Sign In

Sign In

National Museet – Prinsens Palæ Biografer og teatre, Møde- og Konferencesteder, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK620,00

Ny Vestergade 10, 1471 København K, Storkøbenhavn

Velkommen i hjertet af København, hvor en af byens historiske kronjuveler kan danne ramme om dit næste arrangement. Både private og virksomheder kan leje lokaler på Nationalmuseet, i det historiske og smukke Prinsens Palæ.
Nationalmuseet råder over en lang række lokaler, som kan rumme alt fra små intime arrangementer til imponerende middage, fester og receptioner for flere hundrede gæster.
På Nationalmuseet kommer vores gæster først; derfor sammensætter vi arrangementer i tæt parløb med dig og Nationalmuseets faste samarbejdspartner, Madkastellet, som er en prisvindende restaurantvirksomhed med mere end 15 års erfaring. Madkastellet driver også Restaurant SMÖR på Nationalmuseet.
Du kan også kombinere dit arrangement med en guidet tur i én af museets udstillinger, vikingekamp med mere.

Kapacitet

FORHALLEN
Museets indtagende foyer på 450 m², med plads til 288 siddende gæster, kan danne rammen om større arrangementer udenfor museets åbningstid.
Forhallen kan desuden lejes hele dagen om mandagen, hvor museet har lukket for publikum, og kan også kombineres med leje af andre af vores lokaler. Forhallen er godkendt til 400 stående personer.

FESTSALEN
Festsalen gør indtryk med sine betagende 225 m² og de smukke søjler. Det spektakulære rum giver derfor lidt ekstra til jeres arrangement.
Salen har moderne lys og lyd, og kan rumme 187 personer i stolerækker, eller 220 personer til en stående reception.
Ved middagsarrangementer er der plads til 64 personer ved runde borde og 96 personer ved langborde.

GLASSALEN
Glassalen er ideel til fester i intime rammer. Salens bagerste glasvæg er udsmykket af Aarhus-kunstneren Inge Dahl og pryder rummets atmosfære med et fantastisk lysindfald.
De 162 m² kan rumme 80 personer i stolerækker og op til 111 personer ved langborde.

MØDELOKALER
Nationalmuseets mødelokaler ligger med udsigt over museets smukke og lyse forhal. På de 56 m² findes moderne, indbygget AV og let tilgængelig selvbetjening.
I mødelokalerne kan der sidde 40 personer i stolerækker, 34 personer i skolebordsopstilling, 25 personer i U-bord og 30 personer i firkant. Mødelokalerne aktiveres også gerne som grupperum ved leje af Festsalen, Forhallen eller Biografteateret.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 620
DKK
×

Information

Spisepladser 288
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 7
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 187
Max. pers. i auditorium 176
Max. pers. i U-bord 42
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 64
Max. pers. ved stående reception 450