Sign In

Sign In

Restaurant Mark Møde- og Konferencesteder, Restauranter og selskabslokaler, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK895,00

Axeltorv 3, 1609 København, Storkøbenhavn

I hjertet af København, finder du Restaurant Mark’s velindrettede og fleksible lokaler. En oplagt lokation for jer, der søger et centralt sted i København med inspirerende rammer.

Restaurant Mark kan afholde alt fra møder, konferencer, firmafester osv. og skræddersyer arrangementet efter jeres ønsker. I vil modtage kyndig vejledning samt hjælp til planlægningen og afvikling af jeres arrangement. I kan herfor trygt fokusere på den faglige agenda og lade Restaurant Mark stå for resten.

Madfilosofi
Hos Restaurant Mark skabes en sanselig fortælling om det danske land, som inkorporeres i jeres forplejning. Her får I årstidens friske råvarer og smag fra alt det gode fra lokalområdet. Det hele kulmineres i smagfulde kreationer, som serveres med omhu og dedikation.

Kapacitet

Lokalerne på Restaurant Mark er fleksible og kan tilpasses mindre konferencer, fra 8 til 12 personer, til større fra 25 til 50 personer. Når lokalerne slås sammen er der plads til maks. 72 spisegæster.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 896
DKK
×

Information

Spisepladser 120
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 2

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 49
Max. pers. ved skoleborde 35
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 64
Max. pers. ved stående reception 249