Sign In

Sign In

Radisson Blu Scandinavia Hotel, Aarhus Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK695,00

Margrethepladsen 1, 8000 Aarhus C, Østjylland

Radisson Blu Scandinavia Hotel i Aarhus er et internationalt fire-stjernet konferencehotel og danner i fællesskab med Aarhus Congress Center rammen om et af Danmarks smukkeste og mest centralt beliggende hotel- og konferencecentre med plads til op til 2000 gæster.

Hotellet ligger centralt – med Musikhuset Aarhus som nærmeste nabo. Der er kun få minutters gang til midtbyen, hvor du finder et væld af forretninger, restauranter, museer og caféer – så mulighederne står også åbne for at nyde byens mange tilbud.

Ud over en fantastisk beliggenhed tilbyder hotellet 234 værelser og suiter i et moderne design med temaer fra New York Mansion, Natural Cool eller Urban. Gæsterne nyder også godt af faciliteter såsom en minibar og gratis Internetadgang i alle værelser.

Som mødevært kan du stole på at vi levere en smooth og imponerende mødeoplevelse som dækker alle detaljer fra AV-udstyr, såsom LCD skærm og lyd, til catering tilpasset dine ønsker.
Aarhus Congress Center omfatter godt 2.000 m² fuldt udstyrede møde-, konference- og eventfaciliteter. Takket være centrets enestående fleksibilitet, kan faciliteterne nemt tilpasses det enkelte arrangements ønsker og kapacitetsbehov.

Vi har det perfekte sted til din næste sammenkomst, så kontakt en af vores dedikerede møde specialister og planlæg din næste forretnings- eller sociale sammenkomst.

I 2014 vandt hotellet for 8 år i træk Danish Travel Award som det bedste hotel i Danmark udenfor København. Vi er samtidigt stolte over at være det første og eneste hotel i Jylland med Safehotels Cerification. 

Kapacitet

Kursusstedet har 234 værelser

Hotellet råder over værelser fordelt på Standard, og Business Class værelser samt Junior Suiter. Langt de fleste af hotellets værelser har en fantastisk udsigt over Århus. Alle værelser er nyrenovert i 3 forskellige stilarter.
Alle værelser har telefon, kabel-TV og filmkanal, trådløst internet, minibar, hårtørrer, buksepresse, kaffe/the og alt hvad man ellers kan forvente, når man bor på et internationalt, firestjernet hotel.
Vi har reserveret et antal værelser til rygere og har desuden handicapvenlige værelser.

Ønsker du lidt ekstra luksus, er prisen for vores Business Class værelser inklusiv avis, badekåbe, slippers, strygejern, adgang til fitness samt filmkanal.

Vi er et af de mest fleksible mødesteder, du kan vælge. Vores femstjernede konferencefaciliteter byder på en verden af kombinationsmuligheder, fra de rummelige konferencelokaler til de små grupperum.

Når du kontakter os, får du en konferencekonsulent som din personlige rådgiver gennem hele forløbet. Konsulenten tager udgangspunkt i dine ønsker og budget, og sammensætter et eller flere forslag til, hvordan en konferencepakke bedst dækker dine behov.
Samtidig er konferencekonsulenten din garant for, at alt fungerer som aftalt. Alle lokaler har standard AV-udstyr, og et hold af dygtige teknikere står til rådighed for at hjælpe dig.

Max. 1500 gæster kan spise i samme lokale.

Start dagen med Super Breakfastbuffet i Restaurant Scenario, hvor frokost og middag også kan nydes i afslappede og hyggelige omgivelser. Menukortet byder på danske og internationale specialiteter, som kan tilfredsstille selv en kræsen gane.

Under glaspyramiden ligger RAA Nordic Brasserie & Bar, som summer af liv fra formiddag til sen aften. Alverdens sprog, accenter og dialekter blandes, mens du nyder en god middag, en øl eller en af de mange cocktails fra barkortet.

Fødselsdag, firmafest, bryllup eller jubilæum -vi mestrer alle former for dans, musik og underholdning, så hvis du skal fejre en særlig begivenhed, kan vi hjælpe dig til at gøre dagen til en uforglemmelig oplevelse.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 695
DKK 2195
×

Information

Deltagere 3000
Værelser 234
Spisepladser 1500
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 34
Gruppelokaler 19

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1800
Max. pers. ved skoleborde 1320
Max. pers. i U-bord 150
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 910
Max. pers. ved stående reception 3000

Miljømærkninger