Sign In

Sign In

Nordsjællands Konferencecenter Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK595,00

Gydevang 39-41, 3450 Allerød, Nordsjælland

Nordsjællands KonferenceCenter – blot 25 min. fra København

FORESTIL DIG AT HOLDE DIT NÆSTE MØDE HER

Stor konference eller mindre møder, gå-hjem-møde, udstilling, reception eller firmafest. Når du træder ind i Nordsjællands KonferenceCenter er det første syn, der møder dig en overdådig hall med eksklusive detaljer. Springvandet og de 6 smukke træer, som strækker sig op mod lyset fra glastaget. Der nærmest emmer af storhed, og man ved, at der er plads til at tænke store tanker.

Uanset hvad, så er Nordsjællands KonferenceCenter fyldt med muligheder Vi skaber de gode rammer om både store og små arrangementer. Fra vores professionelle auditorium til vores intime mødelokaler. Fra vores eksklusive restaurant til den lækreste servering til møder. Vi tager hånd om vores gæster. I vores verden er kunden altid i fokus. Et fokus vi ikke slipper af syne. Fokus på detaljen, på helheden og på udførelsen. Fokus på dig og dit behov.

Vi lytter til jeres ønsker og vi hjælper gerne med at skræddersy arrangementet, så det matcher præcist Jeres behov og ønsker.

Kontakt os for flere oplysninger eller kom og få en rundvisning og opdag et væld af muligheder. Du finder os i Allerød – i hjertet af Nordsjælland og knapt en halv times kørsel fra København – kør mod trafikken og parker på en af vores 360 gratis parkeringspladser lige uden for døren.

TEAM NOKC vil glæde sig til at byde jer VELKOMMEN

Kapacitet

Nordsjællands KonferenceCenter råder over:

1 stort auditorium med plads til 230 personer:

Det flotte auditorium, der er opbygget som et amfiteater, har en unik akustik, 230 komfortable sofastole med indirekte belyste skrivepulte og et lærred på 7 x 4 meter.

Foruden 4 tolkerum og 1 operatørrum er der fri adgang til talerstol med indbygget Pc og internetkobling, auditorieprojektor samt clips- og håndholdte mikrofoner.

Auditoriet er perfekt til afholdelse af større møder, konferencer, foredrag, seminarer, generalforsamling, filmfremvisning, underholdning og koncerter.

6 møde- og konferencelokaler med plads op til 86 personer:

De veludstyrede møde- og konferencelokaler kan rumme fra 20-86 personer og tilegner sig perfekt til et mellemstort møde set-up. Alle lokaler er udstyret med internet forbindelse samt AV og it-udstyr til rådighed.

6 gruppelokaler med plads op til 10 personer:

De veludstyrede gruppelokaler kan rumme fra 2-10 personer og egner sig perfekt til et mindre møde. Alle lokaler er udstyret med WIFI samt AV-udstyr.

Stor hall på 1000 kvadratmeter samt underetage på 500 kvadratmeter:

Den flotte hall med mormorbelagte gulve, panoramaelevator, messing, søjler og rislende springvand samt store ficustræer, der trækker sig smukt op mod glastaget, er bygningens helt store samlingspunkt.

Hele området er fleksibelt og anvendeligt til mange formål, hvor det kun er fantasien, der sætter grænser, når den store hall lægger rammer til et arrangement.

Små og store udstillingsarealer:  

I bygningen er der i underetagen og på stueplan både små og store udstillingsarealer, som er perfekt velegnet til opstilling af stande, displays og lignende.

Lounge- og sofaområder:  

I tilknytning til den store hall er der opstillet separate og hyggelige loungemiljøer med behagelige sofaområder samt høje borde. Disse loungeområder er her, hvor de uformelle møder kan holdes eller hvor kaffen kan drikkes.

Restaurant:

Alle arrangementer hos Nordsjællands KonferenceCenter kan kombineres med frokost og/eller middag, hvor der er plads op til 700 personer. Vores dygtige kokke tilbyder inspirerende sæsonvarierede menuer og buffet i den hyggelige restaurant.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 594
DKK
×

Information

Deltagere 700
Spisepladser 700
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 6
Gruppelokaler 6
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 230
Max. pers. i auditorium 230
Max. pers. ved skoleborde 60
Max. pers. i U-bord 34
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 80
Max. pers. ved stående reception 700