – direkte ud til Øresund
Kun en lille times kørsel fra København finder du de optimale rammer for at tænke nyt, tænke stort og indimellem også tage en smuk pause fra tankerne.Planlæg dit næste møde eller konference i vores flotte, professionelle og nyindrettede konferenceafdeling.
Når du træder ind af døren til Marienlyst Strandhotel mødes du af en helt specielt følelse af afslappet velvære og forkælelse i smukke og unikke rammer. Udover mange flotte rum og værelser har vi også et topprofessionelt konference-setup i inspirerende omgivelser – med afslappet badehotelstemning og smuk udsigt til Øresund og Kronborg.

På Marienlyst Strandhotel er der både udsigt og plads til inspiration. Vi byder nemlig på 19 møde- og konferencelokaler i størrelser fra 2 til 360 deltagere, masser af albuerum såvel inde som ude, samt indlogering i smukke værelser og suiter – mange med havudsigt og balkon, andre med udsigt til skoven eller hotellets grønne have.

De skønne omgivelser lige udenfor døren opfordrer helt naturligt til walk-and-talk i pauserne. For hvad bedre, end en gåtur langs vandet eller frisk luft til hjernen på terrassen direkte til Øresund, der hjælper tanker på vej?

Vi skræddersyer løsningerne så de passer til jeres behov, hvad enten det er møder og konferencer som dags-, heldags-, flerdagsmøder, evt. med overnatning. Vi tilbyder også teambuilding, andre event, konferencedinner, eller – hvis deltagerne skal forkæles ekstra meget – en festdinner i separat banquetlokale. Vi har mange muligheder, og jeres deltagere kan også benytte vores Lounge, bar, historiske banquetlokaler, restauranter, adgang til casino.

1. januar 2018 åbnede vores helt nye spa – Marienlyst Strandspa. Den har alle overnattende konferencekunder fri adgang til. En verden med flere end 20 forskellige faciliteter, ude som inde. Mere inspirerende kan det næsten ikke blive, når du mødes med kunder, kolleger eller samarbejdspartnere.

Kapacitet

Konference
18 møde- og konferencelokaler i 5-stjernet kvalitet.

Som det eneste konferencested i Nordsjælland består gulvet i vores største konferencesal af 11 podier, som kan hæves og sænkes i forskellige niveauer. Det giver mulighed for helt unikke opstillinger, hvor kun fantasien sætter grænser.

Opstillingen House of Parliament har f.eks. plads til 140 personer, og du er aldrig mere end fire rækker fra dine konferencedeltagere og har derfor let til øjenkontakt.

Ved auditorieopstilling (170 personer) udnyttes alle 11 podier, og alle deltagere har frit udsyn til talerstol og scene. En velegnet opstilling til forelæsninger, præsentationer m.v.
Værelser
Marienlyst Strandhotel råder over i alt 225 værelser og suiter. Alle med udsigt til enten Øresund, skoven eller vores grønne have samt gratis internetadgang, TV, telefon, elektronisk minibar og hårtørrer.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 895
DKK 2390
×

Information

Deltagere 360
Værelser 227
Spisepladser 1200
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 13
Gruppelokaler 5
Auditorier 1
Statsaftale Hotel

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 360
Max. pers. i auditorium 360
Max. pers. ved skoleborde 190
Max. pers. i U-bord 80
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 180

Miljømærkninger