Sign In

Sign In

Rungstedgaard Møde- og Konferencesteder, Slotte og herregårde, Utraditionelle Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK895,00

Rungsted Strandvej 107, 2960 Rungsted Kyst, Storkøbenhavn

Vi ved, at lidt luftforandring er befordrende for både idérigdom, innovation og arbejdsglæde. Vi er eksperter i at få kurser, konferencer og møder – store som små og med eller uden overnatning – til at forløbe perfekt, især når det kræver fleksibilitet og opfyldelse af individuelle ønsker.

På Rungstedgaard tror vi på, at „det lille ekstra“ gør en forskel. Vi lytter til vores gæster, både før de ankommer, og mens de er hos os. Vi har det nemlig bedst med, at gæsterne føler sig hjemme, selvom konferencen eller festen holdes ude. I sidste ende handler det om mennesker. Både vores gæster og os, der arbejder her. 

På Rungstedgaard er der rigtig mange muligheder, og vores lokaler har en fleksibel indretning, så vi kan imødekomme alle ønsker. Vi kan bl.a. tilbyde:

• 416 m² plenumlokale
• 16 plenumlokaler
• 42 møderum
• 5 eksklusive saloner

I Rungstedgaards mødepakker er der taget højde for det hele. Udover dagens hovedmåltider, er der lækker buffet med kaffe & te, frugt og snacks ad libitum. Der er ligeledes adgang til gratis kildevand fra vores kølere, som er placeret rundt om i huset. Alle møderum er udstyret med blokke, penne, post-it, flip-over samt det nødvendige AV og it-udstyr. Lokaleleje og teknisk assistance er altid inkluderet i vores priser. 

Det’ måden vi gør det på.

Kapacitet

Lokaler: Rungstedgaard råder over 16 plenumlokaler/mødelokaler, 42 grupperum og 5 smukke saloner. Alle lokaler har dagslys og direkte adgang til enten parken, havet eller plænen.

Værelser: Rungstedgaard har 139 værelser. 97 standardværelser, 40 værelser i seperat bygning i parken, alle med egen balkon og mulighed for chromecast, samt 3 store suiter. Alle værelserne er lyse og indrettet med god arbejdsplads, TV, el-kedel og trådløst internet.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 895
DKK 2320
×

Information

Deltagere 500
Værelser 139
Spisepladser 320
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 42
Gruppelokaler 16

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 450
Max. pers. i auditorium 430
Max. pers. ved skoleborde 160
Max. pers. i U-bord 72
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 280
Max. pers. ved stående reception 500

Miljømærkninger