Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Særtilbud

Når afstand skaber nærvær på Rungstedgaard

05-05-2020 - 05-08-2020

Når afstand skaber nærvær.

I de sidste par måneder har der været afholdt små møder og boet enkelte hotelgæster på Rungstedgaard. Alle lokaler er opmålt, for at sikre, at vi holder den korrekte afstand, men samtidig holder fast i nærværet og den høje kvalitet, som Rungstedgaard er kendt for. Vi har dermed skabt de optimale rammer, så I trygt kan afholde jeres næste møde hos os med visheden om, at tryghed går hånd i hånd med nærvær og høj kvalitet.

 
Vidste du at...

· Vi har 60 mødelokaler af forskellige størrelser og kan derfor sikre god afstand mellem mødedeltagerne. Du kan få helt op til 450 kvm. pr. person. ;-D  

· Al forplejning foregår som Take-Away, men uden at gå på kompromis med det høje gastronomiske niveau.

· Tag din Take-Away med og nyd den ved bålstedet, i den nærtliggende skov eller på stranden. 

· Formiddags- og eftermiddagslækkerierne bliver pakket i individuelle kurve og stillet ved lokalerne. 

· Hvis vejret tillader det, har I mulighed for at sidde ude i et af vores mange udendørs områder og måske endda ligefrem afholde noget af mødet udendørs (vi rykker det tekniske udstyr med ud).

· Flere gange dagligt bliver der sprittet af og der findes håndsprit overalt i huset. 
 

Derudover arbejder vi på højtryk med at få lavet ” seeting oversigter ” klar, så kunderne kan se, hvilke mulige opsætninger de kan bruge til deres møde, og samtidig holde afstand…

Tenikken er i fuld gang med at opsætte det nyeste udstyr i 4 af vores dejlige mødelokaler, således at man kan afholde "virtuelle møder",  med sine udenlandske kollegaer, uden at skulle rejse. 

Vi lægger løbende videoer ud på LinkedIn og Facebook, hvor vi holder alle vores kunder og gæster opdateret med, hvad vi har gjort af forbedringer og nye tiltag på Rungstedgaard. 

VI glæder os til at sige VELKOMMEN tilbage.

 

Læs mere

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16