Sign In

Sign In

Sky High Meetings – Turning Torso Møde- og Konferencesteder Priser fra DKK643,00

Turning Torso, Lilla Varvsgatan 14, 211 15 Malmö, Øresundsregionen

Skandinaviens højeste mødested i Malmø. 179 meter over havet med 360 graders udsigt. Vores unikke miljø og lokaler er de perfekte rammer for dit næste møde.

Book dit næste møde, konference eller event hos os, SKY HIGH MEETINGS, i Turning Torso. Vi er professionelle til konferencer og arrangementer!

Velkommen til Skandinaviens bedste mødested, med en central og let tilgængelig beliggenhed. På 53. og 54. etage i Turning Torso finder du Malmös bedste mødested til dig som ønsker at afholde et godt møde, med personlig betjening og dejlige lokaler.

Hos os er I sikret et førsteklasses arrangement ud over det sædvanlige. Sammen med restauranten BON ICI, tilbyder vi skræddersyede løsninger, med pakker der passer bedst til dit event.Vores unikke miljø og lokaler danner den perfekte ramme om dit arrangement. Du kan nyde den betagende udsigt, over Malmø, København, Landskrona og hele Söderslätt fra vores bløde læderstole. Lokalerne er skabt af arkitekten Santiago Calatrava og indrettet med natur materialer som sten og eksklusive træpaneler, som skaber varme i lokalet.

Lokalernes fleksibilitet gør, at vi kan tilbyde alt fra mindre møder på 4 personer og op til 120 personer på begge etager. Fra 40 personer har man hele etagen for sig selv, under hele arrangementet. Samt egen mødevært som tager hånd og teknikken og gæsterne. Kundeevents, messer, netværksarrangementer og udstillinger er blot eksempler på arrangementer, vi kan tilbyde dig. Vi ser frem til at tage os lidt ekstra af jer, ved jeres næste arrangement!

VELKOMMEN

Kapacitet

Faciliteter

Find vej

Tilføj anmeldelse

Skriv et svar

Book mødested

Dagsmøde:
Kursusdøgn:
DKK 634
DKK
×

Information

Deltagere 120
Spisepladser 120
Handikapvenlig Ja
Mødelokaler 9
Gruppelokaler 8

Kapacitet

Max Kapacitet (bio) 80
Max. pers. ved skoleborde 42
Max. pers. i U-bord 30
Max. pers. i ø-opstilling á 6-8 personer 60
Max. pers. ved stående reception 120