Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
70 22 11 73

Schæffergården

Jægersborg Allé 166, 2820 Gentofte, Storkøbenhavn (Se kort)

Schæffergården er SVANEMÆRKET

Schæffergården er et nordisk hotel- og konferencecenter, ejet af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. Alt interiør, arkitektur, kunstsamlinger og madlinje er nordisk. Tidernes bedste arkitekter har på 250 år skabt 6.500 smukke kvadratmeter. Centeret er omgivet af egen smuk park og søområde og tilbyder fantastiske omgivelser til møder, konferencer, events og fester.

Schæffergården har en mangfoldighed af mødelokaler og -faciliteter fordelt i det gamle Jagtslot fra 1755; Villa Helene, en gammel og smuk patricierbygning fra 1830 og Agorafløjen med traditionelle mødelokaler. Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler, herunder et stort auditorium. Fra alle lokaler er det muligt at åbne store vinduer ud til dejlige grønne omgivelser.

VILLA HELENE

Gør mødetid til oplevelsestid.

I Villa Helene består en mødepakke af lige dele fred og ro blandet med en eksklusiv VIP-behandling så I kan koncentrere jer 100% om mødeagendaen, og I kan nyde måltider og pauser helt uforstyrret.

Vi krydrer desuden mødedagen med overraskende oplevelser - kun for jer.

Jeres mødetid forvandles i Villa Helene til en unik oplevelse tid.

5 grunde til at holde møde eller konference i Villa Helene:

1. I har hele etagen eller hele villaen for jer selv

2. Alle måltider og pauseserveringer serveres kun for jer i private rammer.

3. Alle måltider er fleksible. Vi tilpasser dem præcis, som I ønsker dem.

4. Vores ubetingede opmærksomhed uanset om I er 5 eller 30 personer.

5. I møder op direkte i villaen, så har vi alt klar lige fra værelser til bagageservice og parkering af bilen, hvis dette ønskes. Udover at kræse om gæsterne, bl.a. med den lækreste frokost, er restauranten åben for a la carte-gæster, ligesom der er unikke muligheder for afholdelse af fester.

Schæffergården har 74 værelser – 50 dobbelt- og 22 enkeltværelser samt 2 juniorsuiter og ligger kun 2 km fra Dyrehaven med egne storslåede udendørsfaciliteter med egen park og sø. Det giver mange muligheder for fysisk aktivitet i løbet af opholdet. Velkommen til Schæffergården!

VÆRELSER

74 værelser: 50 dobbeltværelser, 22 enkeltværelser og 2 juniorsuiter.Alle værelser har eget bad og toilet, hårtørrer, strygejern og -bræt, elkoger til kaffe/te/cappuccino, stepmaskine og tv. Gratis trådløst internet.

FACILITETER

I alle plenumrum findes projektor, lærred, whiteboard(s) og flipover.Der er trådløs internetforbindelse overalt. Schæffergården råder over eget ITV (medietræning), video, lydanlæg, mikrofoner og bærbare pc'er.

INSPIRATION, TEAMBUILDING & AKTIVITETER

Gå på opdagelse i det gamle Jagtslot fra 1755, hvor den største samling af Sven Havsteen-Mikkelsens værker kan opleves sammen med møbler fra de ypperste danske designere. I ”kælderen” findes billardbord, bordfodbold og dart, der er til fri afbenyttelse.I receptionen kan man låne udendørsspil, der kan bruges i den 5 ha store park.Schæffergården ligger blot 2 km fra Dyrehaven. Der er rig mulighed for kondiløb, ridning og skovtur med picnickurv i området. Få udleveret et løbe-/cykelkort i receptionen og lej evt. en cykel.

Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler, herunder et stort auditorium.

Restaurant Wohlert har plads til 225 gæster til frokost/middag og står for mødeserveringen i løbet af dagen.

Schæffergården har 74 værelser: 50 dobbeltværelser, 22 enkeltværelser samt 2 juniorsuiter.

Vi har kunstskole, gæstekøkken, jagtstuer og en stor park til øvrige mødeaktiviteter. 

 • Mødelokaler:
  12
 • Gruppelokaler:
  12
 • Auditorier:
  1
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  225
 • Max kapacitet (bio):
  225
 • Max. personer i auditorium:
  225
 • Max. personer ved skoleborde:
  96
 • Max. personer i U-bord:
  52
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  90
 • Max. personer ved stående reception:
  150
 • Spisepladser:
  250
 • Værelser:
  74
 • Sengepladser i alt:
  126

Vi tilbyder:

En anderledes oplevelse - Kokkeskole i vores fantastiske gæstekøkken.

Sjovt, udfordrende og smager godt...

Sprøde kantareller, friskfanget hummer, møre bøffer, sæsonens friske bær…. I det atmosfærefyldte Villa Helenes gæstekøkken på Schæffergården er alle de lækreste råvarer til jeres rådighed, når vi inviterer indenfor til en sjov og uformel dag eller aften - måske som afslutningen på en mødedag eller som en anderledes form for teambuilding.

1. Masterchef - Uformel konkurrence
 
Til det modige team, der gerne vil prøve kræfter med skarpe deadlines og vigtigheden af stærkt teamwork, - ligesom i et professionelt køkken. Konkurrencen afholdes i en uformel tone.

2. Teambuilding - Træn samarbejdet
 
Til det nye team, der ikke kender hinanden så godt, men gerne vil prøve at træne samarbejdet uden for vante rammer. Der lægges vægt på alle kommer i mål med menuen som et samlet team.

Fra første hak til sidste bid

Med et godt glas vin i hånden mødes I med vores engagerede kokke fra Restaurant Wohlert, som har vundet Dining Week Publikumspris 2 år i træk og er landevinder af World Luxury Restaurant Award 2018. 

I får uddelt forklæder og bliver introduceret til et stort udvalg af sæsonvarer. I opdeles på hold og hvert hold skal producere middag. 
Kokken gennemgår aftenens forløb og fortæller om de forskellige råvarer, smagssammensætninger, om tilberedningsmetoder m.v. 
I de næste timer skal I hakke, snitte, dufte, smage og slutte det hele af med  at nyde jeres egen 3-retters menu i tilstødende hyggelige selskabslokaler

Hvad får I ud af oplevelsen? Udbyttet af en dag/aften i vores gæstekøkken er, at I lærer at arbejde sammen i et professionelt miljø, hvor det ofte går stærkt. Det er nogle brugbare erfaringer, som I kan anvende i dagligdagen i jeres virksomhed. I får desuden gode tips om madlavning og en hyggelig tid sammen, når menuen nydes.

Vi har havestuer og jagtstuer til private arrangementer, hyggekroge overalt i huset til aftenpauser, billard-/poolbord, bordfodbold, petanquebane samt omgivelser, der inviterer til en tur enten til fods eller på cykel. Vi hjælper gerne med at tilrettelægge det rette program til målet for dagen/dagene.

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Nej
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Kursusdøgn, 24 timer, fra kr. 1.590 pr. person

Let morgenbrød i Café Hammerich og kaffe, te og juice

Isvand 

Formiddagspause med frugt og sødt 

3 frokost serveringsmenu inkl. 1 sodavand

Eftermiddagslækkerier med hjemmebag

2 retters middag (forret/hovedret)

Enkeltværelse inkl. stor morgenbuffet

Inkl. lokaleleje og teknisk udstyr.

Dagmøde kl. 8-16, fra kr. 595 pr. person

Let morgenbrød i Café Hammerich og kaffe, te og juice

Isvand

Formiddagspause med frugt og sødt

3 frokost serveringsmenu inkl. 1 sodavand

Eftermiddagslækkerier med hjemmebag

Inkl. lokaleleje og teknisk udstyr.

Hotelovernatning - enkeltværelse fra kr. 695 pr. nat inkl. stor morgenbuffet.

Hotelovernatning - dobbeltværelse fra kr. 895 pr. nat inkl. stor morgenbuffet.

Hotelovernatning - dobbeltværelse med balkon fra 995 pr. nat inkl. stor morgenbuffet.

 

Parkering og transport  

Der er gratis parkeringsplads hos os og på de omkringliggende veje.

Vi ligger kun 1 km fra motorvejen E55 og E47.

Der er kun 700 meter til Jægersborg S-togsstation, hvor der er forbindelse til Københavns centrum.

Der er 450 meter til Dyrehaven, 8 km til Københavns centrum og 15 km til Kastrup Lufthavn.

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Ja
 • Ved strand/sø:
  Ja
 • Ved skov:
  Ja

Man kan kombinere sit ophold hos os med bl.a. kokkeskole event, vin- og øl smagning, og det er kun fantasien som sætter grænser. Ønsker man at lave andre teambuilding øvelser, f.eks. i vores smukke ude omgivelser eller indenfor, er vi behjælpelig med at skræddersy i event som passer til jer i samarbejdet med flere af Danmarks største og bedste eksterne teambuilding firmaer.

Art break – et tilbud i pausen Nogle gange kræver lange mødesessions lidt mere end de traditionelle faciliteter. Giv medarbejderne en "kunstpause", og lad dem lege med deres kreativitet på lærred i værkstedet hos vores huskunstner Charlotte Farup Ohrt.

På 1,5 time kan værdiord, strategioplæg og planer forvandles til farver, form og struktur under kyndig og uformel vejledning af Charlotte, der hjælper alle medarbejderne i gang med maleriet med eller uden et glas bobler til at sparke den kreative proces i gang. Og vi kan garantere en anderledes pause, der giver energi til mere.

Gastronomisk TeambuildingSchæffergården tilbyder gastronomisk teambuilding i Babette, vores hyggelige gæstekøkken. At gå sammen i køkkenet er en sjov måde at afslutte en lang dag eller starte en god aften. Iklædt kokkejakke og forklæde og udstyrret med kokkekniv bliver holdet inddelt i grupper, der hver laver en ret.

Imens duften spreder sig i køkkenet, er der tid til en hyggelig snak, gode råd fra kokken og et glas vin. Bagefter en det en fornøjelse at sætte sig ved et veldækket bord og nyde aftenens anstrengelser. I får uddelt kokketøj, forklæder og kokkehue – og I bliver inddelt i 3 hold: forret, hovedret og dessert.

Kokken gennemgår aftenens forløb og fortæller om de forskellige råvarer, smagssammensætninger, lidt om tilberedningsmetoder m.v.

Indeholder : Velkomstdrink, 4 glas vin under middagen samt kaffe efter tjenerens valg. Der kan til alle menuer tilkøbes en eksklusiv vinpakke med udvalgt vin og vin ad libitum.

Menu 1: Nordisk menu

• Jordskokkecreme med stegt fisk fra tovet, ristede hasselnødder med persille og olie samt årstidens crudités

• Kalvefilet fra friland med blommekompot, brændte løg, Vildmose kartofler, peber- og bearnaisesauce

• Hvid chokolademousse med "grus" og kærnemælksis

Menu 2: Fransk menu

• Kammuslinger med trøffel og brunet smør

• Hjortekølle med tranebær, rodfrugter, pommes røsti og svampesauce

• Crepes suzette med vaniljeparfait og chokoladesauce

Når middagen er tilberedt, anrettes den og I nyder samlet menuen i et flot anrettet lokale kun til jer. Opvask, oprydning og servering tager vi os naturligvis af – også under tilberedningen af menuen.

 • Art-break:

   Art-break  -  et tilbud i pausen

   Nogle gange kræver lange mødesessions lidt mere end de traditionelle faciliteter. Giv medarbejderne en ’kunstpause’ og lad dem lege med deres kreativitet på lærred i værkstedet hos vores huskunstner Charlotte Farup Ohrt.  

  På halvanden time kan værdiord, strategioplæg og planer forvandles til farver, form og struktur under kyndig og uformel vejledning af Charlotte, der hjælper alle medarbejderne i gang med maleriet med eller uden et glas bobler til at sparke den kreative proces i gang. Og vi kan garantere en anderledes pause, der giver energi til mere!

   

   

   

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Schæffergården.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,4
Service v. reservation
4,2
Aftale overholdelse
4,2
Receptions service
3,9
Teknisk kvalitet
4,2
Service niveau (faglokaler)
3,9
Maden (restaurant)
3,7
Service niveau (restaurant)
Intet svar tilgængelig
Værelsesrengøring
4,2
Rengøring (faglokaler)
3,9
Generel vedligeholdelse
L.B.
29-01-2018
3,6

 

M.C.
06-12-2017
3,8

 

K.S.
01-12-2017
3,8

God service omkring servering i restauranten. Vi bad om at sidde ved ét samlet bord til frokost og middag (i stedet for tre uafhængige borde). Det blev imødekommet, og det var vi meget glade for.

B.N.
12-10-2017
5,0

 

L.T.
21-03-2017
4,6

Beliggenhed, forplejning, særligt i pauserne, serviceniveau

Gentoftes største køkkenhave

14-05-2019 09:00

Ideen til Schæffergårdens egen køkkenhave er opstået i et samarbejde mellem Schæffergårdens direktør Peter Feddersen og initiativtager Daniel Diago, som står for dyrkningen af køkkenhaven. Han siger: ”At kunne levere grønt fra egen jord til eget bord er en stor tilfredsstillelse for os alle. Det ligger os meget på sinde at sikre, at vi belaster miljøet mindst muligt, og et projekt som køkkenhaven er i allerhøjeste grad med til at forstærke og motivere os til dette arbejde fremover.”

Se mere om Schæffergården

Nordisk stemning og lyse mødelokaler

02-01-2018 06:00

Kursuslex' nye partner, Schæffergården er et unikt udgangspunkt, hvis man vil være tæt på København, men ikke ønsker at bo midt i byens larm. Her hersker en ro og en særlig stemning, hvor kunst, design og gastronomi er med til, at man føler sig hjemme og samtidig inspireret.

Schæffergården er kendt for at bibringe mødedagen et par overraskende oplevelser. Blandt mødelokalerne finder man det gamle jagtslot fra 1755. Huset rummer i alt 25 forskellige møde-/plenumlokaler, herunder et stort auditorium op til 225 personer.

Fra alle lokaler er det muligt at åbne store vinduer ud til dejlige grønne omgivelser. Alle lokaler har udsigt til smuk natur. Overnatning sker i 74 værelser – 50 dobbelt, 22 enkelt samt 2 juniorsuiter.

Se mere om Schæffergården

Nordsjællandsk hotel med i stor hotelkæde

30-11-2017 12:00

Schæffergården Hotel & Konferencecenter i Gentofte bliver fra januar medlem af Best Western Hotels & Resorts. Schæffergården indtræder pr. 2. januar 2018 som medlem af Best Western Hotels & Resorts og bliver herefter en del af et af kædens nye varemærke "Sure Hotel by Best Western", forlyder det i en pressemeddelelse.

Schæffergården er placeret i Gentofte og råder over 74 værelser, flere konference- og selskabslokaler samt den prisvindende Restaurant Wohlert. Derudover er mødehuset Villa Helene en del af Schæffergården. Hotellet har en rekreativ placering med egen park, skov og sø.

”Vi har de seneste år opnået flotte resultater på baggrund af en omfattende kvalitetsforbedring. Nu er vi klar til at tage næste skridt sammen med en stærk global og skandinavisk partner. I valget af partner har det været vigtigt for os fortsat at kunne dyrke og udvikle Schæffergårdens unikke historie og lokale styrke. Den mulighed har vi fået med Sure Hotel by Best Western,” siger Peter Feddersen, direktør på Schæffergården Hotel & Konferencecenter.

Best Western Hotels & Resorts i Skandinavien er en medlemsorganisation med over 130 privatejede Best Western hoteller i Danmark, Norge og Sverige og samlet med omkring 4.000 hoteller i mere end 100 lande.

Se mere om Schæffergården

Ny direktør på Schæffergården

06-06-2017 11:00

Schæffergården i Gentofte kan med glæde meddele at have fået ny direktør. Peter Gerløv Feddersen har været ansat på Schæffergården siden juni 2015 med ansvar for køkkenet og Restaurant Wohlert. Han har dermed indgående kendskab til hverdagen på stedet og kan tage fat på direktørposten med det sammeskriver Schæffergården i en pressemeddelelse.

”Jeg glæder mig meget til at fortsætte den rigtig gode udvikling, Schæffergården allerede er inde i. Schæffergården er en smuk og enestående forretning med en unik historie bag sig, som fortjener at blive fortalt. Sammen med en helt enestående stab af dedikerede medarbejdere har vi alle muligheder for at få det fulde potentiale ud af Schæffergården. Vi vil gerne vise og dyrke den alsidighed, vi har, og evne til at levere kvalitet og høj service”, siger Peter Gerløv Feddersen.

Peter er oprindeligt uddannet kok og har flere års erfaring som køkkenchef, F&B-­chef og længere ansættelse i hotel- og konferencekæden Comwell.

Læs mere om Schæffergården

Efterårsluksus på Schæffergården

25-08-2015 12:18

Lørdag 29. og søndag 30. august kl. 11.00-16.00 er der fri entré på Schæffergården, hvor du kan opleve noget af det, vi ofte drømmer om – men meget, meget få af os har råd til.

Her er luksus og drømme om vintage ure og investeringer, her er skydebane og lounge musik, lækkerier fra Restaurant Wohlerts ”Pop-up” køkken og Beluga`s vodka-bar. Undertegnede kunne f.eks. savle over den nye Jaguar XE, den nye Landrover Discovery Sport eller en Aston Martin Rapide S 12 557 hk.

Kvinder vil formentlig hellere nyde Reeslev smykker, juveler og ure eller Boutique Bolou's eksklusive smykker. Eller hvad med en Steen Bergström Pels, hvilket måske ikke er helt umuligt, for der udloddes en i løbet af weekenden.

Her er også malerier, juicywellness, vores gode venner fra det tyske luksushotel Alter Meierhof Vital Hotel, rejser, køkkener og mange andre lækkerier, som kan skabe drømme og tomme tegnebøger.

Ved deltagelse i foredragene er man automatisk med i konkurrencen om en pels fra Sten Bergström (Værdi kr. 20.000,-).

Læs mere om arrangementet

Læs mere om Schæffergården

Stor interesse for præsentation af nye funktioner på Konference.dk

18-03-2015 13:03

Konference.dk, som er afløseren for Kursuslex Booking, afholdt torsdag den 12. marts informationsmøde på Schæffergården i Gentofte for 40 mødeplanlæggere.
Interessen for de mange nye funktioner, som Konference.dk tilbyder, var stor - bl.a. vakte muligheden for altid at kunne se egne firmaaftalepriser i systemet begejstring.

Der blev også udloddet gavekort til Schæffergården på 3-retters middag inkl. overnatning for 2 personer. Den heldige vinder af gavekortet blev Camilla McNair Tengbom fra NMP/NCB.

Som følge af succesen planlægger Konference.dk yderligere præsentationsmøder. Skriv til Helene Fribo (nedenfor), hvis du er interesseret i at komme med på et af disse møder. Tid og sted annonceres snarest.

Husk i øvrigt, at der stadig er lækkerier at få for mødeplanlæggere, der opretter en profil på Konference.dk, for lige nu udloddes et MiniCruise til Oslo med DFDS Seaways til enhver møde- eller eventplanlægger, der opretter sig som bruger på bookingportalen Konference.dk.

Læs mere og opret dig som bruger

Skriv til Helene Fribo

Gourmetophold på Schæffergården

17-02-2015 12:46

Da Konference.dk udskrev en konkurrence om at oprette sit eget login i bookingportalen, havde Schæffergården udloddet et lækkert gourmetophold som præmie til vinderen. Det blev Malene Friberg fra ALK-Abello, der løb med opholdet – tillykke !

Mange andre kommer til at opleve Schæffergårdens gode mad, for Konference.dk har inviteret til Gå-hjem-møde på stedet den 12. marts. På mødet orienteres om de mange fordele ved at anvende bookingportalen Konference.dk, men der fortælles også om brugen af teknik i forbindelse med møder.

Samtlige pladser blev reserveret på få timer, men Konference.dk lover, at der snarest afholdes flere Gå-hjem-møder.

Læs mere om Gå-hjem-mødet

Kunstnerdage på Schæffergården

21-08-2014 10:14

Dobbelt dronningebesøg på Schæffergården

20-05-2014 10:10

Den 24. maj aflægger Dronning Margrethe II og Norges Dronning Sonja besøg på Schæffergården i Gentofte som led i fejringen af 200-året for den norske grundlov, Eidsvoll-forfatningen.

 

Schæffergården ejes og drives af Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde.

 

Direktør Mark Flindt inviterer mødeplanlæggere til at deltage i den festlige begivenhed og siger: ”Kom og vær med til at ønske dronningerne velkommen til Schæffergården med stort hurra på den røde løber i parken foran Schæffergårdens smukke jagtslot. Schæffergården sørger for flag, I skal blot love at kippe med dem, så det bliver en rigtig festlig formiddag i dansk-norske farver. Efter velkomsten byder Schæffergården på grillpølser og vaffelis i parken. Kom venligst i god tid, så I har fundet Jer godt til rette senest kl. 9.45. Dronningerne ankommer kl. 10.00."

 

De to dronninger afslører i fællesskab skulpturen "Dobbeltlegeme", skabt af den danske billedhugger Morten Stræde og skænket af Ny Carlsbergfondet til Fondet for Dansk-Norsk Samarbejde. ”Dobbeltlegeme" er udført til opstilling i det drageformede uderum mellem Schæffergårdens hovedbygning, Jagtslottet fra 1750, og Restaurant Wohlert.

 

>>Læs mere om Schæffergården

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - fredag, kl. 9-16