Sign In

Sign In

Munkebjerg Hotel Kongressteder, Møde- og Konferencesteder, Spa- og wellnesssteder Priser fra DKK795,00

Munkebjergvej 125, 7100 Vejle

Rammerne skal være ekstraordinære
Når man som virksomhed eller organisation bryder ud af hverdagen for at søge inspiration eller træffe store beslutninger, skal rammerne være ekstraordinære.
Uanset om anledningen er en konference, en strategidag eller et vigtigt møde, kan omgivelserne gøre hele forskellen. I skal have rum til at yde jeres absolut bedste. Til at være skarpe, kreative, modige eller fremsynede alt efter formålet.

Det kræver rum og plads at søge inspiration eller tage store beslutninger, og det er vigtigt, at I kan yde jeres bedste og være skarpe, kreative, modige og fremsynede. Vores konferencelokaler skaber rammerne for jeres næste konference eller møde.
Munkebjerg Hotel er et af Danmarks bedste og smukkeste lokationer til din konference.

Når du træder ind på Munkebjerg Hotel vil du straks mærke en helt speciel stemning, og ikke mindst vil du blive betaget af den storslåede udsigt ud over Vejle Fjord.

Kapacitet

Munkebjerg Hotel ligger midt i Munkebjergskoven, omgivet af frodig bøgeskov og med storslået udsigt over Vejle Fjord. Alle værelser er indrettet af en designer for at skabe et ophold i indbydende omgivelser.

Munkebjerg Hotel er ligeledes et 5-stjernet møde-, kursus- og konferencecenter med en kapacitet fra 2 til 720 deltagere. På Munkebjerg Hotel findes flere restauranter. Her sætter vores egne eksperter i bageri, konditori, charcuteri, røgeri og køkken en ære i, at forædle råvarerne, så smagen bliver raffineret, og maden præsenterer sig flot. På hotellet findes lobbybar, vinkælder, natklub, kasino, tennisbane, golfbane samt et stort Fit & Relax-område med swimmingpool, spabade, fitnessmaskiner og behandlerrum.

Som gæst på Munkebjerg Hotel oplever du kvalitet overalt. Ved indretningen er der lagt vægt på design, komfort og funktionalitet. Kvalitetsbevidste medarbejdere kæder Munkebjerg Hotels faciliteter sammen, og gennem den personlige indsats bliver jeres møde eller konference til en totaloplevelse.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 795
DKK 2445
×

Information

Deltagere 720
Værelser 158
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 20
Gruppelokaler 14

Kapacitet

Max. pers. i auditorium 720
Max. pers. ved skoleborde 428
Max. pers. i U-bord 150
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 370
Max. pers. ved stående reception 720

Miljømærkninger