Log ind Opret bruger
Centeradgang
Kursuslex
Menu
Er der noget vi kan hjælpe med?
33 97 43 43

Sonnerupgaard Gods

Tølløsevej 53, 4330 Hvalsø, Sjælland og øer (Se kort)
4,0

Skræddersyede møder, aktiviteter med formål og masser af landlig idyl

Vi gør os umage for, at du kan imponere dine mødedeltagere med det bedste og mest relevante mødeindhold. Vi hjælper dig med at tilspidse dit mødeformål og finde indholdet, der passer bedst til. Hos os bliver du tryg og sikker ved din planlægning, og du får mentalt overskud til at koordinere og være kreativ. Vi blander os, fordi vi vil gøre dit møde hos os til en succes.

Vores in-house teambuilding-konsulenter skræddersyer aktiviteter efter dit mødeformål, så du er garanteret relevans i hvert indslag. Instruktørerne er uddannede og professionelle, så dine deltagere er i trygge hænder, og du er sikker på at overholde din tidsplan. De er meget innovative med deres hjemmebyggede simulatorer, som kun få har prøvet før. Forvent en stor overraskelseseffekt!

Hos os er der rum til udfoldelse. Vi har albuerum til alt, hvad enten du vil hive alle kollegerne ud i haven til en gang rundbold eller tage en walk-and-talk i skoven. Vi bor i Nationalpark Skjoldungernes Land, og her er fredeligt og frodigt. Den landlige idyl og unikke ro giver plads til at tænke store tanker, få skuldrene ned og koncentrere sig om mødet.

Vi er entusiaster, når det kommer til mødedesign og trends i branchen, og vi vil gerne dele vores entusiasme med dig. Vi opdager nye og bedre måder at holde møde på, og vi deler flittigt ud af vores viden på vores blog. Mødebranchens bedste eksperter er med hver gang, så du er sikker på høj kvalitet. Og vi skriver uformelt og læsevenligt, så alle kan følge med uden at anstrenge sig – også dine travle kolleger.

Giv os et kald, hvis du vil have sparring på dit mødeformål – vi hjælper dig med at designe det helt rigtige møde, så du får ro i maven under din planlægning og tilfredse mødedeltagere. 

Vi hjælper dig i gang med teknikken

Alle vores mødelokaler har det nyeste AV-udstyr, projektor, computer og lynhurtigt internet, så du kan være sikker på, at teknikken virker. Og vi hjælper dig med at starte det hele op på dagen, så du kan byde dine deltagere velkommen med ro i maven.

Lidt om vores 6 mødelokaler

Vores historie er næsten 700 år lang, så den vil vi gerne bevare. Derfor har vi renoveret lokalerne med respekt for historien. Træbjælker, kampesten og staldvinduer bakker op om den originale atmosfære over alt på godset. Det skaber et originalt og inspirerende kursussted, hvor du stadig kan holde varmen.  

Hyggelige værelser

Hos os overnatter du på Høloftet, i Stalden eller på 1. salen i et af vores lokaler. Her får du alenetid og ro, så du på tryg og hyggelig vis kan lade mentalt op til mødet.

 • Mødelokaler:
  6
 • Gruppelokaler:
  6
 • Auditorier:
  0
 • Udstillingsmulighed, antal m²:
  619
 • Max kapacitet (bio):
  500
 • Max. personer i auditorium:
  0
 • Max. personer ved skoleborde:
  300
 • Max. personer i U-bord:
  100
 • Max. personer i ø-opstilling á 6-8 personer:
  275
 • Max. personer ved stående reception:
  1000
 • Spisepladser:
  500
 • Værelser:
  67
 • Sengepladser i alt:
  154

Rum til udfoldelse                                                                                                                                       

Park, have eller voldgrav? Alle vores mødelokaler har noget grønt, som I kan slå jer løs i. Tag hele firmaet med ud i parken til et spil rundbold, eller indlæg nogle walk-and-talks i løbet af mødet. Det giver jer rum til udfoldelse, så alle bedre kan finde ro, koncentrere sig om mødet og komme hinanden ved.

Naturen er klar til at styrke dit møde. Tag et smut forbi Tadre Mølle, eller sid på en stenbænk og nyd stilheden. Vi bor i Nationalpark Skjoldungernes Land – et dejligt sted til at spadsere og få ro i hovedet.

TEAK Gruppen

Vores In-house teambuilding skræddersyer aktiviteter, der passer perfekt ind i dit møde. Hvad enten I skal træne kommunikation, forstå hinandens personligheder eller bare more jer og være kreative, så har TEAK Gruppen en aktivitet der passer til. På aktivitetsloftet har de selv bygget tre innovative simulatorer, som ingen af dine mødedeltagere har prøvet før – gør dig klar til at overraske dem.

·         Den rullende labyrint

·         Europa-spillet

·         Kuglegraven

Outdoor Action

Actionprægede afbræk hvor I kommer væk fra mødeagendaen. Genialt til arrangementer, hvor du vil ryste folk sammen og lave noget, der ikke har med arbejdet at gøre. hvor I lader energien op, så I kan vende tilbage til mødet med fornyet energi. Eller hvis I bare vil ud og more jer med noget, I ikke har prøvet før.

Vi er stolte af at være det eneste sted i landet, der tilbyder ATV-kørsel på en præpareret offroad-bane. Og så er det tilmed i en Nationalpark.

·         ATV på offroad-bane i Nationalpark

·         Bueskydning med compoundbuer

·         Lerdueskydning ud over markerne

·         Segway challenge

·         Øksekast

·         Rappelling ned ad kornsiloen

 • Gratis WiFi:
  Ja
 • Motionsrum:
  Nej
 • Tennis:
  Nej
 • Boldbane:
  Ja
 • Motions-sti:
  Ja
 • Indendørs swimmingpool:
  Nej
 • Udendørs swimmingpool:
  Nej
 • Spa bad:
  Nej
 • Spa-Område:
  Nej
 • Solarie:
  Nej
 • Sauna:
  Nej

Du kommer til at overnatte i landlig idyl. Vi har renoveret godsets gamle stald til lækre suiter og enkeltværelser. Hver suite er opkaldt efter en hest fra godsets storhedstid som landbrug.

På høloftet har vi indrettet alle enkeltværelserne rigtig hyggeligt med udsigt over gården.

Resten af værelserne er på 1. salen i Hovedbygningen, Festfløjen og Kavalerfløjen.

 • Sengepladser i alt:
  154
 • Enkeltværelser:
  5
 • Dobbeltværelser:
  48
 • Flersengsværelser:
  0
 • Suiter:
  14
 • Lejligheder/hytter:
  0
 • Værelser uden privat bad/toilet:
  13
 • Handikapegnede værelser:
  2

Dagsmøde

Godsets morgenmad inkl. kaffe og the
Formiddagskaffe/the-buffet med sund snack
Isvand og frugt
Husets frokostbuffet
Eftermiddagskaffe/the-buffet inkl. kage
1 basislokale + evt. grupperum efter aftale
Standard AV-udstyr inkl. projektor. 

Møde med overnatning

Godsets morgenmad inkl. kaffe og the
Formiddagskaffe/the-buffet med sund snack
Isvand og frugt
Husets frokostbuffet
Eftermiddagskaffe/the-buffet inkl. kage
3-retters middag serveret i eget lokale
Aftenkaffe/the
Overnatning i enkelt-dobbeltværelse eller suite
Godsets brunch
Formiddagskaffe/the-buffet med sund snack
Husets frokostbuffet
Eftermiddagskaffe/the-buffet inkl. kage
1 basislokale + evt. grupperum efter aftale
Standard AV-standard inkl. projektor

Tæt på byen – langt fra larmen

Det tager kun 45 minutter at køre herud fra Københavns Lufthavn.   

Her er gratis parkering til alle med plads til biler og busser, så alle er sikre på at få de bedste pladser. Vi har 2 Tesla-ladere, så elbilerne også kan komme hjem igen.

Her er ingen sure naboer. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om støjniveauet – hverken fra os eller fra jer selv. Og I bestemmer selv sengetiden, så I får mere tid til samværet.

Og så bor vi i en Nationalpark. Her ånder fred og ro - gå ud og nyd det under mødet. Det er helt oplagt til walk-and-talks.

 • I by:
  Nej
 • Landlige omgivelser:
  Ja
 • Ved strand/sø:
  Nej
 • Ved skov:
  Ja

Dette danner udgangspunkt for servicekvalitetsindekset, som angiver i hvor høj grad mødeplanlæggeren har været tilfreds med Sonnerupgaard Gods.
Servicekvalitetsindekset udgøres af svarende indenfor nedenstående kategorier.

4,5
Service v. reservation
4,0
Aftale overholdelse
3,9
Receptions service
4,0
Teknisk kvalitet
3,9
Service niveau (faglokaler)
3,2
Maden (restaurant)
3,9
Service niveau (restaurant)
4,5
Værelsesrengøring
4,4
Rengøring (faglokaler)
4,0
Generel vedligeholdelse
K.M.
20-06-2019
4,8

Meget imødekommende personale. Professionel planlægning og god team building aktiviteter. Virkelig høj standard og kvalitet til en meget fornuftig pris.

T.E.
16-04-2019
4,5

 

C.R.
01-10-2018
2,2

 

C.K.
17-09-2018
3,3

 

M.J.
22-01-2018
4,8

Meget personlig velkomst mv. Super godt...

Mads Mikkelsen filmede på Sonnerup Gods

10-04-2019 05:00

Sonnerup Gods er partner hos Kursuslex og Konference.dk Her er egne skove, park og voldgrav dateret anno 1341. Her bydes man altid velkommen af sin egen værtinde. Og det kan være film crewet har nydt godt af det nordiske køkken med bl.a. muligheden for ”Carvery Buffet” i eget lokale. Alle værelser er unikt indrettet, lige fra enkeltsenge til herregårdsuiter. Laden anno 1877: Det magiske rum, som rummer 400 spisende.

Se forberedelser og optagelser til filmen med Mads Mikkelsen

Se mere om Sonnerup Gods

Ny godsejer på Sonnerupgaard Gods Kursuscenter

06-10-2015 09:10

Ny godsejer på Sonnerupgaard Gods Kursuscenter

Stafetten gives videre til næste generation.

Sonnerupgaard Gods Kursuscenter har med stor succes fungeret som hotel, konferencecenter og selskabslokaler siden 1996. De gamle bygninger er løbende blevet renoveret, og der er inddraget lader, stalde, høloft, hovedbygning og sidst Dueslaget, så der i dag er mulighed for at afholde fester og arrangementer af enhver art.

Lokalernes kapacitet kan rumme fra 5 til 1000 gæster, alt afhængigt af hvad arrangementet kræver. Endvidere er Sonnerupgaard Gods Kursuscenter gået fra 2 værelser til i dag 53 værelser med eget bad (160 sengepladser).

Ejeren, Birgitte Israelsen, har igennem årene udviklet stedet til et attraktivt sted, og hun synes slet ikke at hun er færdig. Men efter mange overvejelser har Birgitte valgt at geare ned, og give stafetten videre til den ene af hendes sønner - Anders. Birgitte vil dog stadig være med på sidelinjen og fortsætte sit arbejde på godset, blot ikke i chefstolen. Her skal hendes søn Anders sidde, og det er Birgitte glad for.

Anders er 25 år gammel, uddannet Civiløkonom fra Copenhagen Business School og har tidligere arbejdet med administration af ejendomme samt opstart af innovative virksomheder. Det har ikke været bestemt på forhånd, at han en dag skulle overtage godset efter sin mor. I stedet har det været en naturlig lyst og interesse i godset, der har gjort det til en selvfølge, at han en dag skulle overtage styringen.

”Jeg vil gerne udvikle Sonnerupgaard, men udviklingen skal ske med respekt for godsets historie. Jeg skal ikke ud og opfinde eller ændre noget der allerede fungerer, men derimod udvide potentialet. Derfor bliver min fornemste opgave at varetage og værne om dette, og samtidig udvikle og styrke oplevelsen for vores gæster/kursister via unikke mad oplevelser og aktiviteter, der gør opholdet her på godset til noget helt særligt i vores utraditionelle lokaler”, udtaler den nye chef på godset.

Læs mere om Sonnerupgaard Gods Kursuscenter

Spændende event på Sonnerupgaard Gods

27-03-2014 00:08

Gris på gaflen

13-03-2014 00:09

Gris på gaflen

 

45 min fra København, i vikingernes vugge, Lejre, ligger Sonnerupgaard Gods. De gamle avlsbygninger og det hvide hovedhus fungerer i dag som moderne lokalitet for kurser og firmaevents. Og den velduftende pattegris ude på gårdspladsen er placeret der bevidst. For her handler det om at videreføre det rusikke og ægte, både i omgivelser og i mad. 

 

Med den nyligt udkomne Michelin-guide og det øgede fokus på alt den Ny Nordisk Mad, går Sonnerupgaard Gods den modsatte vej. "Vi kalder det ægte nordisk mad", forklarer Sanne-Karina Danton, Salg og marketings ansvarlig. "Stedet her har utrolig meget historie og et yderst rusikt look og finish, så det passer bare rigtig godt ind, at vi også har en hel og ikke mindst sund gris hængende på den store grill". 

 

Grisen er krog-modnet, det er en frilandsgris og om sommeren serveres der mjød til, mens der om vinteren serveres varm hyld med 'spark'. (red. vokda). Voldgraven, der omkranser den gamle herregård er dateret tilbage til 1341 og i gamle dage var stedet en storgård med store avlsbygninger. 

Derfor bruger man også på Sonnerupgård Gods naturen omkring stedet og den megen historik i alle elementer af kurser og events. B.la altså også den store pattegri. "Hvorfor skal vi genopfinde noget, der i forvejen er genialt?", siger Sanne-Karina Danton. 

 

Dertil har stedet sine egne vildt-menuer og det er f.eks både muligt at få fasan, hare og andre typer vildt. 

Den store lade emmer af historie og stemning med de rå kampesten og de lidt over 70 m til kip. Den kan rumme op til 400 gæster og har i øvrigt en fremragende akustik. 

Alternativ julefrokost/kursusdøgn hylder grisen og nordisk stemning

22-10-2013 00:00

Er der noget vi kan hjælpe med?

Vil du hellere have personlig betjening, sidder vi klar til at hjælpe dig.
Vi kender alle mødestederne ud og ind.

Mandag - torsdag, kl. 8:00 - 16:00
Fredag, kl. 8:00 - 14:30