Sign In

Sign In

Scandic CPH Strandpark Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK690,00

Amager Strandvej 401, 2770 Kastrup

Scandic CPH Strandpark 

Scandic CPH Strandpark ligger placeret i mellem by og strand med udsigt over både København, Øresund og lufthavnen. Området giver mulighed for et stort udvalg af rekreative udendørsaktiviteter, og byens centrum kan nås på 12 minutter med metroen. Københavns lufthavn er kun ét metrostop væk.

Uanset om du er er forretningsrejsende, mødedeltager eller nyder et par feriedage hjemmefra, vil du føle dig vel tilpas på Scandic CPH Strandpark. Indenfor på hotellet er en varm og hyggelig stemning med interiør og materialer inspireret af stranden og havet. Hotellet byder på mange små områder, hvor du kan arbejde eller holde et uformelt møde. I spaen kan du svømme i poolen eller booke en behandling hos en af vores spaterapeuter. Vores restaurant byder på en god middag til både små og store selskaber, og i hotellets roof top bar, kan du nyde en drink med fantastisk udsigt over Øresund. Naturligvis har vi også Scandics store morgenmadsbuffet klar til dig efter en god nats savn.

Der er parkering under hotellet mod betaling.

Kapacitet

Hotellet har 357 værelser fordelt på 11 etager.
Ved indgangen til hotellet ligger vores lobbybar SEATING, hvor der er mulighed for at få et let måltid. Om sommeren er der en åbent på vores terrasse, hvor man kan nyde let lette retter og et køligt glas rose.
I lobbyen ligger også vores GOODIE, som er en take away, hvor man bla. kan købe en god kop kaffe og croissant samt frisk presset juicer.
Vi har også en SHOP hvor man kan købe lidt sodavand eller andre fornødenheder.

Fitnesscenteret er åben for vores gæster fra kl. 06.00 til 22.00

WELLNESS er åbent fra 09.00 til 20.00, hvor det er muligt at benytte poolen, SNOWBLISS, STONEBATH, dampbade, fodbade og sauna.
Poolen kan benyttes gratis om morgen fra kl. 06.00 til 08.30 samt fra kl. 20.00 til 22.00
Der er også muligt at booke massage, dette skal gøres 48 timer før.

På 1 sal finder man vores Restaurant SEATING, hvor der serveres morgenmad, frokost samt dinner. Der er også en lille terrasse som kan benyttes hvis vejret er godt..
På 1 sal finder du også vores møde- og banket faciliteter.
På 11 sal har vi vores Skybar SEANERY, hvor vi har brunch i weekenderne og om aften lækre cocktails.Her er muligt at sidde både inde og ude og man kan enten nyde det fantastiske syn ind over byen eller udsigten til vandet, Kastrup Strandpark, Saltholm og lufthavnen.

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 699
DKK 1900
×

Information

Deltagere 330
Værelser 357
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 5
Gruppelokaler 4

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 330
Max. pers. ved skoleborde 270
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. ved stående reception 330

Miljømærkninger