Sign In

Sign In

Scandic Spectrum Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK729,00

Kalvebod Brygge 10, 1560 København V, Storkøbenhavn

Midt imellem havn og by ligger Scandic Spectrum på Kalvebod Brygge i København – med fantastisk udsigt og hele centrum i gåafstand. Hotellet kan, med sin placering tæt på de store indfaldsveje og hovedbanegården, nemt nås med både bil og offentlig transport.

Området kan byde på rekreative oplevelser i og på vandet, og hotellet er nabo til nogle af Københavns største seværdigheder som Tivoli og Glyptoteket. Inde på hotellet vil du finde dig godt tilpas, uanset om du er forretningsrejsende, mødedeltager eller på et par feriedage hjemmefra. Her er masser af liv, men også mulighed for en rolig stund i hotellets små hyggelige områder og mange terrasser, hvor du kan arbejde, slappe af eller holde et uformelt møde.

Hotellet byder desuden på et bredt udvalg af restauranter med plads til både små og store selskaber. Her en kaffebar med eget risteri og en roof top bar, hvor du kan nyde en drink med udsigt over havnen og byen.

I vores fitnesscenter og spa er der mulighed for at træne med det nyeste udstyr, svømme en tur i poolen eller bare nyde faciliteterne og måske booke behandling hos en af vores spa-terapeuter.

Kapacitet

Scandic Spectrum kan rumme konferencer og events op til 273 personer og banketter op til 120 personer. I stueplan ligger det fleksible eventområde, som kan deles op i 4 lokaler eller åbnes helt op til ét stort areal.

På 6. etage ligger 9 unikke lokaler i alle størrelser. Mange har udsigt over havnen, og der er adgang til flere udendørs terrasser. Udenfor lokalerne tilbyder vi lyse og kreative pausearealer med hyggelige siddeområder, der indbyder til små møder eller gruppearbejde.

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 729
DKK 2029
×

Information

Deltagere 699
Værelser 632
Spisepladser 699
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 13

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 749
Max. pers. i auditorium 280
Max. pers. ved skoleborde 176
Max. pers. i U-bord 62
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 100
Max. pers. ved stående reception 749

Miljømærkninger