Sign In

Sign In

Severin Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK710,00

Skovsvinget 25, 5500 Middelfart, Fyn

Velkommen til Severin – dit professionelle konferencecenter i Middelfart

Har du brug for et konferencecenter med central beliggenhed, så er du havnet det helt rigtige sted.

Hos Severin har vi konferencelokaler med plads til 20 – 300 personer.
Derfor har vi faciliteterne, som kan matche dine behov uanset hvilken type konference det drejer sig om. Vores lokaler er moderne, lyse og kreativt indrettede.

Alle lokaler indbyder til formidling, fordybelse og diskussion.

Vi har naturligvis gratis Wi-Fi og alt det tekniske udstyr, du får brug for.

Dette nyistandsatte og renoverede konferencecenter på Middelfarts bakketop har en beliggenhed som kan ses både fra vandet og byen. Med 100 meter til Lillebælt, og med skoven som nabo får du her panoramaudsigt over de 2 broer til Jylland.

Læn dig tilbage, nyd den enestående udsigt, og lad Severinerne give dig den tryghed, imødekommenhed og smilende tilstedeværelse som de er så kendt for, og som de har fået anerkendelse for igennem de senere år, ved blandt andet at være nomineret til årets konferencecenter hvert år siden 2018.

Fra Andelsskole til topprofessionelt konferencecenter
Severin er ejet af COOP, og Severin blev i udgangspunktet bygget som en Andelsskole tilbage i 1932 for at uddanne og dygtiggøre købmænd, senere ansatte i detailbranchen.
I 2006 åbnede vi dørene op som kommercielt kursuscenter, og herfra er det gået rigtig stærkt.

I de senere år er Severin blevet endnu større, og har i 2021 taget en nybygget konferencebygning i brug, hvor de tilbyder 12 skønne lokaler med plads til op til 300 personer, og en fantastisk panoramaudsigt ud over Lillebælt.

Med de nye moderne faciliteter, har Severin fået endnu mere plads og højt til loftet – med lækkert dansk design og lyst interiør. Den severinske varme ånd som de er så kendte for, vil de dog aldrig give slip på.

Kreativitet, hjertevarme og dig i fokus
Severin er stedet, hvis du ønsker dig rammer hvor kreativitet, leg og læring er i fokus.
Severinerne gør det med hjerte, smil og involvering – og de gør det med en ekstra dimension hvor de også yder samfundsansvar.
De støtter nemlig Danske Hospitalsklovne med forskellige tiltag, og er ydermere virksomhedscenter i Middelfart.

Severins vigtigste mission som moderne konferencecenter er at sende glade gæster ud ad døren, som har haft en god og autentisk oplevelse, og som har nydt godt af deres skønne mad, gode atmosfære, inspirerende miljø og ikke mindst rigtig gode service. Det er nemlig ikke uden grund at Severin nu i fire år har ligget som nr. 1 i Middelfart på TripAdvisor – målt på service.

I receptionen – og i resten af huset – bydes du velkommen af lyse, venlige og moderne designmøbler. De bidrager til vores særlige, hjemlige atmosfære.
I køkkenet sætter Severins nytænkende kokke en stor ære i at udvikle sig, så de hele tiden finder på nye lækre menuer, hvor der er fokus på bæredygtighed, økologi og fynske sæsonvarer.

”DET BEDSTE KAGEBORD”
De lægger ikke lægge skjul på at de elsker kage på Severin!
Hver eftermiddag trylles der den mest indbydende og overdådige kagebuffet frem. Severins gæster er vilde med det, og kalder det endda for “DET BEDSTE KAGEBORD” – (som i øvrigt også er Severins internet kode).

For at reducere madspild, kan man som gæst på Severin købe en kageboks med hjem for kun 35 kroner – og hele beløbet sendes direkte videre til Danske Hospitalsklovne. Det kalder Severinerne en win-win, og er kun et af flere fokusområder de har i forhold til Verdensmålene.

Severin servicerer årligt mere end 80.000 gæster i forbindelse med møder, uddannelser, kurser, konferencer og firmaarrangementer.

Kapacitet

Værelser:
Vi har 107 værelser:

15 enkeltværelser
70 Dobbeltværelser
22 Værelser med Grand Lit (sengen er her 140×200 cm)

Alle værelser har et strejf fra vores historie, med de ikoniske FDB plakater og FDB-møbler. Desuden er der gratis trådløst internet, føntørrer og mulighed for et lækkert fodbad – med Severins hjemmelavede badesalt.

Kapacitet:
Hele 16 plenumlokaler samt 12 grupperum.
Det største konferencelokale har plads til 300 personer i biografopstilling og 212 ved skoleborde. Herudover har vi plenumlokaler fra 16-60 personer, samt en særlig konferenceafdeling til kursushold, der ønsker lidt mere ro og eksklusivitet. Alle lokaler har gode lys og lydforhold, samt et velfungerende ventilationssystem.
Grupperummene har plads til mellem 6 og 12 personer.

De 4 restaurantlokaler med panoramaudsigt til Lillebælt har plads til i alt 300 spisende gæster ad gangen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 710
DKK 2130
×

Information

Deltagere 327
Værelser 107
Spisepladser 300
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 16
Gruppelokaler 12
Statsaftale Hotel

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 327
Max. pers. i auditorium 327
Max. pers. ved skoleborde 212
Max. pers. i U-bord 84
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 84

Miljømærkninger