Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

NYBORG STRAND

Østerøvej 2, 5800 Nyborg, Fyn (Se kort)
4,3

Hele Danmarks mødested.Nyborg Strand ligger smukt lige i strandkanten og med skoven som nærmeste nabo. Ud over den skønne beliggenhed er Nyborgs historiske bymidte i gåafstand fra hotellet.

Nyborg er centralt placeret midt i landet kun 135 km fra Københavns internationale lufthavn Kastrup i øst samt Billund internationale lufthavn i vest. Der er offentlig transport (tog) og motorvej kun 10 minutters afstand fra hotellet.

Hotellet som er 100% røgfrit har et bredt og varieret udvalg af møde/konferencelokaler samt et topmoderne auditorium alle med trådløs internetadgang, klimaanlæg, elektronisk lys/ lydanlæg og moderne AV-udstyr. Vores erfarne lokalemedarbejdere, som er tilrådighed alle ugens dage fra kl. 7.00 – 24.00, sørger for opstilling, klargøring og instruktion af de aftalte AV-midler.Hotellets lyse velindrettede værelser danner behagelig ramme om dit ophold under mødet, de fleste værelser har udsigt over vandet eller park/skov. I parken findes petanquebane/Putting Green og mange smukke skulpturer og hyggekroge. Hotellet har egen Fit & Relax afdeling. Det er muligt at spille pool og billard og i Stjernebaren serveres spændende drinks eller et glas velskænket fadøl. Hotellets 2 spisesteder – Restaurant Panorama og Bistroen byder på gastronomiske oplevelser for enhver smag. Desuden råder hotellet over flere dejlige spise og selskabslokaler, hvor frokost og aften menuen kan indtages med udsyn til bælt og bro.

Ring direkte til Nyborg Strands konferenceafdeling på tlf. +45 65 15 05 51 og få skræddersyet dit arrangement ned til mindste detalje.

Hotellets over 36 mødelokaler er alle indrettet med det sidste nye i AV-udstyr. Lokalerne er alle fleksible og kan huse fra alt fra 2 –1000 personer. Vi har desuden gratis trådløs internet over hele hotellet.

Vores store konferencesal på 900 m² har topmoderne CTS-klimaanlæg.

Vores restaurations og spise lokaler er ideelle til alle former for spisninger, festmiddage og fester og den gode udsigt til Storebælt gør kun de gastronomiske oplevelser endnu bedre. Vi kan servicere op til 1000 personer i samme lokale.

Hotellet har 422 værelser med 750 senge, de nyeste værelser har miljøreigtig klimaanlæg. Alle værelser er lyse og komfortable og er udstyret med bad, toilet, fladskærm, telefon og gratis internetadgang. De fleste værelser har desuden en skøn udsigt til Storebælt eller hotellets park/skov.

NYBORG STRAND er aktiv partner i Destination NYBORG et unikt samarbejde mellem de 5 hoteller i Nyborg som samlet tilbyder: 95 konferencelokaler, 1350 senge, 1540 gratis P-pladser, Tusindvis af oplevelser! - Et mødested!

Hotellet har parkeringsplads til 650 biler og busser (gratis og video overvåget).

 • Mødelokaler:
  38
 • Gruppelokaler:
  12
 • Auditorier:
  1
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  Ikke Angivet
 • Max kapacitet (bio):
  1000
 • Max. personer i auditorium:
  200
 • Max. personer ved skoleborde:
  1000
 • Max. personer i U-bord:
  70
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved stående reception:
  1200
 • Spisepladser:
  1000
 • Værelser:
  422
 • Sengepladser i alt:
  750

Med den skønne beliggenhed er stedet altid perfekt til en dejlig gåtur  - eller eventuel løbetur - i skoven eller på stranden. Desuden er hotellets park et skønt sted at opholde sig med de mange hyggekroge og smukke skulpturer. Desuden kan man slappe af med et slag petanque eller se nærmere på området på cykler som kan lejes i receptionen.

Indendørs er der også rige muligheder. Vores dejlige swimmingpool er åben fra 7 – 22 og desuden kan man nyde en tur i saunaen. Vores fællesarealer er ligeledes lavet med mange kroge og sofagrupper hvor den mere uformelle snak kan udføres efter dagens møde og konference.

I kort afstand fra hotellet findes en af Fyns bedste golfklubber Sct. Knuds Golfklub og inden for 1 km findes boldbane og tennisklub.

Møde- og spisefaciliteter er placeret i ét plan, hvilket gør det nemt for gangbesværede og handicappede at komme rundt. Ligesom adgang til vores grønne områder er mulig fra næsten alle lokaler. For adgang til værelserne forefindes flere elevatore.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Ja
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Ja
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Ja
 • Spa-Område:
  Ja
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Ja

Dagsmøde 615 d.kr. pr. person inkl. momsVeludstyret plenumlokaleKaffe/te og morgenbrød ved mødestartIsvand under mødetFrisk frugtDagens frokostbuffet eller frokost tallerken m. 1 øl/vand og kaffe/teEftermiddagskaffe/te med kageAV-standard udstyr

Møde inkl. overnatning/enkeltværelse 1937 d.kr. pr. person inkl. moms Møde inkl. overnatning/dobbeltværelse 1542d.kr. pr. person inkl. moms

Kaffe/te og morgenbrød ved mødestartIsvand under mødetDagens frokostbuffet eller frokosttallerken m. 1 øl/vand og kaffe/te  Eftermiddagskaffe/te med kageDagens middag med 2 retter og kaffe/teAV-standard udstyrOvernatning i enkelt-dobbeltværelseStor morgenbuffet

1½ Døgnsmøde inkl. overnatning/enkeltværelse 2468 d.kr. pr. person inkl. moms 1½ Døgnsmøde inkl. overnatning/dobbeltværelse 2078 d.kr. pr. person inkl. moms

Reducerede priser i alle weekender og i ferie-/helligdagsperioder.Ring på tlf. + 45 65 15 05 51 for yderligere information.

Nyborg ligger centralt placeret midt i landet med gode tilkørselsmuligheder. Afkørsel 45 på motorvej E20 ligger 1 km fra hotellet. Ligeledes ligger Nyborg Banegård ca. 1 km fra hotellet. Vi arrangerer gerne bustransport fra stationen.

Afstande:
Nyborg centrum 1,5 km
Odense centrum  35 km
København centrum 125 km
Københavns lufthavn/Billund lufthavn 135 km

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med NYBORG STRAND.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,5
Service v. reservation
4,4
Aftale overholdelse
4,3
Receptions service
4,2
Teknisk kvalitet
4,4
Service niveau (faglokaler)
4,2
Maden (restaurant)
4,2
Service niveau (restaurant)
4,3
Værelsesrengøring
4,3
Rengøring (faglokaler)
4,2
Generel vedligeholdelse
A.R.
06-07-2019
4,6

Jesper Rosendal er helt fantastisk, når man skal arrangere et 50 års jubilæums årsmøde...han havde styr på det og var meget hjælpsomt.

M.O.
25-06-2019
3,9

Lækre omgivelser, gode betjening hos jesper ift. planlægning - stor ros til ham!

A.N.
24-06-2019
5,0

 

Z.A.
20-06-2019
3,4

 

S.Y.
18-06-2019
4,9

 

Nye overraskelser fra provinsens største hotel

04-04-2018 05:00

Hotellets beliggenhed i strandkanten og lyden af bølgeskvulp har altid kastet et særligt lys over hotellet, Årsresultatet lyder på godt 14 mio..kr. i overskud mod sidste års knap 16. mio.kr.. Dette skal ses i relation til et år med megen vedligeholdelse og forberedelser til det helt nye top-moderne og innovative produktionskøkken med div. back stage faciliteter som påbegyndes ultimo 2018 (en investering på 56.mio. kr.).

Se mere om Nyborg Strand

Fynsk hotel renoverer for 150 mio.

15-11-2017 05:00

Hotel Nyborg Strand har ikke ligget på den lade side, når det handler om at renovere og udvide. Hotellet skal nu for 12. gang udvides, og det er for 150 millioner kroner. Det kommer blandt andet til at betyde varme bade og wellness for 28 millioner kroner til gæsterne.

”De penge vi tjener og laver overskud af, de bliver jo genereret i virksomheden. De (pengene, red.) forbedrer hotellet over for vores kunder, de forbedrer vores arbejdspladser, og hele vejen igennem kan vi også sørge for en stor vedligeholdelse af hotellet”, siger hotellets direktør Poul Jacobsen til TV 2 /Fyn og fortsætter: ”Så det nye wellnesscenter bliver jo gratis for boende gæster.”

Hotellets vokseværk stopper dog ikke der. Planerne er, at et nyt storkøkken på 1.200 kvadratmeter til 56 millioner kroner skal bygges i 2019. (Kilde HORESTA).

Se mere om Nyborg Strand

Hotel Nyborg Strand nær en fordobling af overskuddet

24-03-2017 07:00

Det går godt hos Hotel Nyborg Strand. Det netop offentliggjorte regnskab afslører et overskud før skat på 15 mio. kroner. Det er næsten en fordobling i forhold til 2015, hvor overskuddet var på 8 mio. kroner. (Kilde: TV2 Fyn).

”Resultatet er fremkommet ved et godt købmandskab og moderat prisudvikling. Væsentligste fokusområder er stram omkostningsstyring, fortsat højt kvalitetsniveau, løbende kompetenceudvikling af medarbejderne, højt vedligeholdelsesniveau, stor kundefokus, bygningsmæssig fleksibilitet samt fokus på miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed,” skriver ledelsen som forklaring på successen, der følger hotellets strategiplan frem mod 2025. Hotellets ledelse forventer, at succesen fortsætter i 2017.

Læs mere om Hotel Nyborg Strand

Hotel Nyborg Strand fik 8 mio. i overskud for 2015

05-04-2016 12:14

Hotel Nyborg Strand fik 8 mio. i overskud for 2015

Det fynske hotel og konferencecenter ligger aldrig stille. De mange aktiviteter giver pote på bundlinjen.

Sidste år var igen præget af byggeri og fokus på konsolidering hos Nyborg Strand. Alligevel er overskuddet landet på lige over 8 mio. kroner. (sidste år var overskuddet næsten 10,5 mio. kroner).

Seneste tiltag på hotellet er ny vandrehal på 500 m² ud mod hotellets park, som allerede har vist sig at være en succes som ekstra udstillings- og pauseområde for hotellets gæster. Nyborg Strand ligger i strandkanten og med skoven som nærmeste nabo. Ud over den fine beliggenhed er Nyborgs historiske bymidte i gåafstand fra hotellet.

Hotellet er 100% røgfrit, og det topmoderne auditorium har ligesom alle andre mødelokaler trådløs internetadgang, klimaanlæg, elektronisk lys/ lydanlæg og moderne AV-udstyr. Hotellets såkaldte lokale-medarbejdere står til rådighed alle ugens dage fra kl. 7.00 – 24.00. De sørger for opstilling, klargøring og instruktion af AV-medierne.

De fleste værelser har udsigt over vandet eller park/skov. I parken findes petanquebane, Putting Green og mange skulpturer og hyggekroge. Hotellet har indendørs swimmingpool og sauna. De 2 restauranter byder på gastronomiske oplevelser på hver sin måde. Desuden råder hotellet over flere dejlige spise- og selskabslokaler, hvor frokost og aften menuen kan indtages med udsyn til bælt og bro.

Lige nu er Nyborg Strand ved at etablere en ny fire etagers bygning med værksted i underetagen, større vareindlevering i stueetagen, personaleomklædning på første sal og personalekantine på anden sal. Byggeriet er 1. etape af en større investering i nyt moderne produktionskøkken med div. faciliteter.

Læs mere om Hotel Nyborg Strand

Sikkerhed er det nye krav til hotellerne

10-02-2016 10:07

Sikkerhed er det nye krav til hotellerne

Beskyttelse af konferencegæsterne er blevet et reelt konkurrenceparameter.

Gæsters sikkerhed er blevet et essentielt konkurrenceparameter i hotelbranchen. Hoteller vælges til eller fra pga. sikkerhedsforholdene, når der skal afholdes store og især internationale konferencer. Det har de bl.a. mærket på Nyborg Strand, hvor der årligt kommer 275.000 gæster, herunder toppolitikere og erhvervsledere i internationale virksomheder.

”Som verden har udviklet sig, er sikkerhed blevet en meget større opgave, og den er eskaleret siden 2011,” siger Claus Hansen, salgs- og marketingchef på Nyborg Strand. ”Før var det pris, beliggenhed og kapacitet, der afgjorde, om et konferencecenter vandt et udbud, men i dag vejer sikkerheds-setup mindst lige så tungt.” (Kilde: Fyns.dk)

Sikkerheden rangerer lige fra videoovervågning til skærpede adgangsforhold og bevæbnede vagter. Det er ikke i alle tilfælde, politiet kan varetage opgaven. Tiden har derfor skabt et helt nyt parameter for salg af konferencested

Læs mere om Nyborg Strand

Rekordmange gæster på 2 kendte hoteller

11-08-2015 12:13

Rekordmange gæster på 2 kendte hoteller

Hotel Koldingfjord og Nyborg Strand har begge haft gæsterekord i juli måned.

Selvom det danske sommervejr ikke har vist sig fra sin bedste side, så har både Hotel Koldingfjord og Nyborg Strand oplevet rekordmange gæster i juli måned.

Antallet af udlejede værelser er steget med henholdsvis 17% og 38% i forhold til juli 2014 ligesom omsætningen er væsentligt bedre end alle havde turdet drømme om. Det er fortsat de danske turister, der er de alt overvejende gæster, men de øvrige skandinaviske lande er dog også godt repræsenterede – og især i Nyborg glæder man sig over at de svenske gæster er stigende og nu næsten på niveau med nordmændene.

På Hotel Koldingfjord siger direktør Peder J. Madsen,”Vi har igennem de seneste år haft stort fokus på udvikling af de fysiske rammer og i særdeleshed måden vi servicere og betjener vores gæster på. Dette udviklingsarbejde involverer hele hotellet, og jeg er overbevist om, at det er investeringen i kvalitet på alle fronter, der nu bærer frugt” siger adm. direktør Peder J. Madsen, Hotel Koldingfjord.

Et kig på gæsteanmeldelserne på TripAdvisor vidner om, at Hotel Koldingfjords gæster er meget tilfredse med oplevelserne på hotellet. På TripAdvisors Travelers Choice liste over de bedste danske hoteller ligger Hotel Koldingfjord nr. 2 lige efter Hotel D’Angleterre.

Salg- og marketingchef Claus Hansen fra Nyborg Strand har også en god forklaring på succesén, ”Vi har et godt indarbejdet sommerkoncept som vores gæster er meget tilfreds med – der er en utrolig god stemning på hotellet med mange nationaliteter, flere generationer som holder ferie sammen og vores tema-buffeter samt aktiviteter for børnefamilierne med legerum, badmintonhal, swimmingpool, cykler til låns og naturligvis ikke mindst den dejlige natur lige udenfor døren, gør at gæsterne forlænger deres ophold med op til flere nætter” siger salgs- og marketingchef Claus Hansen NYBORG STRAND.

Læs mere om Hotel Koldingfjord

Læs mere om Nyborg Strand

Lisbeth Wiingreen Pilegaard gør rent bord som smørrebrødsjomfru

12-05-2015 13:11

Lisbeth Wiingreen Pilegaard gør rent bord som smørrebrødsjomfru

Danmarksmesteren i smørrebrød består sin eksamen med rene 12-taller og får en guldmedalje.

I 2014 blev Lisbeth Wiingreen Pilegaard Danmarksmester som smørrebrødsjomfru og nu har hun så bestået sin eksamen som lærling på NYBORG STRAND.

Med en passion for faget i små 20 år, valgte hun i en moden alder som 38-årig med ægtemand og 2 børn på sidelinjen at gå i voksenlære på NYBORG STRAND. Hun er målrettet og mege dygtig, derfor afsluttede hun også sin eksamen med rene 12-taller som udløste den første guldmedalje fra Hotel og restaurantskolen i Valby efter den nye karakterskala.

Lisbeth elsker sit fag, håndværket og det at ”få det til at se godt ud”. ”Smørrebrød og anretninger er det jeg bedst kan lide at arbejde med, det er her jeg kan være kreativ og det er det som giver mig størst udfordring” siger en stolt og nyudlært Lisbeth Wiingreen Pilegaard.

NYBORG STRAND's mange gæster (275.000 gæster om året) kan også i fremtiden glæde sig over det kolde køkkens høje niveau, for NYBORG STRAND har ansat Lisbeth - nu som udlært.

Læs mere om NYBORG STRAND

2014 var et fantastisk år for NYBORG STRAND

07-04-2015 15:09

Provinsens største hotel NYBORG STRAND råder over 426 værelser med i alt godt 750 senge, 36 møderum samt et auditorium, store banquet-faciliteter med udsigt til Storebælt samt egen bistro, panorama restaurant og bar.

Hotellet er et 100 % privat danskejet og privat drevet virksomhed med samme ejerskab siden 1912. Gennem de sidste mange år har der været målrettet fokus på business to business segmentet med særlig koncentration på danske og udenlandske møde og konferencegæster.

Bruttoresultatet i 2014 blev 82.351.000 kr. og et resultat før skat på næsten 10.5 millioner kroner. Direktør Poul Jacobsen udtaler: ”Vi er godt tilfreds med resultatet i 2014 og ser fortrøstningsfuldt på fremtiden, vi kan mærke at markedet er i absolut bedring og kan se gode resultater gennem de samarbejdspartnere vi arbejder med". Egenkapitalen er på næsten 110 millioner kr., hvilket er ekstremt højt i hotelbranchen – selv for en så stor virksomhed.

Og vanen tro udvides igen. I forbindelse med en 5-års udviklingsplan udvides hotellets største konferencelokale på ca. 1.000 m² med en transparent ”Vandrehal” ud i haveområdet.

Det er en udvidelse på 500 m² til en samlet byggesum på kr. 14 mio. og vil give mulighed for udstillinger, workshops, præsentationer m.m. i forbindelse med konferencer i den store sal. Byggeriet er påbegyndt og vil med hensyntagen til gæsterne strække sig hen over sommeren med ibrugtagning primo september 2015.

Læs mere om NYBORG STRAND

De har gjort det igen i Nyborg

18-03-2014 00:14

Nyborg som ny destination

04-02-2014 00:13

Indsat i nyeste udgave af Møde & Eventmagasinet er et særligt tillæg om Destination Nyborg. Det er en præsentation af det fine samarbejde, som fem Nyborg-hoteller har skabt med det formål at hente endnu flere møder, kongresser, firmafester m.m. til Nyborg.

 

Best Western Nyborg Strand, Hotel Hesselet, Sinatur Hotel Storebælt, Villa Gulle og Holckenhavn Slot er de fem samarbejdspartnere, der hver især har sit eget særpræg, men sammen kan tilbyde faciliteter af helt uhørte dimensioner.

 

Hiv destinationsbrochuren ud af magasinet og gem den, …men læs den først. Det er fem fantastiske steder, der præsenteres - og selv Nyborg Slot har de nøglen til, så hvis mødedeltagerne skal imponeres med lidt ekstra, så kan der afholdes get-together-party på slottet. Sådan!

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30