Sign In

Sign In

Comwell Bygholm Park Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK799,00

Schüttesvej 6, 8700 Horsens, Østjylland

Comwell Hotels har overtaget Bygholm Park i Horsens pr. 1. januar 2023, og det er et lille stykke danmarkshistorie, som nu er blevet en del af Comwells hotelportefølje.

Og vi spilder ikke tiden. For Bygholm Park anno 1313 er lige nu i gang med at få en kærlig overhaling, og vi moderniserer nænsomt og i flere omgange for at tage så meget hensyn som muligt til vores møde- og konferencegæster samt overnattende gæster. På den måde kan I få det bedste og fulde udbytte af jeres ophold på herregården.

 

COMWELLS VELKENTE STIL OG KONCEPTER

Vi indretter hotellet med skandinavisk design og i den velkendte stil, som går igen på tværs af vores hoteller – altid med det primære fokus på behovet hos vores professionelle gæster, som besøger os i forbindelse med møder og konferencer. I får selvfølgelig glæde af vores anerkendte MeetingDesign-koncept, og Bygholm Park bliver også en del af vores arbejde med bæredygtighed.

 

Det er kompetente medarbejdere, der byder velkommen i de nye, skønne faciliteter på Comwell Bygholm Park. En hoteldirektør fra Comwell Kellers Park, der kan sit kram og medarbejdere, der kender hver en krog af herregården og dens pragtfulde omgivelser, som tidligere medarbejdere på stedet.

 

BYGHOLM PARK – STEDET HVOR GAMMELT OG NYT MØDES

Udenfor hotellet finder du Bygholm Park, der med sine gamle træer, små søer og kanaler og kilometer lange vandrestier, inviterer til walk-and-talks, løb og unikke teambuilding-stunder. Hotellet ligger tæt på Horsens centrum, motorvej og offentlig transport, og man kan gå fra Horsens station gennem Bygholm Park på bare ti minutter.

Vi har også plads til bilen med 300 gratis parkeringspladser og 4 ladestandere få meter fra hotellet.

 

KOM MED INDENFOR OG OPDAG ALT DET NYE

Udover moderniserede værelser og forbedrede konferencefaciliteter kan I glæde jer til at opleve:

  • En hel nyt førstehåndsindtryk med et nyt indgangsparti, en indbydende reception og en åben lobby, hvor I kan benytte vores populære og gratis Co-Workområde.
  • Vi åbner op mod den imponerende park, hvor der er grønt så langt øjet rækker. Det får I mulighed for at nyde godt af fra vores mødelokaler, fitnessrum og skønne terrasser eller ved at lave teambuildingaktiviteter i det ca. 50 hektar store og frodige park- og naturområde.
  • Hotellet får nyindrettet restaurant og barområde med udgang til store terrasser, hvor I får mulighed for at nyde Comwells veloplagte køkken samt brede udvalg af drikkevarer. Her er der plads til det sociale eller til at reflektere over dagens mange nye indtryk og oplevelser.

I hotellets restaurant kan du glæde dig til den gode smagsoplevelse, hvor hotellets kompetente kokke og tjenere er klar til at forkæle dig med sæsonens mad og vin.

VORES MEETINGDESIGNERE STÅR KLAR FOR DIG
Hos Comwell er MeetingDesigners kernen i vores prisvindende mødekoncept. De holder sig løbende opdateret på de nyeste trends indenfor mødeplanlægning, så de kan tilbyde dig de bedste løsninger og den helt rigtige mødepakke.

Vi kan bl.a. hjælpe dig med:

* At planlægge dit møde med fokus på formålet
* Forslag til arbejdsmetoder og øvelser
* Sikre høj deltagerinvolvering
* At integrere pauser som en aktiv del af mødet
* Lækker økologisk mødeforplejning
* Ideer til opfølgning, der sikrer udbyttet af mødet
* Finde det helt rigtige konferencelokale
* Booking og koordinering generelt
Du bestemmer selv om din mødepakke skal indeholde ting som navneskilte, kontorartikler, opslagstavle, kuglepenne eller andet.

FORPLEJNING MED OMTANKE
På hotel Comwell drager vi omsorg for mennesker og miljø. Det kommer også til udtryk i den mad og de drikkevarer vi serverer for dig som gæst.

Hos os får du frisk og velsmagende mad lavet på bæredygtig vis. Hvert måltid består af masser af grønt, godt kød og hjemmebag, der sikrer, at du har energi og overskud til hele mødedagen. Med en mæt mave og et klart hoved er du et skridt nærmere et vellykket møde. Vi prioriterer at arbejde med danske økologiske råvarer i sæson. Det giver dig den bedste smagsoplevelse, os den største arbejdsglæde og miljøet en bedre behandling.

Kapacitet

Comwell Bygholm Park har de perfekte mødefaciliteter med lokaler, der kan rumme op til 600 deltagere.
Her finder du:
– to store kongresssale
– ni lyse plenumlokaler
– fire grupperum
– 142 værelser
Alle lokaler er udstyret med moderne AV-udstyr, ligesom der overalt på hotellet er fri WiFi.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 799
DKK 2419
×

Information

Deltagere 700
Værelser 142
Spisepladser 550
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 11
Gruppelokaler 4
Statsaftale Hotel, Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 600
Max. pers. ved skoleborde 450
Max. pers. i U-bord 96
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 320
Max. pers. ved stående reception 700