Sign In

Sign In

Skanderborg Park Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK845,00

Skovsvinget 10, 8660 Skanderborg, Østjylland

Gennemført lækkerhed

Der er mange gode grunde til at placere sine kurser og konferencer hos os. Stedet i sig selv, er i en klasse for sig. Et smukt og moderne firestjernet konferencehotel på toppen af Skanderborg med udsigt til sø og skov. Og samtidig placeret i jyllands hjerte med under en halv time til Aarhus, Vejle og Silkeborg. Vi gør en dyd ud af at tilpasse arrangementerne til den enkelte kunde. Her har vi ingen standard løsninger, men spørger altid ind til dine individuelle behov. Den formel har vi haft en vis succes med, for vores kunder har i fem år i træk, kåret os til “Årets konferencecenter” En pris som vi er stolte af- og som vi ved forpligter.


Udsigt til sikker succes

Måske har du allerede selv gjort dig nogle tanker om, hvordan du godt kunne tænke dig at arrangementet skal forløbe? Hvis ikke, så hjælper vores uddannede og erfarne meetovators med gratis rådgivning. Både om de fysiske rammer og med gode idéer til forskellige værktøjer, metoder eller indslag, der kan være med til at gøre dit arrangement til en endnu større succes.

7 gode grunde til at vælge Skanderborg Park

  • Gennemført lækkerhed
  • Service der glæder
  • Mad med kærlighed
  • Golfbane i parken
  • Unik beliggenhed og gratis parkering
  • Vores størrelse  –  vores styrke
  • Du får det bedste – siger vores gæster

Med andre ord kan vi forsikre dig om, at der er udsigt til sikker succes, når du besøger Skanderborg Park.

Kapacitet

Hotellet råder over 73 velindrettede værelser:

34 enkeltværelser

23 Dobbeltværelser

16 Businessværelser

 

Alle vores værelser er indrettet med ekstra lange senge. Alle senge er 2.10 meter lange og enkeltsenge har en bredde på 1.05 meter og dobbeltsengene er 1.8 meter bredde. Desuden er der gratis trådløst internet, safetyboks, tv, føntørre samt mulighed for at lave sig en kop kaffe/the.

 

Mødelokalerne råder og følgende udstyr:

Skanderborg Park er et moderne og professionelt konference, der naturligvis har alt i moderne AV-udstyr, whiteboards og flipovers i alle vores kursus- og konferencelokaler. I alle lokaler er der desuden en computer med internetadgang, så alt I behøver medbringe er et usb-stick med det materiale, der skal arbejdes med.

Når I ankommer til de lokaler I skal være i, vil I altid blive mødt af en AV-tekniker, der sørger for at al teknikken spiller som den skal. Teknikeren går ikke før du har nikket til at alt er som forventet.

Restauranten:

Med en beliggenhed og en udsigt der er helt unik og et køkken og en restaurant der leverer mad og service i topklasse, så er der allerede flere gode grunde til, at du skal vælge Skanderborg Park.

Lokaler der passer til arrangementer af enhver størrelse. Uanset om det er det lille intime selskab med otte deltagere, den helt store gallamiddag med 180 kuverter eller en mere uformel reception.

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Service
Value for Money
Find vej
Cleanliness

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 845
DKK 2396
×

Information

Deltagere 300
Værelser 73
Spisepladser 200
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 8
Gruppelokaler 14
Statsaftale Hotel

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 180
Max. pers. ved skoleborde 100
Max. pers. i U-bord 36
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 108
Max. pers. ved stående reception 300

Miljømærkninger