Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Saltoftehus

Saltoftevej 7, 4470 Svebølle, Sjælland og øer (Se kort)

Kort om Saltoftehus

Miljøcertificeret CO2 neutralt Gods & Konferencecente - 1 times kørsel fra København.

SALTOFTEHUS er 4-stjernet HORESTA medlem. Saltoftehus er certificeret med HORESTAs Green Key 
SALTOFTEHUS er moderne i historiske rammer - FRI WIFI på fibernetforbindelse i alle de moderne plenumlokaler, break out rooms og hotelværelser.
SALTOFTEHUS er som en delikatesse butik - fyldt med atmosfære, personlighed, ro, nærvær og kvalitet omgivet at den vidtstrakte natur.
SALTOFTEHUS´gourmet køkken roses ofte for originaliteten og troværdigheden i brugen af vore råvarer - heriblandt vildt fra egne jægere.
Vores omgivende kuperede natur og skov danner roen og rammerne for teambuilding og fordybelse og eftertænksomhed på samme tid.
Vores teambuilding aktiviteter er alle tilpasset stedet og udøves med professionelle instruktører - der sikre det værdiskabende resultat for at samle teamet.
Vores blomsterværksted sætter teambuilding i et nyt perspektiv - her bruger vi alle sanserne.
Vi har 22 moderne hotelværelser tilknyttet konferencen

Saltoftehus på Saltofte Gods:  .

Mødefaciliteterne er bygget op til formålet i de gamle bygninger - med moderne teknik og hurtig WIFI - masser af personlig service og høj kvalitet og nærvær i forløbet. Intet er overladt til tilfældighederne.

Gourmet køkken: På SALTOFTEHUS har vi skabt en særlig gastronomisk profil gennem årene. Vores kokke bruger meget tid på at eksperimentere med vildtretter af vildt skudt af vore jægre. Kokkene skal have gode råvarer mellem hænderne. Det er forudsætningen for at kunne skabe et gourmet måltid. 

Miljøet: Saltofte Gods og SALTOFTEHUS opvarmes CO2 neutralt med halm fra egne marker – Saltofte Gods driver 670 ha.
Al el produceres af solceller på tagene af de tre af vore haller. SALTOFTEHUS og Saltofte Gods bidrager således til Kalundborg Kommunes image som Grøn Kommune.


Ud over vores 4 stjernede konferencelokaler har vi udendørs mødelokale i haven og hytter i skoven, hvor vi opfordrer vore kunder til at gå ud for at få højt til loftet og tilføje naturens magi til resultaterne i konferencen.


Vi tilbyder en lang række af teambuildingsaktiviteter med professionelle instruktører – en sikkerhed for det gode værdiskabende udbytte for vore gæster.
Vi kan her nævne Botanisk teambuilding i vores blomsterværksted - her udfordres såvel mænd som kvinder i motorikken og skønheden i hverdagen, og i vores gastronomiske teambuilding, hvor vi arbejder med bla. tilberedning af vildt skudt af vore jægere, udfordres I i kommunkation og planlægning - I er for en stund "kunder i jeres egen produktion".
Vi tilbyder ølsmagning og ølmiddage, sommer arrangementer og luksus retreat i 24 timer - hvor I gennem yoga og forkælelse kan finde ind til den bedste version af jer selv og I kan få værktøjer til at håndtere hverdagens fart - I får lige et break til at puste ud og får  værktøjer til at komme videre på bedre vis i fremtiden.

Vi fokuserer på det personlige værtskab, den høje kvalitet og den personlige service samt høj detaljeringsgrad i den kulinariske oplevelse for at få vore kunder i mål med deres konference i den tid, de er her hos os.Team aktiviteter skræddersyes til hver gruppe og kan være et break på en konference dag eller kan sættes sammen til en hel aktivitetsdag.

Aktiviteterne kan ses på vores website: www.SALTOFTEHUS.dk

Kapacitet.
Afhænger af konferencens art og forløb:

Frugtlageret møde aktivitet : op til 100 pers.

Hestestalden møde aktivitet: op til 40 pers.

Hestestalden II: møde aktivitet op til 125 pers.

Saltoftehus 1.sal møde aktivitet: op til 14 pers.

Vognporten: op til 12 pers.

Blomsterværkstedet:

Skoven: ubegrænset kapacitet

Parkering: ubegrænset - gratis P.

 • Mødelokaler:
  3
 • Gruppelokaler:
  3
 • Auditorier:
  Ikke Angivet
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  1000
 • Max kapacitet (bio):
  120
 • Max. personer i auditorium:
  Ikke Angivet
 • Max. personer ved skoleborde:
  45
 • Max. personer i U-bord:
  32
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  85
 • Max. personer ved stående reception:
  150
 • Spisepladser:
  110
 • Værelser:
  22
 • Sengepladser i alt:
  40

”Saltoftehus” kendetegnes ved dets tilbagetrukne fredelige beliggenhed omgivet af privat have, skov og mark, såvel som ved den eksklusive, enkle og personlige og lyse venlige stil, ærlige og pikante mad og det høje personlige service niveau. Vi lægger vægt på detaljerne. Her findes ro til fordybelse, og naturens terapeutiske indflydelse kan give en konference dag en ekstra dimension. Saltoftehus rummer 3 lyse nyindrettede plenumrum, med alle tekniske mødefaciliteter, 200Mbit trådløst internet, overhead projektor, flipovers, tavle, lærred. Alle har direkte udgang til naturen.

Vi har fri parkering lige udenfor døren på den store gårdsplads.

Bygninerne i konference afdelingen er alle udstyret med 250Mbit trådløst netværk, loftsmonterede projektorer, tavler, flipovers, lærred, højtalere mv.:

Frugtlageret : I vort gamle frugtlager på 200 m² har vi indrettet et stort kvadratisk rum på 100 m2 til top moderne konference facilitet med tilstødende lounge og bar hvor gæsterne hygger sig om dagen og senere om aftenen. Lokalet har vinduer på øst, syd og nord siden og er året rundt dejligt lyst.
Heststalden: Dejligt 65m² stort lokale med dybe vindues nicher, klinke gulv og bjælke loft.

Saltoftehus: Restauranten med det vidunderlige orangeri med udsigten til stjernerne såvel som til have og skov og marker - her nydes de kulinariske lækkerier og her forefindes 2 grupperum /møderum til mindre møder.

Vognporten: lokalet som er HYGGELIGT og lægger op til at man taler sammen og ser hinanden i øjnene

På den store sydvendte terrasse nydes en del måltider i sommer halvåret.

Vores 30 hektar private skov er vores største mødelokale. Denne byder på et utal af muligheder for udnyttelse af naturen.
Her kan teambuilding og teamudvikling udføres i den ønskede grad. Eller man kan spadsere en rask tur i pausen og lade sig fylde af stilheden og naturens mangfoldighed.
Vi serverer gerne frokost i skoven ved bålet på den åbne plads i skoven, hvor der findes skygge for solen og læ for evt. regn.
På denne store åbne plads i skoven er der rig mulighed for samling og for at lave diverse øvelser her.
Godsets øvrige bygninger bruges til flere af vore team tilbud, som alle instrueres af professionelle instruktører og som bygger på at udvikle den positive team ånd.

Team aktiviteter skræddersyes til hver gruppe og kan være et break på en konference dag eller kan sættes sammen til en hel aktivitetsdag.

Aktiviteterne kan ses på vores website: www.saltoftehus.dk

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Værelserne er indrettet moderne, hyggeligt og funktionelt med fokus på miljøbevidstheden. Alle er dekoreret med fotos fra godset mderne senge mv. Værelserne ligger i 3 bygninger Frugtlageret, Elevfløjen og Gartnerboligen. Der er trådløst wifi overalt.

 • Sengepladser i alt:
  40
 • Enkeltværelser:
  3
 • Dobbeltværelser:
  19
 • Flersengsværelser:
  Ikke Angivet
 • Suiter:
  Ikke Angivet
 • Lejligheder/hytter:
  Ikke Angivet
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  Ikke Angivet
 • Handikapegnede værelser:
  Ikke Angivet

DAGSMØDE FORLØB

Hovedpunkter ved dagsmødepakken:

Ankomst kl. 08.00

Morgenmad i konferencelokalet: Hjemmebagte boller, ost, hjemmelavede marmelader, kaffe/the og juice

I lokalet hele dagen: Snackgulerødder, isvand & frisk frugt.

Konferencefrokost - serveres i vores Orangeri

Eftermiddagskaffe/kage - serveres i mødelokalet

Afrejse kl. 16.00

8 timers dagsmøde inkl. mødelokale tilpasset antal deltagere & forplejning  - Drikkevarer afregnes efter forbrug.

Vi går op i de gode lokale råvarer - vores kokke evner det gode håndværk og den høje kvalitet og det personlige islæt.

Team aktiviteter skræddersyes til hver gruppe og tilbud gives pr. gang.

”Saltoftehus” ligger i det smukke Vest Sjælland, Saltoftevej 7, 4470 Svebølle - 1 times kørsel fra København og Odense, 14 km øst for Kalundborg, (10 min. kørsel) og 30 min. kørsel fra Holbæk/Slagelse.

Kørsels vejledning: se website kontakt -link til Krak og DGS mv.
Fra Kalundborg køres ad Skovvejen mod Jyderup. Tag afkørsel mod Svebølle, gennem Svebølle mod Tissø ad Højbjerg vej. Udenfor Svebølle drejes til højre ad Saltoftevej og efter yderligere 1 km drejes til højre ad Saltofte Gods allé.
Fra København følges Holbækmotorvejen – afkørsel mod Kalundborg (Skovvejen) – følges til afkørsel mod Svebølle- på rampen drejes til venstre – herefter gennem Svebølle mod Tissø ad Højbjerg vej. Udenfor Svebølle drejes til højre ad Saltoftevej og efter yderligere 1 km drejes til højre ad Saltofte Gods allé.
Fra Slagelse køres mod Kalundborg – afkørsel mod Svebølle ved Tissø, følg Tissøvej, går over i Højbjerg ved – drej til venstre ad Saltoftevej og efter 1 km til højre ad Saltofte Gods allé.

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Ja
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Saltoftehus.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

5,0
Service v. reservation
5,0
Aftale overholdelse
5,0
Receptions service
5,0
Teknisk kvalitet
5,0
Service niveau (faglokaler)
5,0
Maden (restaurant)
5,0
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
5,0
Rengøring (faglokaler)
5,0
Generel vedligeholdelse
J.R.
28-10-2018
5,0

 

Ny lederuddannelse på Saltoftehus

03-06-2019 17:00

"Hele konceptet af den nye lederuddannelse på Saltoftehus handler om en verden i forandring. Det handler om kommunikation, og hvordan man bedst samarbejder mellem generationer, og netop bruger hinandens ressourcer. ”Vi lever i en verden, hvor alt er under konstant forandring. Alt går hurtigere, og vi skal hver dag forholde os til mange ting - også som ledere. Mange af dem, der kommer hos os er store virksomheder, der har ledere i alle aldersniveauer, og vi vil netop gerne lave noget, hvor generationerne kan bruge hinandens ressourcer," siger Birgitte Boserup.

"Min generation kan give erfaring, og de unge er de naturlige digitale indfødte. På den måde opnår man en hastighed og en tryghed i sine aktiviteter, fordi vi parrer vores viden. Det er netop, hvad de også gør på 'Møller Institute at Churchill College in the University of Cambridge', og det bliver Saltoftehus således en del af nu,” siger Birgitte Boserup, der glæder sig meget til at komme i gang med det hele. Kilde: TV Kalundborg.

3 nye events på Saltoftehus

03-04-2018 10:00

En af de nyere aktiviteter, hvor både kroppen og sjælen kommer i spil er Saltoftehus' nye "Luksus Retreat" på 24 timer med yoga og ledsagede gåture i godsets egen skov. Oplevelsen inkluderer en gourmet middag og et tænkt som et tidsrum, som styrker ro og nærvær. "Vi sætter fokus på, at hoved, krop og sjæl arbejder rigtig godt sammen, når alle 3 dele får fuld opmærksomhed," siger Birgitte Boserup. "Ambitionen er ikke at ændre livsstil over natten, men at hjælpe med at sætte fokus på, hvordan vi navigerer i en travl hverdag uden at brænde sammen."

Se mere om Saltoftehus

”Det allerbedste sted”

09-11-2017 15:00

”Mad er en fantastisk kommunikativ faktor. På Saltoftehus har vi skabt en særlig gastronomisk profil gennem årene, og vores to kokke bruger meget tid på at eksperimentere med vildtretter fra vores egen jagt. Vi har tid til at lade fasanerne ligge i oliebad natten over. Vi bruger den skønneste, gourmet extra jomfruolie, som jeg selv har hentet hos producenten i Portugal. Kokkene skal have gode råvarer mellem hænderne. Det er forudsætningen for at kunne skabe et godt måltid,” siger Birgitte Boserup.

”Det vigtigste, vi kan give hinanden i dag er tid. Vi skal mærke, at vi har muligheden for at vælge selv. Bare ét minuts stilhed i skoven - eller roen i de historiske mødelokaler kan gøre en forskel.”

Birgitte tager gerne gæsterne med ud langs hendes egen løberute i den private skov. Og hvis man vil inddrage teambuilding i mødet, må man ubetinget prøve godsets ”Team Driving Challenge”, hvor man dyster parvis i ombyggede biler, som man er to om at styre. Det er netop denne kombination af humor, kommunikation, iver og begejstring, som er så typisk for Saltoftehus.

Se mere om Saltoftehus

Åbent landbrug på sjællandsk konferencegods

28-08-2017 05:00

Er du konferencegæst på Saltoftehus - eller bare nysgerrig efter at se ind i Saltofte Gods' Landbrug? Den 17. September kl. 10-16 holder godset "Åbent Landbrug" i samarbejde med Landbrug & Fødevarer.

"Team driving challenge", skovbadning, karate, trivelsdag eller stomp er blot nogle af mulighederne for events på Saltofte Gods, som ejes af Birgitte & Niels Boserup, som er 3. generation på stedet.

På godset med 670 hektar jord drives både landbrug og en konferencevirksomhed. Et område på størrelse med 1.340 fodboldbaner giver selvsagt en del råderum, og konferencelokalerne er præget af en original stemning med sjove detaljer og et godt klima.

Der er stort fokus på miljø og bæredygtighed. For eksempel med opvarmning via et CO2-neutralt halmfyr og et solcelleanlæg, som har kapacitet nok til at forsyne alle bygninger med strøm. Saltoftehus har den internationale miljøgodkendelse ”The Green Key”.

Godsejerparret ser frem til at byde mødeplanlæggere og deres gæster velkemmen til Åbent Landbrug. "Vi opfatter vores landbrug som en virksomhed i nutiden og ikke en forhistorisk tidslomme, hvor alt går i slowmotion," siger Birgitte Boserup.

Se mere

Det her bliver sjovt: Kør ræs i ombyggede biler

19-04-2016 13:10

Team Driving Challenge, kalder de det på Saltoftehus. Her på Vestsjælland har man udtænkt en absolut anderledes teambuilding-aktivitet som supplement til møderne. På en snoet, vaskeægte racerbane kan I lege og konkurrere i et bil-race, hvor alt er omvendt. Samarbejde er i den grad en nødvendighed! Deltagerne kommer til at mærke, hvordan latter og koncentration kæmper om pladsen, mens man kører i bilerne. Som mødeplanlægger er du hermed inviteret til at afprøve denne nye teambuilding-aktivitet ganske gratis til en demo-dag enten den 20. april eller den 2. maj på Saltoftehus.

Den snoede grusbane ligger klar, og på startlinjen står bilerne, som ved første øjekast ser helt normale ud. Det er de ikke. Nogle af bilerne er ombygget, så de svinger til venstre, når du drejer rattet mod højre. I andre biler er gaspedalen monteret i højre side, således at medpassageren styrer farten, og føreren retningen. Konkurrencen handler ikke nødvendigvis om at komme hurtigst i mål, men derimod om at få flest mulige points. Tænk over, hvilke teams du vil danne i jeres virksomhed. Efter sådan en tur vil chefen aldrig mere være den samme.

Saltoftehus ligger på Saltofte Gods, 1 times kørsel vest for København tæt på Kalundborg. Stedet har 21 værelser (31 senge) tilknyttet konferencecentret.

Læs mere om Saltoftehus

20 mødeplanlæggere besøger ”ukendte” mødesteder

17-11-2015 11:10

I november lod 20 mødeplanlæggere sig invitere på inspirationstur til Sjællands Vestkyst for at se nogle af de mødesteder, som den del af verden byder ind med.

"Det er en super måde for mig at være up front med steder, som jeg ikke har tid til at besøge ellers. Jeg lærer de ansvarlige at kende, og jeg afkoder, om de kan finde ud af det, hvis der for eksempel sker noget uventet. Har de styr på deres it, er der nusset i hjørnerne, eller hænger der spindelvæv? ", siger en af deltagerne. Hun er mødeplanlægger på en af Danmarks største virksomheder, men ifølge firmaets policy kan hun ikke udtale sig med navn.

Hun har står bag omkring 50 arrangementer årligt. Det er vigtigt for hende ikke at sende sine kolleger ud til et sted, hvor hun ikke selv har været. Billeder er jo taknemmelige, som hun siger. "Jeg vil helt sikker benytte mig af nogle af de steder, vi besøgte, siger hun. For eksempel var jeg meget begejstret for Borrebys Slot og deres smukke teater. Generelt var begejstringen i bussen virkelig stor. Vi har alle fået styrket vores netværk og fået rigtig gode indtryk af de steder, vi besøgte. Alt er jo prøvet 20 gange, så vi har brug for at se noget nyt. Når folk har været et sted 1-2 gange, så skal der ske noget andet! Denne her tur udmærkede sig i øvrigt ved, at vi fik lidt mere tid hvert sted. Så når man også at få et indtryk af cheferne derude, som jo er enormt engagerede mennesker. Det er en faktor, som er vigtig for mig, for hver gang, jeg sender nogle af mine et sted hen, sætter jeg jo mit job på spil!", afslutter hun.

Læs mere om VisitVestsjælland

Læs om turen til Sjællands Vestkyst

Kombiner mødet med sjov banekørsel

27-10-2015 11:17

Kombiner mødet med sjov banekørsel

Saltoftehus samarbejder med Racing Factory om udfordringer til mødegæster.

Når man afholder møder og events på Saltoftehus i Vestsjælland, kan man nu også tilkøbe sjove oplevelser med banekørsel i ombyggede biler.

Nogle biler drejer til højre, når føreren drejer til venstre, mens andre har gaspedalen monteret i passagersiden. Spændende og morsomt er det – og oplevelsen er ikke prøvet før.

Saltoftehus sammensætter programmet så alle forventninger bliver indfriet.

Læs mere om Saltoftehus

Eksklusiv inspirationstur med begrænset antal pladser

29-09-2015 11:08

Er du møde- og eventplanlægger har du nu mulighed for at opleve de mange mødesteder og mødefaciliteter, som Sjællands Vestkyst har at byde på. Det sker når VivistVestsjælland og Kursuslex inviterer på inspirationstur.

På turen skal du opleve de bedste mødesteder på Sjællands Vestkyst, som målrettet henvender sig til de møder og events, hvor målsætningen er at knytte medarbejdere mere sammen om mødets fælles mål.

Inspirationsturen er GRATIS og byder på al forplejning undervejs samt overnatning på Comwell Sorø.

Der er begrænsede pladser til arrangementet.

Læs mere og tilmeld dig arrangmentet

Kursuslex besøgte Saltoftehus

09-06-2015 13:12

Kursurlex besøgte for nylig godset Saltoftehus på Vestsjlland, hvor vintermånederne er blevet brugt til at bygge en ny havestue med udsigt til skoven og markerne. Her kan man sidde i timevis og nyde tilværelsen. Havestuen er bygget i termoglas, så her er lys i lange baner og ikke for varmt.

Tænk at eje et paradis som Saltoftehus - godset drives stadig som et mønsterlandbrug, men fungerer også som lækkert og topprofessionelt møde- og kursussted. Det er Birgitte Boserup, der står for kursusstedet, mens hendes mand styrer det store landbrug.

Den nye havestue kan rumme 30 gæster og møbleringen er smagfuldt og moderne indrettet med flet og fåreskind. Der serveres morgenmad i havestuen, men selskaber kan også afholde middag, velkomstdrink eller frokost i de smukke omgivelser. Lige udenfor døren er den private skov med fasaner, ænder, egern, duer og rådyr.

Birgitte Boserup har tidligere arbejdet hos både Haldor Topsøe og Mærsk – og været helt tæt på både Haldor Topsøe og Hr. Møller. Derfor ved hun en hel del om, hvad toppen af erhvervslivet kræver af et professionelt mødested. Det mærker man på Saltoftehus, hvor der er elegant og styr på den mindste detalje – men samtidig en hyggelig og afslappet atmosfære.

Læs mere om Saltoftehus

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30