Sign In

Sign In

Radisson Blu Scandinavia Hotel, København Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK695,00

Amager Boulevard 70, 2300 København S, Storkøbenhavn

VELKOMMEN

Radisson Blu Scandinavia Hotel er et af Danmarks største hoteller og det naturlige mødested i København. Bygningen kan ses i hele byen og er et vartegn blandt private gæster såvel som professionelle konference planlæggere.

Hotellets møde- og konferenceafdeling har erfaring fra utallige årlige konferencer, gallafester og møder.

Din individuelle, skræddersyede løsning er kun et telefonopkald væk.

Offentlige transportmidler, deriblandt Metroen, er i nærmeste gå-afstand.

Der findes over 380 parkeringspladser ved hotellet og Københavns Internationale Lufthavn er kun 10-15 minutters kørsel fra hotellet.

Kapacitet

MØDER & ARRANGEMENTER

Konferencefaciliteterne byder på fleksibelt indrettede lokaler med naturligt dagslys, der kan rumme både store og små arrangementer. Fra de helt store konferencer, symposier, kongresser og receptioner med op til 1.750 personer i ét lokale til møder for to personer.

Om et arrangement er vellykket, står og falder med kombinationen af en håndfuld elementer – programmet, stedet, faciliteterne, maden og underholdningen. Det er den kombination, som vi kan hjælpe med at få til at gå op i en højere enhed.

Vores mål er og vil altid være 100% tilfredse gæster.

Vi har derfor fire Radisson Blu møde- og eventløfter: 100% professionalisme, 100% engagement, 100% omhu og 100% tilfredshedsgaranti.

Opstår der et problem under dit arrangement, er vores personale kvalificeret til at tage hånd om det med det samme. Kan vi ikke løse problemet tilfredsstillende, skal du ikke betale – så simpelt er det.

EXPERIENCE MEETINGS

Experience Meetings af Radisson Blu er et koncept der harmoniserer det håndgribelige ved et møde: gruppelokaler, tilgængelighed og måltider med det uhåndgribelige, som f.eks. service, tilfredshed og bæredygtighed.

En vigtig del af Experience Meetings er Brain Food, som er udviklet til at supportere effektiviteten og koncentrationsevnen.

Brain Box, som er designet til at ophøje din effektivitet og kreativitet, berører alle sanser med vægge du kan skrive på, med farver, der stimulerer din hjerne og fleksible møbler, der giver dig plads til at tænke.

Experience Meetings gør det nemt for dig at gå online, med gratis internet til alle mødedeltagere.

Hver gang du reserverer dit møde hos Radisson Blu Scandinavia Hotel, København optjener du point, som en del af vores Club CarlsonSM for Planners bonusordning. Tilmeld dig allerede nu på clubcarlson.com og begynd at optjene point til hotelophold, opgraderinger og meget mere.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 695
DKK 2060
×

Information

Deltagere 2156
Værelser 544
Spisepladser 1206
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 13
Gruppelokaler 13
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1200
Max. pers. ved skoleborde 550
Max. pers. i U-bord 56
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 728
Max. pers. ved stående reception 2156

Miljømærkninger