Sign In

Sign In

Scandic Palace Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK699,00

Rådhuspladsen 57, 1550 København V, Storkøbenhavn

Oplev hotellets 100 år gamle historie, eksklusivt design, luksuriøse omgivelser og rummelige værelser på alle etager – inkl. Executive Floor. Bo med hotelgæster fra hele verden på vores internationale hotel med udsigt til Rådhuspladsen i København.
Stilfuldt og luksuriøst design, smukke detaljer og en unik og velbevaret arkitektur præger hotellet og alle 169 hotelværelser. Lad tankerne flyve tilbage til år 1910, hvor hotellet blev bygget og var samlingssted for københavnere, royale familier og internationale gæster. Stjerner som Judy Garland, Audrey Hepburn og Errol Flynn har kastet glans over hotellet og efterladt deres spor på hotellets enestående historie. Hotellets to stemningsfulde restauranter byder på et lækre måltider, mens du fra vinduerne har kig til Københavns pulserende liv. Alle værelserne har udsigt over København, og på flere af dem er der privat balkon med udsigt til Rådhuspladsens fantastiske arkitektur. Und dig en overnatning på Executive Floor på 5. etage. Her finder du et eksklusivt VIP-område med moderne suiter og en tagterasse med en storslået udsigt over København. Som gæst kan du frit benytte vores moderne fitnessfaciliteter eller lej én af hotellets mange cykler, og slut dig til den evige strøm af cyklende københavnere og oplev byen på en anderledes måde.

På vores Executive Meeting Floor finder du tre eksklusive mødelokaler. Her er der kælet for alle detaljer, og din personlige mødevært er klar til at hjælpe dig med møder, der kræver diskretion og fortrolighed. Stemning, design og komfort er i topklasse i mødelokalerne, hvor det største kan rumme op til 40 personer.

Scandic Palace Hotels beliggenhed kan ikke være bedre! Fra hotellet kan du gå til alt i København, som fx. gågaden “Strøget”, museer og gallerier er kun 5 minutter væk. Besøg et af Københavns mest kendte varetegn, Tivoli. Her finder du et stort udvalg af forlystelser, restauranter og barer. Tivoli ligger på den anden side af Rådhuspladsen, og det tager kun et øjeblik at gå derhen. Københavns Hovedbanegård ligger cirka 500 meter fra hotellet, og skal du til/fra Kastrup Lufthavn tager det blot 15 min med taxa.

Kapacitet

Executive Meeting Floor i hjertet af København
Når du ønsker medspil til spændende processer og væsentlige beslutninger, er du i de allerbedste hænder på Scandic Palace Hotel på Rådhuspladsen.
Vores Executive Meeting Floor er tegnet af den internationalt anerkendte arkitekt Anton Rosen, som var en ener i dansk art nouveau. Besjælet af historiens vingesus. Indrettet med eksklusivt design og velvalgt til eksklusive møder mellem passionerede mennesker.

Du mærker, at vi har lagt vores sjæl i detaljen, oplever et sjældent nærvær i vores service – og smager, at kun ildsjæle leverer råvarer til din forplejning. Når du holder møde i vores eksklusive mødelokaler i København, får du en personlig vært til rådighed, og vi tilbyder fuld diskretion om dine aktiviteter.

Indretning og design
Byens nye Executive Meeting Floor er skræddersyet til at matche dig og danne rammen om møder, der går over i historien.
I disse eksklusive mødelokaler i København kan du nyde en særlig stemning, stolenes suveræne komfort, den behagelige belysning, lækker lyd fra Bose, Apple tv i alle tre lokaler samt fri adgang til WiFi på hele hotellet.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 699
DKK 1999
×

Information

Værelser 169
Spisepladser 120
Handikapvenlig Nej
Mødelokaler 3
Gruppelokaler 2

Kapacitet

Max. pers. i auditorium 50
Max. pers. ved skoleborde 24
Max. pers. i U-bord 24
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 24
Max. pers. ved stående reception 70

Miljømærkninger