Sign In

Sign In

Mødecenter Odense Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK579,00

Buchwaldsgade 48, 5000 Odense C, Fyn

Mødecenter Odense ligger perfekt placeret lige midt i landet og blot 10 minutters gang fra Odenses tog- og busstation. Der er gratis parkering til jer, der kommer i bil. Vores hyggelige og uformelle hus tilbyder alle faciliteter til blandt andet konferencer, møder og kurser samt firma- og private fester. Smilende og imødekommende service plus velsmagende og nærende forplejning går hånd i hånd, ligesom skæve oplevelser såsom f.eks. musikalske indspark ved instruktør, en badetur inkl. sauna i Odense Havnebad eller skattejagt på egen hånd kan være en del af programmet.
Lige ved siden af vort mødecenter ligger der en lille hyggelig bypark, hvor man kan slappe af, enten på bænken eller med at tage et spil kroket, ringspil eller kæmpemikado.

Vi tilbyder lyse og hyggelige møde- og konferencelokaler til store og små arrangementer. Vores 7 mødelokaler huser alt mellem 2 og 230 personer ad gangen.
Ud fra din forespørgsel og evt. særlige behov og ønsker, sammensætter vi en løsning, der inkluderer alt hvad der skal til, så du kan koncentrere dig om din dagsorden og dine deltagere. 

Næsten alt er muligt her hos os, så ring eller skriv – så klarer vi resten!

Kapacitet

Hos Mødecenter Odense har vi lokaler, som kan rumme op til 250 personer.

Vi har i alt 5 mødelokaler og 2 gruppelokaler. Ud over disse har vi en hyggelig spisesal samt en cafe, hvor man altid kan finde et hyggehjørne, dagens avis og plads til små træf og gruppearbejder i løbet af dagen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 579
DKK
×

Information

Deltagere 250
Spisepladser 240
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 2

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 250
Max. pers. i auditorium 240
Max. pers. ved skoleborde 90
Max. pers. i U-bord 90
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 150
Max. pers. ved stående reception 250