Sign In

Sign In

Scandic Falkoner Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK759,00

Falkoner Alle 9, 2000 Frederiksberg, Storkøbenhavn

Scenen er helt ny, når du træder indenfor på Scandic Falkoner. Vi har nemlig genåbnet det ikoniske hotel på Falkoner Allé og slået dørene op til et toprenoveret og endnu større hotel og konferencecenter, hvor de to kendte Falkonersale stadig fungerer som hotellets hjerte.

Det nye Scandic Falkoner rummer et stort og fleksibelt eventområde med unikke faciliteter og plads til overraskelser, der fylder og begejstrer. Her er scenen din, og Scandic Falkoner giver plads til det hele – uanset om du skal afholde møde, konference eller event fra 2 til 1900 personer.

Den fantastiske atmosfære er i en klasse for sig, og scenen kan skifte karakter på ingen tid. Den store sal kan omdannes fra teaterstil til fladt gulv på blot 30 minutter. Den lille sal kan udvides til at rumme op til 800 i teaterstil, og i begge sale kan du glæde dig til god akustik, fantastisk lys og ny teknik.

Scandic Falkoner byder på 12 nyindrettede mødelokaler, hvor der i de største er plads til hhv. 200 personer i skolebordsopstilling og 300 personer i teaterstil.

Det er nemt at komme til og fra hotellet med Metroen, da Frederiksberg Station ligger lige om hjørnet.

Kapacitet

Scandic Falkoner tilbyder 2 sale og 12 mødelokaler med plads til alt fra 2 til knap 2.000 deltagere. Her er både akustik, lys og teknik helt i top.

Falkoner Salen med sin historiske scene er for dig, som skal holde større events eller blot er på udkig efter stor fleksibilitet. Salen kan nemlig skifte karakter på ingen tid – konference om dagen, stor middag om aftenen? Ja, naturligvis. På 30 minutter kan vi omdanne den store sal til 806 m2 fladt gulv. Gæsterne er sikret den ultimative oplevelse. Falkoner Salens unikke opbygning gør, at alle kan se, mens lys, lyd og imponerende akustik får stjernerne til at funkle over Frederiksberg.

Skab dit møde, konference eller event sammen med en af vores profesionelle Meeting Advisors, oplev vores mødekoncept og opdag nye muligheder for dine arrangementer, når du holder dem her.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 759
DKK 2349
×

Information

Deltagere 1900
Værelser 334
Spisepladser 816
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 12
Auditorier 2
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 1900
Max. pers. i auditorium 1900
Max. pers. ved skoleborde 520
Max. pers. i U-bord 50
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 392
Max. pers. ved stående reception 1000

Miljømærkninger