Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

ODEON

Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C, Fyn (Se kort)
3,7

Velkommen til det nye mødested i Odense

Huset består af mere end 32.000 m² fordelt på syv plan med fire sale, et indbydende spisested og en spændende foyer. ODEON er den ideelle ramme for alt fra konferencer og møder til fester og privatarrangementer.  

·       1740 Personer

·       1595 m² til udstillingen

·       12 Fleksible mødeloklaer

·       10 Grupperum

·        2 Bestyrelsesmøderum

·        Standard AV-udstyr inklusiv i alle priser

·        Lounge area og Business Center

 

Konferencefaciliteterne fordeler sig på 13.500 kvadratmeter med 24 fleksible lokaler - alle udstyret med trådløst internet, den nyeste teknik og moderne AV-udstyr. Alle lokalerne er lyse, rummelige og åbne. 

ODEON er placeret midt i Odense C - kun et stenkast fra Odense Banegård og 15 minutter til E20. Med åbningen af ODEON vil 1100 underjordiske parkeringspladser også blive taget i brug.  De 1100 underjordiske parkeringspladser i Odense C sikrer, at parkeringen er i top, selvom jeres konference bliver afholdt i midtbyen. ODEONs beliggenhed i centrum af Odense betyder kort gåafstand til det pulserende byliv.

ODEON er udstyret med et lounge område og business center, så forudsætningerne for verdensklasse møder, konferencer og kongresser i midten af Odense er garanteret. På mødeøen Fyn er ODEON placeret i midten af det hele. Faciliteterne indbyder til afholdelse af møder, konferencer og kongresser. Af konferencesteder på Fyn er ODEON det nyeste skud på stammen. Derfor vil vi sikrer, at når jeres næste møder, konferencer og kongresser afholdes på Fyn, så er ODEON parat til imødekomme jeres ønsker. Med topmoderne faciliteter sikrer vi, at jeres næste konference oplevelse på Fyn bliver fortryllende. 

Vi har samlet alt det bedste fra Fyn alt lige fra råvarer til oplevelser udover det sædvanlige. 

ODEON er stedet, hvor fremtidens konferencer kan afholdes i moderne omgivelser. Det vil være rammen for de store konferencer med tusindvis af deltagere, og når der er brug for mere intime rammer til et fortroligt møde under få øjne.

 • Mødelokaler:
  12
 • Gruppelokaler:
  12
 • Auditorier:
  18
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  1599
 • Max kapacitet (bio):
  1740
 • Max. personer i auditorium:
  1740
 • Max. personer ved skoleborde:
  1200
 • Max. personer i U-bord:
  150
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  600
 • Max. personer ved stående reception:
  2000
 • Spisepladser:
  1100
 • Værelser:
  157
 • Sengepladser i alt:
  0

Koncerter og events

ODEON er et mødested, men det er også mere end bare det. Det er Odenses nye musik- og teaterhus. Det vil sige, at vi har hundredevis af oplevelser, som I kan tilbyde jeres mødedeltagere hver gang. Udstillinger, store koncerter eller måske skal nogle børn underholdes, så kan vi klare det. 

Lokale råvarer

I samarbejde med Smagen af Fyn leverer vores dygtige kokke den bedste mad til jeres ophold i ODEON.

ODEON er en oplevelse

ODEON målsætning er at levere de bedste forudsætninger for førsteklasses møder, konferencer og kongresser. ODEON’s lokaler og sale er designet ud fra vores krav om at levere den bedst mulige akustik og æstetik. I ODEON holdes der ikke bare møder, konferencer og kongresser – der leveres oplevelser.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Nej
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Ja
 • Sauna:
  Nej

Dagsmøde:

Mødelokale med AV-udstyr 
Isvand i lokalet
Formiddagspause med kaffe/te, hjemmebagt morgenbrød, frisk frugt og juice
Frokostbuffet incl. 1 vand
Eftermiddagsbord med kaffe/te, hjemmebagt kage og frisk frugt
Dagsmøde med middag 

Mødelokale med AV-udstyr
Formiddagspause med kaffe/te, hjemmebagt morgenbrød, frisk frugt og juice
Isvand i lokaletFrokostbuffet incl. 1 vand
Eftermiddagsbord med kaffe/te, hjemmebagt kage og frisk frugt
Middag, 2 retter v/køkkenchefen

Aftenmøde

Mødelokale med AV-center
Eftermiddagsbord med kaffe/te, hjemmebagt kage og frisk frugt
Middag, 2 retter v/køkkenchefen

Odense er især kendt som H.C. Andersens hjemby, men også for dens charmerende gågader med de mange caféer og hyggelige butikker, der indbyder til shopping oplevelser. ODEON ligger tæt ved Odenses seværdigheder og oplevelser - hvad enten du er på forretningsrejse, kulturelt interesseret eller har lyst til, at opleve byens eventyrlige stemning.

Der er få minutter til Odense Banegård og en kommende letbane lige foran vores dør. I området omkring ODEON vil der være 1100 parkeringspladser.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med ODEON.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
3,4
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
1,8
Teknisk kvalitet
3,4
Service niveau (faglokaler)
4,2
Maden (restaurant)
4,2
Service niveau (restaurant)
3,4
Værelsesrengøring
1,8
Rengøring (faglokaler)
4,2
Generel vedligeholdelse
A.P.
13-05-2019
3,6

Hvis jeg har et stort arrangement, hvor man kan bruge de store sale, tror jeg det vil være en anden oplevelse. God placering God kommunikation ved planlægning af arrangement

K.N.
24-09-2018
3,8

 

ODEON hjælper byens børn

23-11-2018 12:00

Sidste år gennemførte ODEON et lignende event, hvor der blev indleveret guirlander i meget lange baner. ODEON modtog så mange meter guirlander, at der blev indbetalt 25.000 kroner til Julemærkehjemmene.

ODEON opfordrer alle til at aflevere deres julehjerter for et godt formål. Man er velkommen til at lave julehjerterne hjemmefra, men fra den 30. november og hver weekend i december frem til den 22. december, vil Café ODEON Social have et julehjerteværksted. Her kan man komme ind og flette hjerter. Den 22. december bliver hjerterne talt op og pengene vil blive doneret til Løkkehus Børnehjem og Døgninstitution Birkelund. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om ODEON

Meyer rykker ind på Hotel Odeon

02-10-2018 05:00

Hotel Odeon åbner dørene til 234 værelser indrettet med stærkt nordisk look, med lækre materialer, gennemført og eksklusivt.  Bag H.C. by Meyers står Claus Meyer og hans virksomhed Meyers Contract Catering. Claus Meyer er bl.a. aktionær i fynske Løgismose, står bag restaurant Anarkist i Albanis gamle tappehal og har desuden en lang række andre restauranter og forretninger. Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om Hotel Odeon

Se mere om møder og konferencer på ODEON

Michelangelo udstiller hos ODEON

24-05-2018 05:00

Kongres- og kulturhuset ODEON Odense vil helle sommeren igennem præsentere nogle af de kendte værker af Michelangelo, som man normalt skal til Rom for at se. Der er ikke tale om originaler, men derimod om kopier på kæmpelærreder i form af en udstilling med de berømte kunstværker.

På billedet ses den foliebeklædte trappe, som leder op til udstillingen. ODEON glæder os rigtig meget til udstillingen, som åbner 4. juli og fortæller, at det er første gang i Danmarkshistorien, er det nu muligt at opleve den komplette samling af Michelangelos værker fra det Sixtinske Kapel, på dansk grund.

Mesterværkerne kan opleves i fuld størrelse i ODEONs Store Sal. Udstillingen er tænkt som et møde mellem billede- og scenekunst. Udstillingen kan opleves hver dag i perioden 4. juli-15. august fra klokken 10.00-17.00 (bemærk: 4. juli 14.00-17.00). Kilde: Pressemeddelelse.

Se mere om ODEON

Det bliver stort, det er i Odense, og du kan booke nu

29-02-2016 12:14

Hvis Odense var en dartskive, ville det nye ODEON konferencecenter sidde i bulls eye. Det 13.500 m² store kongrescenter har krænget sig ind lige midt i centrum af byen, kun 5 minutter fra Odense Banegård og byens pulserende liv.

Alle mødelokaler og restauranter står klar i 2017. Du kan møde ODEON på stand 040 og se fantombilleder fra stedet på Møde & Eventmessen. Rent faktisk kan du blive blandt de allerførste, der booker konference- og mødelokaler for 2017 allerede nu. Direkte på messestanden.

Æstetik, lysindfald og god akustik har været altafgørende i forhold til indretningen af de nye faciliteter, som fordeler sig med 30 mødelokaler og et stort auditorium med plads til 1.740 personer. ODEON er det nye venue til de helt store konferencer eller udstillinger med 2.000 stående receptionsgæster og 1100 siddende til spisning.

Det nye centrale konferencecenter byder selv på 145 værelser og samarbejder med Radisson Blu H.C. Andersen Hotel og Frederik VI’s Hotel.

Læs mere om ODEON

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16