Sign In

Sign In

Radisson Collection Hotel, Royal Copenhagen Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK795,00

Hammerichsgade 1, 1611 København V, Storkøbenhavn

VELKOMMEN

Velkommen til Radisson Collection Royal Hotel – et femstjernet hotel og vartegn for dansk arkitektur og design. Hele hotellet er designet af den berømte danske arkitekt, Arne Jacobsen – helt fra den yderste facade til lobbyen med de graciøse stole; Svanen og Ægget. Arne Jacobsen var en af Danmarks største arkitekter i det 20. århundrede. Med sit alsidige talent vandt han både national og international anerkendelse. Arne Jacobsen mestrede alle elementer i den arkitektoniske proces, fra de store linjer til de små detaljer.

Konstruktionen af Radisson Blu Royal Hotel begyndte i 1956. Fire år senere, den 1. Juli 1960 var ”Royal Hotel” klar til at modtage sine første gæster. Med sine 20 etager blev ”Royal Hotel” kaldt ”Landmark of The Jet Age”. Den arkitektoniske opmærksomhed for detaljer i forhold til funktionalitet og valg af materialer i det overordnede design såsom i mindre individuelle objekter, var meget beundringsværdigt.

Hvert værelse på hotellet var bevis på de omhyggelige detaljer i Arne Jacobsens design.

“Royal Hotel” blev bygget til Københavns internationale gæster. Det sendte signaler af elegance og afdæmpet luksus i en atmosfære, der karakteriserede den skandinaviske stil. Hotellet repræsenterede enkelthedens sejr – samtidig med, at det var det mest moderne og sofistikerede hotel i verden. Hotellet er igang med en omfattende renovering af hele hotellet. Møde – og konferenceafdelingen, lobbyen og legendariske restaurant Café Royal samt halvdelen af værelserne er helt nyrenoveret i 2017.

Kapacitet

MØDER & EVENTS

På Radisson Collection Royal Hotel venter der dig en unik mødeoplevelse.

Design, serviceniveau samt bygningens historie tilføjer en ekstra dimension til dit event, konference, produktlancering eller møde. Inviter dine gæster ind i 7eren, Svanen I + II eller Ægget og benyt Arne Jacobsen’s møbelklassikere som lægger navn til lokalerne.

Om et arrangement er vellykket, står og falder med kombinationen af en hel håndfuld elementer: Programmet, stedet, faciliteterne, maden og underholdningen. Det er den kombination, som vi kan hjælpe med at få til at gå op i en højere enhed.

Vores mål er og vil altid være 100% tilfredse gæster Vi har derfor fire møde- og eventløfter: 100% Professionalisme, 100% Engagement, 100% Omhu og 100% Tilfredshedsgaranti. Opstår der et problem under dit arrangement, er vores personale kvalificerede til at tage hånd om det med det samme. Kan vi ikke løse problemet tilfredsstillende, skal du ikke betale. Så simpelt er det.

 

EXPERIENCE MEETINGS

Experience Meetings er et koncept der harmoniserer det håndgribelige ved et møde: gruppelokaler, tilgængelighed og måltider med det uhåndgribelige, som f.eks. service, tilfredshed og bæredygtighed. En vigtig del af Experience Meetings er Brain Food der er udviklet til at forbedrer effektivitet, evne til at koncentrere sig og mental hastighed; og samtidig sænke stressniveauet.

Designet til at ophøje din effektivitet og kreativitet Experience Meetings gør det nemt for dig at gå online, med gratis internet til alle mødedeltagere. Hver gang du reserverer dit møde hos Radisson Collection Royal Hotel, København optjener du point, som en del af vores Radisson Rewards for Planners bonusordning. Tilmeld dig allerede nu på radissonrewards.com og begynd at optjene point til hotelophold, opgraderinger og meget mere.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 795
DKK 2450
×

Information

Deltagere 250
Værelser 261
Spisepladser 160
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 10
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 160
Max. pers. i auditorium 200
Max. pers. ved skoleborde 144
Max. pers. i U-bord 40
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 144
Max. pers. ved stående reception 250

Miljømærkninger