Sign In

Saltoftehus Møde- og Konferencesteder, Slotte og herregårde Priser fra DKK738,00

Saltoftevej 7, 4470 Svebølle, Sjælland og øer

Miljøcertificeret CO2 neutralt Gods & Konferencecente – 1 times kørsel fra København.

SALTOFTEHUS er 4-stjernet HORESTA medlem. Saltoftehus er certificeret med HORESTAs Green Key 
SALTOFTEHUS er moderne i historiske rammer – FRI WIFI på fibernetforbindelse i alle de moderne plenumlokaler, break out rooms og hotelværelser.
SALTOFTEHUS er som en delikatesse butik – fyldt med atmosfære, personlighed, ro, nærvær og kvalitet omgivet at den vidtstrakte natur.
SALTOFTEHUS´gourmet køkken roses ofte for originaliteten og troværdigheden i brugen af vore råvarer – heriblandt vildt fra egne jægere.
Vores omgivende kuperede natur og skov danner roen og rammerne for teambuilding og fordybelse og eftertænksomhed på samme tid.
Vores teambuilding aktiviteter er alle tilpasset stedet og udøves med professionelle instruktører – der sikre det værdiskabende resultat for at samle teamet.
Vores blomsterværksted sætter teambuilding i et nyt perspektiv – her bruger vi alle sanserne.
Vi har 22 moderne hotelværelser tilknyttet konferencen

Saltoftehus på Saltofte Gods:  .

Mødefaciliteterne er bygget op til formålet i de gamle bygninger – med moderne teknik og hurtig WIFI – masser af personlig service og høj kvalitet og nærvær i forløbet. Intet er overladt til tilfældighederne.

Gourmet køkken: På SALTOFTEHUS har vi skabt en særlig gastronomisk profil gennem årene. Vores kokke bruger meget tid på at eksperimentere med vildtretter af vildt skudt af vore jægre. Kokkene skal have gode råvarer mellem hænderne. Det er forudsætningen for at kunne skabe et gourmet måltid. 

Miljøet: Saltofte Gods og SALTOFTEHUS opvarmes CO2 neutralt med halm fra egne marker – Saltofte Gods driver 670 ha.
Al el produceres af solceller på tagene af de tre af vore haller. SALTOFTEHUS og Saltofte Gods bidrager således til Kalundborg Kommunes image som Grøn Kommune.


Ud over vores 4 stjernede konferencelokaler har vi udendørs mødelokale i haven og hytter i skoven, hvor vi opfordrer vore kunder til at gå ud for at få højt til loftet og tilføje naturens magi til resultaterne i konferencen.


Vi tilbyder en lang række af teambuildingsaktiviteter med professionelle instruktører – en sikkerhed for det gode værdiskabende udbytte for vore gæster.
Vi kan her nævne Botanisk teambuilding i vores blomsterværksted – her udfordres såvel mænd som kvinder i motorikken og skønheden i hverdagen, og i vores gastronomiske teambuilding, hvor vi arbejder med bla. tilberedning af vildt skudt af vore jægere, udfordres I i kommunkation og planlægning – I er for en stund “kunder i jeres egen produktion”.
Vi tilbyder ølsmagning og ølmiddage, sommer arrangementer og luksus retreat i 24 timer – hvor I gennem yoga og forkælelse kan finde ind til den bedste version af jer selv og I kan få værktøjer til at håndtere hverdagens fart – I får lige et break til at puste ud og får  værktøjer til at komme videre på bedre vis i fremtiden.

Vi fokuserer på det personlige værtskab, den høje kvalitet og den personlige service samt høj detaljeringsgrad i den kulinariske oplevelse for at få vore kunder i mål med deres konference i den tid, de er her hos os.


Team aktiviteter skræddersyes til hver gruppe og kan være et break på en konference dag eller kan sættes sammen til en hel aktivitetsdag.

Kapacitet

Kapacitet.
Afhænger af konferencens art og forløb:

Frugtlageret møde aktivitet : op til 100 pers.

Hestestalden møde aktivitet: op til 40 pers.

Hestestalden II: møde aktivitet op til 125 pers.

Saltoftehus 1.sal møde aktivitet: op til 14 pers.

Vognporten: op til 12 pers.

Blomsterværkstedet:

Skoven: ubegrænset kapacitet

Parkering: ubegrænset – gratis P.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 738
DKK 2195
×

Information

Deltagere 150
Værelser 22
Spisepladser 110
Handikapvenlig No
Mødelokaler 3
Gruppelokaler 3

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 120
Max. pers. ved skoleborde 45
Max. pers. i U-bord 32
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 85
Max. pers. ved stående reception 150

Miljømærkninger