Sign In

Sign In

Nordsjællands Konferencecenter Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK595,00

Gydevang 39-41, 3450 Allerød, Nordsjælland

Nordsjællands KonferenceCenter – blot 25 min. fra København

VI HAR STYR PÅ TEKNIKKEN OG PLADS TIL DE STORE TANKER

I hjertet af Nordsjælland – centralt mellem København og Helsingør – finder du et stort moderne konferencecenter med passionerede medarbejdere, høj service, god mad og måske Danmarks flotteste auditorium med plads til 230 gæster.

Til ethvert professionelt møde- og konferencested hører selvfølgelig en veldrevet it-afdeling. Når I holder møder og konferencer, skal I trygt kunne læne jer tilbage og vide, at der er styr på teknikken.

Hos Nordsjællands KonferenceCenter er it og teknik derfor i højsædet. Vores erfarne It-chef Jacob sørger for, at alting spiller før jeres møde. Skulle der dukke noget op undervejs, springer vi selvfølgelig til.

Det er ikke kun vores it og teknik, der spiller. Vores køkken tryller dagligt den lækreste mad frem – alt fra traditionelle danske retter baseret på årstidens råvarer til små lækre tapasanretninger.

Uanset om I skal holde en stor konference, et lille produktivt møde, en stemningsfuld reception ved springvandet, festlig firmafest eller et hyggeligt privat arrangement, vil TEAM NOKC glæde sig til at byde jer VELKOMMEN.

TRAFIKFORBINDELSER & parkering

Nordsjællands KonferenceCenter er centralt beliggende i hjertet af Nordsjælland, Allerød, kun 25 minutters kørsel fra Københavns centrum. Vi har 360 gratis p-pladser som frit kan benyttes i forbindelse med møder og konferencer m.m.

Kørselsvejledning bil:
Hillerød motorvejen: Afkørsel 11 via Nymøllevej og Banevang, forbi Allerød station på venstre hånd og 2 km fremme drejes til venstre ad Gydevang.  

Helsingør motorvejen: Afkørsel 9 mod Hillerød over Blovstrød, forbi Allerød station på venstre hånd og 2 km fremme drejes til venstre ad Gydevang.

Offentlig transport tog/bus:
S-tog linje E til fra Kbh. Hovedbanegård til Allerød station (tager ca. 35 min.).

Bus nr. 335 fra Allerød station til Gydevang (tager ca. 5 min.).

VÆRELSER

Nordsjællands KonferenceCenter har ingen overnatningsmuligheder men henviser til hoteller i nærområdet.

Kapacitet

Nordsjællands KonferenceCenter råder over:

1 stort auditorium med plads til 230 personer:
Det flotte auditorium, der er opbygget som et amfiteater, har en unik akustik, 230 komfortable sofastole med indirekte belyste skrivepulte og et lærred på 7 x 4 meter.

Foruden 4 tolkerum og 1 operatørrum er der fri adgang til talerstol med indbygget PC og internetkobling, auditorieprojektor samt clips- og håndholdte mikrofoner.

Auditoriet er perfekt til afholdelse af større møder, konferencer, foredrag, seminarer, generalforsamling, filmfremvisning, underholdning og koncerter.

6 møde- og konferencelokaler med plads op til 86 personer:
De veludstyrede møde- og konferencelokaler kan rumme fra 20-86 personer og egner sig perfekt til et mellemstort møde set-up. Alle lokaler er udstyret med WIFI samt standard AV-udstyr.

6 gruppelokaler med plads op til 10 personer:
De veludstyrede gruppelokaler kan rumme fra 2-10 personer og egner sig perfekt til det mindremøde. Alle lokaler er udstyret med internet forbindelse samt AV og it-udstyr til rådighed.

Stor hall på 1000 kvadratmeter samt underetage på 500 kvadratmeter:
Den flotte hall med marmorbelagte gulve, panorama-elevator, messing, søjler og rislende springvand samt store ficustræer, der strækker sig smukt op mod glastaget, er bygningens helt store samlingspunkt.

Hele området er fleksibelt og anvendeligt til mange formål, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser, når den store hall lægger rammer til et arrangement.

Små og store udstillingsarealer:  
I bygningen er der i underetagen og på stueplan både små og store udstillingsarealer, som er perfekte til opstilling af stande, displays og lignende.

Lounge- og sofaområder:  
I tilknytning til den store hall er der flere separate og hyggelige loungeområder med behagelige sofaområder samt områder med højborde. Vores gæster benytter flittigt vores loungeområder til uformelle møder, summegrupper og kaffepausen.

Restaurant:
Alle arrangementer hos Nordsjællands KonferenceCenter kan kombineres med frokost og/eller middag, med plads til op til 700 personer. Vores dygtige kokke byder på inspirerende sæsonvarierede menuer og buffet i den hyggelige restaurant.

FACILITETER

Alle lokaler er udstyret med standard AV-udstyr: projektor, lærred, whiteboard, flipover. Adgang til trådløst internet (100Mbit) i lokaler og fælles arealer. Ekstra udstyr udlejes, både pc og AV-udstyr. Fast tilknyttet IT-tekniker.

HANDICAPFACILITETER

Nordsjællands KonferenceCenter er godkendt af handicaporganisationernes Bolig- og Motorudvalg og derfor velegnet til kørestolsbrugere. Vi har handikap p-pladser lige foran døren og der er elevator til alle etager.

INSPIRATION, TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Nordsjællands KonferenceCenter har – qua sin beliggenhed og størrelse – rig mulighed for at rumme energifyldt teambuilding og aktiviteter der øger arbejdsglæden og produktiviteten. I har både mulighed for at benytte en stor åben græsplæne, vores store hyggelige hall og/eller vores rummelige underetage. Ønsker I en lækker picnickurv til jeres teambuilding? Tag fat I os – så skræddersyr vi en løsning til jer.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 595
DKK
×

Information

Deltagere 400
Spisepladser 400
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 6
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 230
Max. pers. i auditorium 230
Max. pers. ved skoleborde 60
Max. pers. i U-bord 34
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 80
Max. pers. ved stående reception 400