Sign In

Sign In

Møn Golf Resort – Hotel Præstekilde Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK595,00

Klintevej 116, 4780 Stege, Sjælland

Hotellet har op gennem tiden været Møns samlingspunkt for private fester, møder og restaurantbesøg.
Derudover har det været fyldt med overnattende og kurser samt konferencer, og har dermed dannet rammen om mange forskellige arrangementer. Med sin helt unikke beliggenhed på Møn Golf bane har der ligeledes været mange glade golfspillere der har lagt vejen forbi. Møn Golf Center blev overtaget af nye ejere i Februar 2021, og samme ejere overtog hotellet den 1. oktober samme år, og hermed blev det endelig muligt at samle det hele med de synergier der er tilstede.
På denne baggrund opstod Møn Golf Resort, og blev grundlagt i 2021, efter et bredt ønske om at integrere den prisvindende golfbane med det nærliggende hotel, under samme paraplykoncept. Målet var at kunne tilbyde gæsterne på både hotel og golfbane den mest elegante og kompromisløse oplevelse. Udover dette tilbyder hotellet stadig overnatninger, forskellige typer ophold, privatfester, kurser, møder og konferencer. Og selvfølgelig har vi også en restaurant, der kan besøges af alle, med et udvalg af lækre retter tilberedt af sæsonens råvarer, så vidt muligt leveret af lokale producenter. Møder og konferencer efter dit behov
De bedste rammer for dit arrangement, uanset om det er et møde, konference eller noget helt tredje. Vi har fleksible møde- og konferencelokaler der kan rumme op til 100 personer. Vi tilbyder også teambuilding arrangementer i samarbejde med lokale aktører hvor det ofte vil foregå i egnens skønne natur eller på vores egen golfbane. Området er desuden velegnet til kick off og udflugter til bl.a. Møns Klint, Geocentret, Møn Bryghus, Nyord mv. Vores lokaler er praktisk indrettet og indeholder alle nødvendige faciliteter, der kræves for at kunne præsentere og kommunikere. Vores erfarne personale hjælper gerne med at planlægge arrangementet efter jeres præcise behov.

Kapacitet

Vi råder over 3 kursus/konference lokaler med forskelligt udtryk og muligheder, og der kan være fra 30-80 personer. Derudover har vi 3 små lokaler der kan bruges enten som grupperum eller mødelokaler til en lille gruppe, der kan være op til 15 personer.
Der er flere små områder rundt omkring på hotellet hvor der er mulighed for at have samtaler eller social hygge.
Slutteligt har vi en Trust Bar i kælderen hvor man også kan spille billard og bordfodbold.
Hotellet er omkranset af vores golfanlæg som består af 18 hullers bane, 9 hullers bane, Driving Range, Krolfbane samt Minigolf. Der er derfor mange muligheder for udendørs aktiviteter, og der er et stort stisystem gennem hele anlægget så man også bare kan gå og nyde den flotte natur.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 595
DKK 1695
×

Information

Deltagere 150
Værelser 45
Spisepladser 150
Handikapvenlig Nej
Mødelokaler 3
Gruppelokaler 3
Statsaftale nej

Kapacitet

Max. pers. ved skoleborde 50
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 50
Max. pers. ved stående reception 200