Sign In

Sign In

Odense Congress Center Kongressteder, Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK595,00

Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ, Fyn

Velkommen til Odense Congress Center.

Midt i Danmark, halvanden time i bil fra København og et kvarter fra Odense Banegård, ligger et af landets største og mest fleksible kongrescentre.

Hvert eneste år danner vi rammen om hundredevis af forretningsmøder, messer, konferencer og fester i alle størrelser. Det har vi gjort i 25 år, og derfor har vores gæster trygheden ved at vide, at der er styr på alt det praktiske – fra A til Z.

Men vi hviler ikke på laurbærrene. Det seneste år har vi totalrenoveret vores 107 hotelværelser og to suiter, indrettet en helt ny og eksklusiv business lounge, bygget sydfransk vinbar i underetagen, lysnet vores store sale og skabt et lækkert pausemiljø ved siden af vores mødelokaler.

Og så har vi i øvrigt designet et spritnyt frokostkoncept, hvor selv de største selskaber kan glæde sig til konferencemad, der ikke bare er konferencemad.

Det hele – plus gratis parkering og nogle af landets mest erfarne møde- og messeteams – får I for priser, der er blandt landets absolut skarpeste. Det vil vi meget gerne have lov at vise jer og jeres gæster, næste gang I har brug for at mødes – midt i landet.

Vi ses på Odense Congress Center.

Nature Energi Park – møde med udsigt
Nature Energi Park – eller Odense Stadion – er en del af OCC, og stedet, hvor I kan holde møde eller konference med udsigt til banen og bespisning fra vores kolleger hos Kai Thor. Perfekt til små og mellemstore møder.

Overnat et stenkast fra mødet eller konferencen
Har I behov for overnatning, er Hotel Odense en del af Odense Congress Center, så du er hele tiden er tæt på konferencen, mødet eller messen, der har bragt dig til øen.

Vores 107 lyse værelser og to suiter er netop blevet renoveret fra top til bund, og står klar til at tage imod dig – alle udstyret med kabel-tv og internetadgang samt arbejdsområde.

Sulten? Så leverer restauranten udsøgt a’ la carte menu med udgangspunkt i fynske råvarer og årstidens grønt. Og skulle du have lyst til at slappe af efter mødet, så byder vi velkommen i lobbybaren, der kan benyttes af gæsterne – og omkring hotellet finder du løberuter i naturskønne omgivelser.

Velkommen i OCC – vi glæder os til at tage imod dig!

Kapacitet

På OCC finder I:

* 26 mødelokaler med plads til 4-175 personer.
* 3 konferencesale til 750 personer (kan lægges sammen til samlet kapacitet 1750 personer).
* 3 haller med plads op til 8300 personer.
* Jyske Bank Arena med mulighed for opbygning af auditorie.

Fest- og bespisningsfaciliteter til op til 5000 i samme sal.

På Hotel Odense tilbyder vi 107 dobbeltværelser, og to suiter, mens Hotel Odeon har 234 værelser i hjertet af byen.

Vi råder også over de lyse og eksklusive lokaler på Nature Energy Park (Odense Stadion) til afvikling af unikke møder og events.

Blot et stenkast fra OCC finder i OCC Ranch, der tilbyder et hav af teambuilding-aktiviteter, for jer der vil tilføre jeres møde noget ekstra.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 595
DKK 1635
×

Information

Deltagere 8300
Værelser 109
Spisepladser 5000
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 28
Gruppelokaler 4
Auditorier 1

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 8300
Max. pers. i auditorium 2000
Max. pers. ved skoleborde 4000
Max. pers. i U-bord 110
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 2200
Max. pers. ved stående reception 5000

Miljømærkninger