Sign In

Sign In

NYBORG STRAND Kongressteder Priser fra DKK685,00

Østerøvej 2, 5800 Nyborg, Fyn

Hele Danmarks mødested.

Nyborg Strand ligger smukt lige i strandkanten og med skoven som nærmeste nabo. Ud over den skønne beliggenhed er Nyborgs historiske bymidte i gåafstand fra hotellet.

Nyborg er centralt placeret midt i landet kun 135 km fra Københavns internationale lufthavn Kastrup i øst samt Billund internationale lufthavn i vest. Der er offentlig transport (tog) og motorvej kun 10 minutters afstand fra hotellet.

Hotellet arbejder aktivt med en bæredygtig profil og sætter en stor ære i at benytte lokale råvare. Vi ligger midt i den smukkeste natur med hav og skov lige udenfor døren – vores store og varierede udvalg af møde/konferencelokaler samt vores topmoderne auditorium er alle med trådløs internetadgang, klimaanlæg, elektronisk lys/ lydanlæg og moderne AV-udstyr. Vores erfarne lokalemedarbejdere, som er tilrådighed alle ugens dage fra kl. 7.00 – 24.00, sørger for opstilling, klargøring og instruktion af de aftalte AV-midler.Hotellets lyse velindrettede værelser danner behagelig ramme om dit ophold under mødet, de fleste værelser har udsigt over vandet eller park/skov. I parken findes petanquebane og mange smukke skulpturer og hyggekroge. Hotellet har egen Fit & Relax afdeling. Det er muligt at spille pool og billard i Stjernebaren som serverer spændende drinks eller et glas velskænket fadøl. Hotellets 2 spisesteder – Restaurant STRANDEN og vores BISTRO byder på gastronomiske oplevelser for enhver smag. Desuden råder hotellet over flere dejlige spise og selskabslokaler, hvor frokost og aften menuen kan indtages med udsyn til bælt og bro. Velkommen på Hele Danmarks mødested.

Kapacitet

Hotellets over 36 mødelokaler er alle indrettet med det sidste nye i AV-udstyr. Lokalerne er alle fleksible og kan huse fra alt fra 2 –1000 personer. Vi har desuden gratis trådløs internet over hele hotellet.

Vores store konferencesal på 900 m² har topmoderne CTS-klimaanlæg.

Vores restaurations og spise lokaler er ideelle til alle former for spisninger, festmiddage og fester og den gode udsigt til Storebælt gør kun de gastronomiske oplevelser endnu bedre. Vi kan servicere op til 1000 personer i samme lokale.

Hotellet har 422 værelser med 750 senge, de nyeste værelser har miljøreigtig klimaanlæg. Alle værelser er lyse og komfortable og er udstyret med bad, toilet, fladskærm, telefon og gratis internetadgang. De fleste værelser har desuden en skøn udsigt til Storebælt eller hotellets park/skov.

NYBORG STRAND er aktiv partner i Destination NYBORG et unikt samarbejde mellem de 5 hoteller i Nyborg som samlet tilbyder: 95 konferencelokaler, 1350 senge, 1540 gratis P-pladser, Tusindvis af oplevelser! – Et mødested!

Hotellet har parkeringsplads til 650 biler og busser (gratis og video overvåget).

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 685
DKK 2160
×

Information

Deltagere 1200
Værelser 422
Spisepladser 1200
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 38
Gruppelokaler 12
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1000
Max. pers. i auditorium 205
Max. pers. ved skoleborde 600
Max. pers. i U-bord 70
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 900
Max. pers. ved stående reception 1200

Miljømærkninger