Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C, Østjylland (Se kort)

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus er et internationalt fire-stjernet konferencehotel og danner i fællesskab med Aarhus Congress Center rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til op til 2000 gæster.

Hotellet ligger centralt - med Musikhuset Aarhus som nærmeste nabo. Der er kun få minutters gang til midtbyen, hvor du finder et væld af forretninger, restauranter, museer og caféer - så mulighederne står også åbne for at nyde byens mange tilbud.

Ud over en fantastisk beliggenhed tilbyder hotellet 234 værelser og suiter i et moderne design med temaer fra New York Mansion, Natural Cool eller Urban. Gæsterne nyder også godt af faciliteter såsom en minibar og gratis Internetadgang i alle værelser.

Som mødevært kan du stole på at vi levere en smooth og imponerende mødeoplevelse som dækker alle detaljer fra AV-udstyr, såsom LCD skærm og lyd, til catering tilpasset dine ønsker.
Aarhus Congress Center omfatter godt 2.000 m² fuldt udstyrede møde-, konference- og eventfaciliteter. Takket være centrets enestående fleksibilitet, kan faciliteterne nemt tilpasses det enkelte arrangements ønsker og kapacitetsbehov.

Vi har det perfekte sted til din næste sammenkomst, så kontakt en af vores dedikerede møde specialister og planlæg din næste forretnings- eller sociale sammenkomst.

I 2014 vandt hotellet for 8 år i træk Danish Travel Award som det bedste hotel i Danmark udenfor København. Vi er samtidigt stolte over at være det første og eneste hotel i Jylland med Safehotels Cerification. 

Kursusstedet har 234 værelser

Hotellet råder over værelser fordelt på Standard, og Business Class værelser samt Junior Suiter. Langt de fleste af hotellets værelser har en fantastisk udsigt over Århus. Alle værelser er nyrenovert i 3 forskellige stilarter. 
Alle værelser har telefon, kabel-TV og filmkanal, trådløst internet, minibar, hårtørrer, buksepresse, kaffe/the og alt hvad man ellers kan forvente, når man bor på et internationalt, firestjernet hotel.
Vi har reserveret et antal værelser til rygere og har desuden handicapvenlige værelser.

Ønsker du lidt ekstra luksus, er prisen for vores Business Class værelser inklusiv avis, badekåbe, slippers, strygejern, adgang til fitness samt filmkanal.

Vi er et af de mest fleksible mødesteder, du kan vælge. Vores femstjernede konferencefaciliteter byder på en verden af kombinationsmuligheder, fra de rummelige konferencelokaler til de små grupperum.

Når du kontakter os, får du en konferencekonsulent som din personlige rådgiver gennem hele forløbet. Konsulenten tager udgangspunkt i dine ønsker og budget, og sammensætter et eller flere forslag til, hvordan en konferencepakke bedst dækker dine behov.
Samtidig er konferencekonsulenten din garant for, at alt fungerer som aftalt. Alle lokaler har standard AV-udstyr, og et hold af dygtige teknikere står til rådighed for at hjælpe dig.

Max. 1500 gæster kan spise i samme lokale.

Start dagen med Super Breakfastbuffet i Restaurant Scenario, hvor frokost og middag også kan nydes i afslappede og hyggelige omgivelser. Menukortet byder på danske og internationale specialiteter, som kan tilfredsstille selv en kræsen gane.

Under glaspyramiden ligger RAA Nordic Brasserie & Bar, som summer af liv fra formiddag til sen aften. Alverdens sprog, accenter og dialekter blandes, mens du nyder en god middag, en øl eller en af de mange cocktails fra barkortet.

Fødselsdag, firmafest, bryllup eller jubilæum -vi mestrer alle former for dans, musik og underholdning, så hvis du skal fejre en særlig begivenhed, kan vi hjælpe dig til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse.

 • Mødelokaler:
  34
 • Gruppelokaler:
  19
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  1782
 • Max kapacitet (bio):
  1800
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  1320
 • Max. personer i U-bord:
  150
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  910
 • Max. personer ved stående reception:
  3000
 • Spisepladser:
  1500
 • Værelser:
  234
 • Sengepladser i alt:
  468

Følgende faciliteter findes på stedet og i området:

 • Strand inden for 3 km
 • Golfbane
 • Boldbane

Efter en travl dag har du mulighed for at koble af eller bruge energien i Fitness World som ligger på samme adresse. Slut af med en tur i saunaen eller få en omgang afslappende massage. Frisør og skønhedssalon er - ligesom fitness centret - en del af Scandiavian Center.

For golf-entusiaster er der flere gode 18-hullers golfbaner i nærheden, mens andre naturelskere kan nyde skoven eller en af mange, dejlige sandstrande, som findes kun 10 minutter fra hotellet.

Spørg personalet om de mange muligheder for aktiviteter, de forskellige sæsoner byder på.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Ja
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Dagsmøde DKK 695,- pr. person inkl. moms

Formiddagskaffe/te
Frokostbuffet m. 1 øl/vand 
Eftermiddagskaffe/te, frisk frugt og hjemmebagt kage
Kildevand i lokalet
1 plenum lokale
INKL Parkering
AV-standard udstyr (pc projektor, overhead projektor, whiteboard, flip-over)

Møde inkl. overnatning i enkeltværelse DKK 2000,- pr. person inkl. moms

Formiddagskaffe/te
Frokostbuffet m. 1 øl/vand 
Eftermiddagskaffe/te, frisk frugt og hjemmebagt kage
Kildevand i lokalet
1 plenum lokale
AV-standard udstyr (PC projektor, Overhead projektor, whiteboard, flip-over)
Inkl parkering
Overnatning i enkeltværelse
Morgenmad

Transport:
Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus ligger i centrum, ca. 500 m fra Aarhus banegård.

Bil:
Kør mod Aarhus C. Følg skiltningen mod Musikhuset og Scandinavian Center. Hotellet råder over 1000 parkeringspladser.

Fly:
Den nærmeste lufthavn er Tirstrup, som ligger ca. 40 minutters kørsel fra hotellet. Der afgår lufthavnsbusser til og fra banegården. Fra Billund kører lufthavnsbussen til banegården - 500 meter fra hotellet. Turen fra Billund tager ca. 1 1/2 time.

 • I by:
  Ja
 • Landlige omgivelser:
  Nej
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Nej

Aarhus er vært ved den største konference i 20 år

04-04-2017 14:16

Gad vide, hvad man serverer for 2000 sportsfanatiske konferencegæster? Sikkert noget som er både sundt, grønt og energifyldt. I disse dage løber en kæmpekonference af stablen i Aarhus. SportAccord Convention har samlet 2000 sportsrelaterede konferencegæster fra hele verden til én og samme konference.

”Det har enorm værdi for Aarhus at lægge by til en konference af den her kaliber. Værtskabet giver massiv international bevågenhed og har stor strategisk betydning i forhold til at tiltrække nye internationale sport-events. Samtidig genererer det et væsentligt skattemæssigt provenu og flere nye arbejdspladser,” siger direktør i VisitAarhus, Peer H. Kristensen. Konferencen er den største, Aarhus har lagt by til i 20 år.

”Hele byen arbejder sammen om at give konferencegæsterne en god oplevelse, og SportAccord Convention er en perfekt lejlighed til at demonstrere, at vi har konferencefaciliteter, attraktioner og gastronomi i international klasse. Med byggeriet af det nye konferencehotel på Aarhus Ø gearer vi samtidig byen til også i fremtiden at kunne hoste de helt store events, der er med til at styrke Aarhus’ brand som second city,” siger Peer H. Kristensen.

http://www.konference.dk/kursuscenter/radisson-blu-scandinavia-hotel-aarhus

Læs mere Radisson Blu Scandinavian Center Aarhus

Se hvem der vandt Møde & Event Awards

02-03-2016 18:30

Og vinderen er….”. Tv-vært Sisse Fisker gjorde det perfekt i rollen som konferencier, da hun i dag afslørede de 8 vindere ved Award showet på Møde & Eventmessen 2016.

De nominerede i hver kategori var mødt op i Forum for sammen med nysgerrige branchekolleger for at deltage i en spektakulær musik- og cocktailfest i anledning af prisuddelingen.

Der var farver i glassene, underholdningen var i top, og forventningerne var høje, da spændingen omsider blev udløst.

De velfortjente vindere kan være rigtig stolte. De har været oppe imod flere hundrede konkurrenter, samlet i de i alt 8 kategorier.

Følgende Award vindere kunne i dag gå hjem med et diplom og en statuette i tasken:

 • Årets Møde & Eventsted – Bedste service: Tivoli Hotel & Congress Center
 • Årets Møde & Eventsted – Bedste madkoncept: Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
 • Årets Møde & Eventsted – Bedste lokaler: Hindsgavl Slot
 • Årets Møde & Eventsted – Bedste mødekoncept: Comwell
 • Årets bedste foredragsbureau: Athenas
 • Årets bedste teambuildingleverandør: CoastZone
 • Årets bedste cateringleverandør: Meyers
 • Årets bedste eventbureau: Eventbureauerne i brancheforeningen Kreativitet & Kommunikation

Her er de nominerede til årets Møde & Event Award

10-02-2016 10:20
Årets møde- & eventsted - Bedste service
Hermans i Tivoli Friheden, Hotel Koldingfjord, IDA Mødecenter, Radisson Blu Papirfabrikken, Tivoli Hotel & Congress Center
Årets møde- og eventsted - Bedste madkoncept
Bojesen på Axelborg, Copenhagen Street Food – PapirØen, Comwell Borupgaard, Severin, Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus
 
Årets møde- & eventsted - Bedste lokaler
Comwell Aarhus, Hindsgavl Slot, IDA mødecenter, Kokkedal Slot Copenhagen, Severin
 
Årets møde- & eventsted - Bedste mødekoncept
Comwell, Comwell Campus Klarskovgaard, Comwell Kellers Park, Hotel Koldingfjord, Motiverende Møder v/CoastZone og Comwell
 
Årets bedste foredragsbureau
Athenas, Foredragsportalen.dk, NK Music, OneDecision, Strong Mind
 
Årets bedste teambuilding leverandør
Coastzone, Comwell Sport Rebild Bakker, Eventforce, Hotel Legoland – Serious Play, Sirius Partner
 
Årets bedste catering leverandør
Bojesen, Kai Thor, Madkastellet, Meyers, VIP
 
Årets bedste eventbureau
Offentliggøres ved Award showet på Møde & Eventmessen den 2. marts
 

De endelige vindere offentliggøres og hædres på Møde & Eventmessen den 2. marts kl. 16.00 - 18.00

Læs mere om Møde & Event Award

Nyt deli-koncept på morgenbordet hos Radisson Blu

17-11-2015 11:18

Nyt deli-koncept på morgenbordet hos Radisson Blu

Det skal se godt ud, og der skal være færre forarbejdede varer. Stadigt flere holder morgenmøder ude i byen.

Alle sanser er i brug, når morgenmaden sættes på bordet hos Radisson Blu. Lactose- og glutenfri morgenmad er en del af sortimentet, som for størstedelens vedkommende er gjort af naturlige, uforarbejdede råvarer.

Morgenen starter med dejlige dufte, smukt arrangeret, så også øjet kan nyde. Radisson Blu’s nye morgenmadskoncept er deli-inspireret og tilpasset en skandinavisk undersøgelse omkring gæsternes ønsker til dagens vigtigste måltid. Ifølge general manager, Jesper Madsen, Radisson Blu Falconer Hotel & Konferencecenter, er det blevet mere og mere populært at afholde morgenmøder, hvilket man hilser stærkt velkommen. Morgenmaden er derfor til rådighed både for hotellets overnattende gæster og for gæster, der kommer ind udefra.

Flere og flere holder faglige møder over et lækkert morgenmåltid. Trenden fra private sammenhænge er med det nye koncept overført til det professionelle mødemarked.

Læs mere om Radisson Blu hoteller

Radisson Blu vinder igen

26-05-2015 13:10

Radisson Blu vinder igen

Kædens hoteller i Aarhus og Silkeborg er gæsternes favoritter på Tripadvisor.

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus og Radisson Blu Hotel Papirfabrikken i Silkeborg vinder TripAdvisor® Certiciate of Excellence 2015 for sine fremragende gæstevurderinger på TripAdvisor.

Radisson Blu Scandinavia i Aarhus modtager for fjerde gang i træk TripAdvisor Certificate of Excellence. Der er blevet postet mere end 300 gæsteanmeldelser om hotellet på TripAdvisor – og størstedelen beskriver hotellet som ’fremragende’ og ’rigtig godt’.

"Vi er rigtig glade for at have modtaget TripAdvisor Certificate of Excellence. Det er med til at vise, at vi har et højt serviceniveau, og at vi altid tilbyder vores gæster en fantastisk helhedsoplevelse. Vi stræber efter at tilbyde vores gæster en uforglemmelig oplevelse, og vores gæsters positive feedback er bevis på vores medarbejderes hårde arbejde", siger Nino Rosenlund, General Manager hos Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

Tidligere på året modtog Radisson Blu Scandinavia også TripAdvisors prestigefyldte Travellers’ Choice-pris som bevis på, at hotellet er et af de rejsendes foretrukne hoteller i Danmark.

20 års træning for at gøre gæsterne glade
TripAdvisor Certificate of Excellence 2015 er endnu et eksempel på, hvad Carslon Rezidors ”Yes I Can!”-servicefilosofi har opnået. Filosofien blev lanceret i 1995 med et mål om at træne alle medarbejdere i at tilbyde gæster en optimal service- og hoteloplevelse.

Alle medarbejdere gennemfører forskellige træningsprogrammer for at lære filosofien at kende allerede i løbet af deres første måned hos Radisson Blu.

I tråd med Radisson Blus 100 % tilfredshedsgaranti er filosofien med til at sikre, at alle medarbejdere har mulighed for at gøre, hvad der skal til for, at en utilfreds gæst bliver glad igen.

Læs mere om Radisson Blu Scandinavia Hotel

Læs mere om Radisson Blu Hotel Papirfabrikken

Læs om Tripadvisor

Rezidor underskriver FN’s principper for ligestilling

26-03-2015 12:09

Rezidor, der er en del af Carlson Rezidor Hotel Group, og herhjemme mest kendt for Radisson Blu- og Park Inn hotellerne, styrker sit engagement i at fremme ligestillingen mellem kvinder og mænd ved at skrive under på FN-agenturet UN Women’s Empowerment-principper. I den forbindelse fornyer hotelkæden også sit partnerskab med den globale platform G(irls)20, der samarbejder med den private sektor, NGO’ere og regeringer om at styrke kvinders økonomiske beslutningskompetencer og sociale rettigheder.

Rezidor Hotel Groups CEO, Wolfgang M. Neumann, forklarer, at FN’s principper stemmer overens med Rezidors egne:

“Det grundlæggende i UN Women’s Empowerment-principper er, at ligebehandling af mænd og kvinder ikke kun er det rigtige at gøre – det er også en nødvendighed for virksomheder. Det er de samme principper, som vores engagement i at tiltrække og fastholde kvinder i Rezidor tager udgangspunkt i. Ved at få flere kvinder i lederroller vil vi opbygge en større pulje af talenter og skabe en bedre balance mellem kønnene, der vil understøtte vores fortsatte vækst i virksomheden.”

“Vi begyndte at samarbejde med G(irls)20 sidste år i forbindelse med den globale kampagne Fathers Empowering Daugthers, og i år er vi glade for at kunne give vores fulde støtte til G(irls)20s årlige topmøde og dets delegerede. Topmødet i 2015 vil bygge på G20-ledernes løfte i Brisbane 2014 om at få mere end 100 millioner kvinder i arbejde, øge den global vækst markant og reducere fattigdom og ulighed. Vi er stolte over at være vært for G(irls)20s delegerede 2015, og vi glæder os til at byde dem velkommen på Radisson Blu hotellet i Sisli-distriktet i Istanbul senere på året,” siger Wolfgang M. Neumann.

Rezidors engagement i UN Women’s Empowerment principper og samarbejde med G(irls)20 støtter op om Rezidors Women in Leadership (WiL) initiativ. Initiativet blev lanceret i april 2014 og har til formål at hjælpe både kvinder og mænd ved at opfordre til en ændring i virksomhedskulturen. Centralt i WiL-initiativet er en mere fleksibel tilgang til arbejdsvilkår, personlige udviklingsplaner og en mere fleksibel tilgang til mobilitet. Kravet om at være mobile især i hotel- og restaurationsbranchen er særligt udfordrende for familier. Rezidors mål er at minimere denne byrde ved at komme med nye og innovative løsninger.

“Hos Rezidor tror vi på, at alle har et ansvar for at sikre lige muligheder. WiL-initiativet repræsenterer en stor, proaktiv mission om at skabe en positiv ændring i vores virksomheds diversitet og mangfoldighedskultur,” siger Sonja Dive-Dahl, Carlson Rezidors District Director i Tyrkiet.

Læs mere om FN's principper for kvinders ligestilling

Radisson Blu Scandinavia Aarhus får ny international hoteldirektør

03-02-2015 13:54

Radisson Blu Scandinavia Aarhus får ny international hoteldirektør

Fra Krakow til Aarhus

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus´ nye hoteldirektør er danske Nino Rosenlund, som kommer fra en stilling som General Manager for Radisson Blu Hotel Krakow.

Med mere end 24 års erfaring i hotel- og restaurantionsbranchen, er det en rutineret hotelmand, der nu sætter sig i direktørstolen. Gennem en årrække har han besat forskellige internationale ledelsesposter. Først som Executive Assistant Manager hos Radisson Blu Hotel i Frankfurt og senest som General Manager for det polske Radisson Blu Hotel i Krakow.

”Nino Rosenlunds store internationale erfaring passer godt til Rezidors globale profil, og vi er glade for, at Radisson Blu Scandinavia i Aarhus nu kan drage fordel af hans evne til at sikre høj tilfredshed hos både Rezidors gæster og medarbejdere, når vi fortsat har som mål at styrke hotellets position som et af Danmarks bedste. Vi kender Nino Rosenlund som en passioneret hoteldirektør, der formår at skabe gode resultater og placere Rezidors hoteller på lister over Europas bedste,” siger Daniel Twerenbold, District Director Denmark, Sweden & Iceland, for Carlson Rezidor Hotel Group.

Nino Rosenlund, der er født og opvokset i Solrød Strand syd for København, begyndte sin karriere i 1990, hvor han rykkede de danske teltpæle op til fordel for at uddanne sig som kok i München. Et skridt, der førte ham ind i hospitality branchen, og som siden da har ført ham til bådeTyskland, Centralasien, Mellemøsten og Østeuropa. Nu glæder hoteldirektøren sig til at vende hjem til Danmark og få nye og spændende udfordringer hos Radisson Blu Scandinavia i Aarhus.  

”Det er et hotel, der i årevis har høstet den prestigefyldte pris som Danmarks bedste hotel uden for København ved Danish Travel Awards, så jeg var ikke i tvivl, da jeg blev spurgt, om jeg var interesseret i jobbet som General Manager i Aarhus. Jeg glæder mig til at komme i gang, lære personalet at kende og bygge videre på hotellets positive udvikling,” siger Nino Rosenlund.

Læs mere om Radisson Blu Scandinavia, Aarhus

Kendt Aarhus-hotel skal have ny direktør

26-11-2014 15:00

Én af de mest respekterede hoteldirektører i landet, Peter Laursen, direktør på Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus, har opsagt sin stilling fra og med 1. december.
Den 46-årige direktør har arbejdet i Radisson-kæden i 19 år og de seneste 7½ år som hoteldirektør i Aarhus, hvor han tog over efter Henrik Bille.
Peter Laursen overtog et velfungerende og velrenommeret hotel, og han har formået at bevare det gode omdømme og produkt, måske endda at gøre det endnu bedre.

”Jeg synes, at vi er lykkedes med at skabe forbedringer på alle fronter og holde os i takt med tiden. Vi vil gerne være med til at forme den gode mødeoplevelse for vore gæster, og samtidig levere et personligt touch. Jeg synes, at det er lykkedes, bl.a. på grund af de gode medarbejdere, som vi har formået at tiltrække og beholde – det har været afgørende. Og så har vi netop afsluttet en omfattende renovering af hotellet, så produktet stadig er skarpt,” afslutter Peter Laursen.

Og spørgsmålet om hvad han nu skal lave bliver ikke besvaret. Men han vil gerne blive i området og fortsat arbejde med drift. Det skal nok lykkes, for han er go´.

Læs mere Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus

Flere Radisson Blu-hoteller på Kursuslex.dk

21-10-2014 12:14

Radisson Blu blev for nyligt ved Danish Travel Awards kåret som Danmarks bedste hotelkæde for andet år i træk, og samtidig vandt Radisson Blu Scandinavia i Aarhus endnu en gang fik prisen som Danmarks bedste hotel uden for København.

Som noget nyt kan man nu også finde og booke de fire Radisson Blu-hoteller i København og Aarhus på Kursuslex.dk og Konference.dk.

 

Det drejer sig om Radisson Blu Scandinavia Hotel, Radisson Blu Royal Hotel og Radisson Blu Falconer Hotel & Conference Center i København samt Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus.

 

I det næste nummer af Møde & Event magasinet kan du læse om Radisson Blu-kædens arbejde med mødekoncepter. Magasinet udkommer i begyndelsen af november.

 

Læs mere om Radisson Blu-hotellerne

Mød Aarhus på næste MødeMekka

21-08-2014 10:24

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus er ét af Aarhus absolut bedste hoteller med rigtig lækre mødelokaler, fantastisk godt køkken og fine værelser.

 

På MødeMekka den 4. september i Tivoli kan du mødes med repræsentanter for det gode hotel, der også kan fortælle om hvorfor Aarhus er spændende som møde-by. Der sker SÅ meget spændende i Aarhus i disse år med fantastiske museer og kunstattraktioner. Et hav af hyggelige restauranter med formidabel mad, super service, et særdeles spændende kulturliv og engagerede samarbejdspartnere.

 

Det centralt beliggende Radisson Blu hotel, der er nabo til Musikhuset, har indført CO2-neutrale mødepakker.
Mødepakken består af:

 • Fairtrade og lokale sunde føde- og drikkevarer
 • Mødelokale, parkering, projektor og gratis trådløst højhastighedsinternet
 • Mødepakken bliver CO2-neutral via betaling til CO2-neutral virksomhed


Book et møde med hotellet og hør mere.

 

>>Læs mere om Radisson Blu Scandinavian Hotel

>>Læs mere om MødeMekka den 4. september

Ny udstiller på MødeMekka i Tivoli

13-08-2014 10:19

Vælg mellem 30 forskellige hoteller, konferencesteder og eventbureauer. Det er tilbuddet på MødeMekka i Tivoli 30. september. Her har du som planlægger af møder, konferencer og events mulighed for at mødes personligt med udstillerne i form af hurtige og effektive møder på 15 minutter.

 

Ny udstiller – og et afbud
Nu har en ny udstiller meldt sig på banen. Det er det kendte Aarhus-hotel Radisson Blu Scandinavia, som er klar til at tage imod mødeplanlæggere ved arrangementet.

 

Til gengæld har virksomheden Rohde-cc været nødt til at melde afbud til MødeMekka i Tivoli.

 

Foruden udbydere af mødefaciliteter mv. kan man på MødeMekka også opleve et inspirerende foredrag med tv-værten Lise Rønne under titlen "Præstér dit bedste, når du skal".

 

MødeMekka er for alle, der planlægger, arrangerer og indkøber møder, konferencer og events. Det er gratis at deltage.

 

>>Læs mere om MødeMekka d. 4. september

>>Læs mere om Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus

Der er også en grøn – og lykkelig – mand i Aarhus

26-11-2013 00:00

Rezidor Hotel Group ønsker også at gøre en indsats for et bedre miljø. Think Planet-strategien fra 2012 sigter bl.a. på at nedbringe energi-forbruget med 25 % inden udgangen af 2016. Det gælder også for bl.a. Radisson Blu hotellet i Aarhus, og her gør man, med en blanding af jysk snusfornuft og ægte engagement i miljøet - tilsat en god portion sund forretningssans, noget ved sagen.

 

”Jeg er den lykkelig chef for et personale, der bliver ved med at komme med nye kreative idéer, som både gavner miljøet og vores driftsøkonomi”, siger hotellets Grand Manager Peter Laursen. ”Vi tager vores ansvar for gæster, kolleger og verdenen omkring meget alvorligt, og vi taler ikke bare om det; vi bliver ved at sætte nye banebrydende og konkrete projekter i gang til gavn for både miljøet og hotellets samlede økonomi.”

 

Radisson Blu Scandinavia Hotel Aarhus var blandt de første hoteller i Danmark, der investerede i at omdanne madaffald til biogas, og hotellet er blevet en markant spydspids i Rezidor hotellernes ”Think Planet”-aktiviteter. Man har opnået at blive ”Svanemærket”, og nu får miljøet endnu en kærlig hånd, når hotellet i den nærmeste fremtid investerer ca. 1,4 mio. kr. i yderligere tiltag for at begrænse ressourceforbruget og CO2-udslippet.

 

Investeringen bruges til at ændre belysningen i hele hotellets store køkkenregion og administrative kontorer til den meget mere miljøvenlige LED-belysning, til at gøre al udsugning – og der er virkelig en energisluger – i køkkenerne behovsstyret og til at etablere en mobil og isolerende glasvæg mellem den flotte møde- og konferencefoyer og hotellets arkade. Samtidig investeres der i et system, der kan overvåge og fjerne evt. risici for legionella bakterier i vandet.

 

>>Læs mere om Radisson Blu Scandinavia Hotel Århus

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus: 20 år og 20 mio. kr. mere!

06-08-2013 00:08

Der renoveres og der bliver solgt julefrokoster til den store guldmedalje

11-06-2013 00:04

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30