Sign In

Severin Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK595,00

Skovsvinget 25, 5500 Middelfart, Fyn

Severin – Et godt sted, at blive klogere

I 1932 blev grundstenen til den andelsskole, som vi i dag kender som Severin lagt. Formålet var, at skabe de bedste rammer for, at medlemmer af COOP (dengang hed det FDB) kunne mødes for at udveksle idéer og uddanne sig – og dermed skabe vækst og udvikling over hele landet. Sådan var det for 80 år siden. Sådan er det i dag. Og sådan vil det være i morgen. Eneste forskel er, at vi i dag ikke kun er for COOP. Vi er til for alle.

Vi tror på udvikling. Vi skal ikke bare følge med. Vi gør altid vores yderste, for at være det bedste sted at blive klogere. Derfor kan vi ikke stå stille. Derfor har vi ikke langt fra tanke til handling. Og derfor lytter vi til alle, der kommer med forslag, der kan gøre Severin bedre. Uanset om de er gæst, nabo eller medarbejder.

Men vi bruger også ressourcer på at give dem, som måske har det svært, en chance. Vi bruger ressourcer på at give hvert eneste undervisningslokale sit eget præg – og sin egen historiefortælling. Vi bruger ressourcer på at støtte op om organisationer, der hjælper andre. Og vi giver vores medarbejdere – severinerne – mulighed for at være sig selv. Også når de er på arbejde.

Sidst men ikke mindst, er vi glade for det vi ikke kan ændre: Vores beliggenhed midt i landet, med en slående udsigt over Lillebælt og tæt på transport. Vi har respekt: For naturen, for miljøet, mennesker og lokalsamfundet. Derfor bruger vi lokale råvarer og samarbejder med lokalområdet og byen for at skabe vækst og forandring.

Summen af det hele er en særlig stemning – eller ånd – om man vil. Det synes vi selv. Og det hører vi fra vores gæster. Det er den ånd, der gør Severin til et rigtig godt sted, at blive klogere.

Det er den ånd vi kæmper for. Hver dag. Året rundt. I dag, i morgen og i overmorgen.

___________________________________________


150 meter fra vandet, beliggende på en bakketop, med skoven som nabo og med panoramaudsigt over Lillebælt og de 2 broer, kan du læne dig trygt tilbage, nyde den enestående udsigt og overlade resten til os.

  • 14 Undervisningslokaler
  • 10 Grupperum
  • 76 værelser med udsigt over vand eller skov
  • Konferencefaciliteter klassificeret med 4 stjerner af Horesta

Du vil møde et hus, der kan – og har – alt hvad du har brug for.
Ikke blot 4-stjernede konferencelokaler – men også en stab af ildsjæle med en uhøjtidelig, venlig og professionel stil. Vi står parat for dig og dine kursister – med et strejf af højskolemanér på den gode måde – og med både smil og glimt i øjet.

I vore uhøjtidelige rammer servicerer vi mere end 55.000 gæster årligt, vi og sørger for at alt fungerer som planlagt til møder, uddannelser, kurser og konferencer.

Kapacitet

Værelser:
Vi har 76 værelser med bad. Værelserne har alle udsigt til Lillebælt eller skoven, og er udstyrede med TV (30 kanaler), radio/vækkeur, trådløst internet, og naturligvis en god seng at sove i.

Kapacitet:
Hele 14 plenumlokaler samt 15 grupperum.
Største konferencelokale har plads til 200 personer i biografopstilling og 150 ved skoleborde. Herudover har vi plenumlokaler fra 16-60 personer, samt en særlig konferenceafdeling til kursushold, der ønsker lidt mere ro og eksklusivitet. Her er plads til 20 personer ved et stort konferencebord. Alle lokaler har gode lys og lydforhold, samt et velfungerende ventilationssystem. Grupperummene har plads til mellem 6 og 12 personer. Restauranten på Severin har plads til 240 spisende gæster ad gangen.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 595
DKK 1520
×

Information

Deltagere 327
Værelser 89
Spisepladser 400
Handikapvenlig Yes
Mødelokaler 14
Gruppelokaler 12
Statsaftale Hotel

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 327
Max. pers. i auditorium 327
Max. pers. ved skoleborde 212
Max. pers. i U-bord 84
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 84

Miljømærkninger