Sign In

Sign In

Scandic The Reef Møde- og Konferencesteder, Spa- og wellnesssteder Priser fra DKK579,00

Tordenskjoldsgade 14, 9900 Frederikshavn, Nordjylland

Velkommen til Scandic The Reef – et mødested fuld af aktiviteter og eventyr

Drømmer du dig væk til Caribiens varme, grønne palmer og lyden af brusende vandfald? Heldigvis er Caribien ikke længere væk end vores hotel, Scandic The Reef, i Frederikshavn. Hotellet ligger centralt i byen, kun et stenkast fra tog- og busstation, færgehavn, samt en af Danmarks længste gågader med gode shopping-muligheder og den berømte Palmestrand. Fra hotellet er du også tæt på mange af Nordjyllands attraktioner som Skagen, Løkken og Aalborg.
I hotellets 1.500 m2 store tropiske vandland finder du palmer, klipper og varme temperaturer. Prøv en 80 meter lang vandrutsjebane, kæmp imod strømmen i kanalerne eller dyk ned på bunden af den 3,5 meter dybe dykkerpool. Hele året kan du svømme direkte ud under åben himmel i den opvarmede pool, nyde spaen og om sommeren kan du sole dig på soldækket. Efter en tur i vandlandet, så står vi klar med lækker mad i vores restauranter, Calypso og Det gule pakhus. Du kan også nyde kølige drinks og snacks i en af vores barer.

Bæredygtighed er en del af vores værdier og vi har integreret det som en afgørende del af vores daglige drift. Vi vil gerne skabe en bæredygtig oplevelse for vores gæster, når de overnatter eller holder konferencer på vores hoteller, og vi er stolte af at være en del af Danmarks eneste svanemærkede hotelkæde. I 2022 opnåede Scandic The Reef det økologiske bronzemærke, som er garanti for at så stor en del som muligt af vores råvarer i køkkenet er økologiske.

Kapacitet

På vores hotel tilbyder vi 14 fleksible mødelokaler med fri WiFi og moderne AV-udstyr, hvor det største har plads til 210 personer. De fleste af vores mødelokaler har adgang til et lyst og luftigt loungeområde, som indbyder til afslapning i pauserne. I har også mulighed for at nyde en eftermiddag i vores 1500 m2 tropiske vandland, som kunne danne rammerne om en teambuilding-aktivitet eller en cocktail inden maden. Skal I fremvise et nyt produkt eller lancere en reklamefilm, kan I benytte vores biograf med plads til 35 personer.

I samarbejde med VestEvents arrangerer vi desuden eventyrlige og udfordrende mødeaktiviteter og teambuilding-øvelser, der kan sætte prikken over i’et på jeres møde.

Hotellet har to restauranter, Det Gule Pakhus og Calypso, hvor vores køkken sørger for god forplejning til jeres møde – tilberedt af bæredygtige og økologiske råvarer.

Her finder du et eksempel på indholdet i vores dagsmødepakke:
– Mødelokale inkl. AV-udstyr og fri WiFi
– Hele dagen har I adgang til kaffe, te og vand samt tørret/frisk frugt og nødder i pauseområdet
– Formiddagsbuffet
– Frokost
– Eftermiddagsbuffet
Der er kuglepenne og blokke til fri afbenyttelse i alle vores mødelokaler.

Vi skræddersyr mødet, så det passer præcis til dit formål. Om det er et enkelt dagsmøde, eller flere dage med overnatning, sørger vi for de bedste rammer til netop jeres møde. Kontakt os i dag for et tilbud på dit møde.

Vi glæder os til at byde jer velkommen på Scandic The Reef.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 579
DKK 1550
×

Information

Værelser 210
Spisepladser 350
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 14
Gruppelokaler 10
Statsaftale Kurser og konferencer

Kapacitet

Max. pers. ved skoleborde 180
Max. pers. i U-bord 36
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 96
Max. pers. ved stående reception 600

Miljømærkninger