Sign In

Sign In

Musikkens Hus Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK775,00

Musikkens Plads 1, 9000 Aalborg

Du finder denne sjældne perle lige ved Limfjordens bred og midt i Aalborgs hjerte. Et arkitektonisk mesterværk – et sted du husker.

Nyhed: I Musikkens Hus har vi indrettet fire nye mødelokaler med udsigt over Aalborgs tage samt et lækkert loungeområde til pauser og gruppearbejde. To af lokalerne kan slås sammen til ét stort lokale. Kapacitet fra 9 gæster til 100.

Med mere end 20.000 m² fordelt på ni etager kan alt lade sige gøre i dette rustikke og særprægede Musikkens Hus. Hvad enten det er de symfoniske koncertoplevelser, det inspirerende og uhøjtidelige møde, den skarpe erhvervskonference eller det højtråbende event.

Vi tilbereder arrangementet lige efter jeres ønsker. Om I blot er to personer eller 1300 gør ingen forskel. Vi elsker god service og står for moderne og professionel afvikling hele vejen rundt.

Når I booker et møde i Musikkens Hus, kan I glæde jer til at blive forkælet af vores anerkendte køkkenchef og hans team fra Restaurant Fauna, der sætter ekstra krydderi på jeres dagsorden.

I Musikkens Hus faciliterer vi med stor glæde alle typer erhvervsarrangementer. Vi hjælper med planlægningen af alt fra konferencer og digitale møder til den helt store firmafest.

Se de mange muligheder her på siden, og kontakt os endelig for at høre nærmere.

Sådan arbejder vi med bæredygtighed i Musikkens Hus: I 2020 fik huset DGNB-certificering i guld. Vi bruger vandet fra Limfjorden til at kølet huset med, og så er vi klimapartner ved Ørsted, der garanterer energi fra Anholt Havmøllepark (når det altså blæser)

Kapacitet

Musikkens Hus råder over mange forskellige lokaler, og kun fantasien og fælles kreativitet sætter grænser for jeres arrangement. Vi har Koncertsalen med plads til 1080 gæster og det lille eksklusive mødelokale med plads til op til ni gæster. Der er plads til 200 siddende gæster i samme lokale, men vi kan dække op på de forskellige niveauer, og så kan I komme op til 800 gæster til middag.

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 775
DKK
×

Information

Deltagere 1080
Spisepladser 200
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 8
Gruppelokaler 3
Auditorier 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1500
Max. pers. i auditorium 1080